Digestie: 9 Probleme Comune

Sunt multe probleme ale tractului digestiv cu simptome similare. În acest articol vom listă cu 9 dintre cele mai frecvente, în plus față de sfaturi utile cu privire la cum să le recunoască și, atunci când este necesar să se consulte un medic. Iată cum să le recunoască și atunci când pentru a vizita medicul dumneavoastră.

Există mult mai mulți oameni decât crezi care suferă, la diverse niveluri și pentru diverse motive. Între timp, prezența de durere abdominală este un simptom comun pentru diferite probleme, deci, dacă aveți, este important să se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a fi în măsură să stabilească un diagnostic precis și tratament.

un alt factor de risc este foarte frecvente, mai ales în ceea ce privește populația occidentală, este obezitatea, o boală care poate promova cele mai multe probleme digestive, inclusiv hemoroizi și diverticulita.

1. Dureri in piept: boala de reflux gastroesofagian (GERD)

atunci Când acizii de digestie în stomac au tendința de a merge înapoi în esofag, această condiție este, de asemenea, numit de reflux de acid – vă puteți simți o durere , o senzatie de arsura situat în centrul de la piept. „Această problemă”, spune dr. Neville Bamji, profesor de medicină clinică la Spitalul Mount Sinai și gastroenterolog care lucrează pentru New York Gastroenterologie Asociații, „de multe ori apare după mese sau în timpul nopții”
În timp ce izolate episoade de reflux sau simple, arsuri la stomac, care sunt comune pentru multe persoane, dacă problema a apărut cu regularitate, cel puțin de două ori pe săptămână, acest lucru ar putea fi un simptom al bolii de reflux gastroesofagian, care, în fapt, este o boală potențial cronice, care afecteaza aproximativ 20% din populația occidentală, potrivit Institutului Național de Diabet zaharat american (NIDDK). Prin urmare, dacă vă confruntați cu arsuri la stomac, persistentă, respirație urât mirositoare, eroziune dentară, greață, dureri în piept sau partea superioara a abdomenului, sau dificultate la înghițire sau respirație, este recomandat să consultați medicul dumneavoastră de urgență. În fapt, cele mai multe dintre oameni sunt capabili de a verifica dacă nu chiar elimina simptomele prin luarea antiacide, medicamente care reduc producția de acid în stomac, și inflamație a’esofag; cu toate acestea, unele cazuri de GERD poate necesita îngrijire cel mai puternic, dacă nu chiar o intervenție chirurgicală.

2. Calculi biliari

calculi biliari sunt formate prin temperat materiale, care se formează în vezica biliară (care este acel mic „sac” în formă de pară a cărui funcție este de a stoca și de a secreta bila pentru digestie).Potrivit institutelor de cercetare, de asemenea, această problemă afectează milioane de oameni din întreaga lume. Calculii se formeaza atunci cand nivelul de colesterol este prea mare, sau atunci când „deșeuri”, a bilei nu sunt expulzați în mod corespunzător de către biliare. Ceea ce apare, în practică, este că calculele de mai sus pot bloca conductele care merg la vezica biliară în intestin, cauzând astfel durere severa toate’dreptul abdomenului superior. De asemenea, în acest caz, există mai multe terapii medicamentoase care pot rezolva cazurile ușoare, cu toate acestea, în cazul în care problema este mai grea, următorul pas este chiar o intervenție chirurgicală în cazul în care ați elimina vezicii biliare.

Articol similar:  Aici Sunt Patru Moduri De A Mânca Chimen

3. Celiachia

statisticile arată că această intoleranță afectează un număr tot mai mare de oameni în lume, dar, în realitate, se pare că există mult mai mulți oameni care nu știu să fie, sau care cred că au diferite probleme. Boala celiaca este o puternică intoleranță a organismului la gluten, o proteină prezentă în graminacei, secară și orz. Atunci când o intoleranță are gluten, sistemul imunitar reacționează și se duce la „atac” izbitoare vilozităților intestinale (proeminențe care par la un deget, prezent în intestinul subțire, a cărui funcție este de a absorbi nutrientii din alimentele pe care le presupune). Simptomele bolii celiace la copii, apar, provocând dureri abdominale și balonare, diaree, constipație, vărsături și pierdere în greutate. În schimb, la adulți, puteți adăuga, de asemenea, anemie, oboseala, pierderea de masa osoasa, depresie și convulsii. Cu toate acestea, unele persoane pot fi intolerant la gluten, chiar fără a prezenta nici un simptom. Singurul remediu pentru boala celiaca este de a evita complet lua gluten. Există diverse alternative și alimente pentru cei care trebuie să se facă fără graminacei, și includ orez, quinoa, linte, făină de soia, făină de porumb, spanac, și mai mult.

4. Boala Crohn

boala Crohn este parte dintr-o serie de probleme legate de digestie, care sunt grupate prin definirea ei ca „boala inflamatorie intestinală” (IBD).Boala Crohn, în special, afectează sfârșitul intestinului subtire numit ileon, dar poate afecta, de asemenea, orice altă secțiune a organelor digestive. Deși această boală afectează milioane de oameni din întreaga lume. Atunci când această problemă devine cronica devine o boala autoimuna (adica sistemul imunitar atacă din greșeală celulele din organismul „crede” în loc de nu sunt corpuri străine pentru a lupta). Cele mai frecvente simptome care boala Crohn cauze sunt dureri abdominale, diaree, sângerări rectale, pierdere în greutate și febră. „În acest caz, tratamentele depind de intensitatea diverse simptome, variind de la medicamente pentru a elimina durerea, cele definite ca „imunosupresoare”, până când ajunge la chirurgie.

5. Colite ulcerosa

colita ulcerativa este o’alte boli inflamatorii intestinale, care afectează mulți oameni. Simptomele sunt foarte similare cu cele din boala Crohn, dar diferența este că în loc de acest lucru este solicitat numai pe’intestinul gros, de asemenea, cunoscut sub numele de colon. Dacă, la fel ca în cazul prezentat anterior, sistemul imunitar devine confuz și să atace celulele sanatoase, alimente, sau alte elemente confundandu-le pentru „invadatori” care pot provoca o inflamatie care în consecință se dezvoltă răni sau ulcere de-a lungul colonului Dacă vă confruntați mișcările intestinului frecvente și de urgență, însoțită de durere, diaree, sânge în scaun, sau crampe abdominale, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. De asemenea, în acest caz, tratamentul medicamentos poate suprima l’inflamație, dar devine, de asemenea, important să se identifice și să elimine’dieta, alimente care contribuie la, sau de a provoca inflamație. În cazuri acute și severe, mai degrabă nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina de colon.

Articol similar:  Toscana school report card pentru primar

6. Sindromul dell’de colon iritabil

Sunt mulți oameni care au sistemul digestiv este deosebit de sensibilă la iritații. În caz că nu au observat să sufere de dureri de stomac, sau chiar disconfort, de cel puțin trei ori pe lună, timp de mai multe luni, astfel încât acest lucru ar putea fi un simptom al sindromului de’sindromul de colon iritabil (IBS), o’alte probleme digestive frecvente. Se pare că acestea sunt între 10% și 15% din populația occidentală, cei afectați de sindromul de colon iritabil, potrivit Fundația internațională pentru tulburări funcționale gastrointestinale. Simptomele de IBS poate varia într-o gamă largă, variind de la constipatie la diaree, dar, de asemenea, în fecale uscat și greu, alternând cu cele apoase și libertate. Abdominale, balonare este un alt simptom indicator. Care sunt cauzele sindromului de intestin iritabil încă nu a fost stabilită cu precizie, dar simptomele sunt purtate în mare parte de către concentrându-se pe dieta, în căutarea de exemplu, pentru a evita alimente precum produsele lactate, alcoolul, cofeina, îndulcitori artificiali, și fasole, varza si alte alimente care produc gaze, dar, de asemenea, în urma o dieta saraca in grasimi si bogate in fibre. Există bacterii „prietenoase”, cum ar fi, de exemplu, probioticele se găsesc în iaurt, care ajuta la reglarea florei intestinale, și apoi, favorizând funcționarea corectă, se simt mai bine. De asemenea, o stare de stres poate declansa simptome de IBS, asa ca unii oameni găsi de relief cu medicamente antidepresive și cum ar fi.

7. Emorroidi

Găsiți scaun în plin de culoare, dacă nu chiar de sânge în vasul de la toaletă atunci când evacuarea intestinelor, poate fi un simptom de hemoroizi, o altă problemă care este foarte răspândită peste tot în lume. În fapt, ele sunt foarte mari procente ale populației, în special peste vârsta de 45 de ani, care sufera de hemoroizi. Este o inflamație a vaselor de sânge prezente în final a tractului digestiv. Acest lucru poate deveni o simplă bătaie de cap, un regres, dar în cazuri acute poate fi cauza de mare durere și dificultăți în viața de zi cu zi. Cauzele pot veni de la o constipatie cronica, diaree frecventa, strecurat în timpul defecare, și lipsa de fibre in dieta. Remediul, între timp, este de a îmbunătăți dieta ta cu adaos de fibre, bea o mulțime de apă , și, de asemenea, exercitii fizice. Desigur, există medicamente și creme care pot oferi ameliorarea durerii. În cazul în care prelucrarea de auto-medicatie nu este suficient, aceasta poate deveni necesar să se consulte medicul dumneavoastră, pentru a obține chiar și cu o intervenție chirurgicală pentru a elimina hemoroizi.

Articol similar:  Cercetatorii spanioli de a gestiona pentru a crește supraviețuirea cu cancer de sân metastatic.

8. Diverticolite

diverticulul sunt mici „pungi”, care poate fi format acolo unde sunt punctele slabe ale mucoasei sistemului digestiv, dar punctul în care se găsesc cel mai frecvent la nivelul colonului. În multe cazuri, trebuie diverticulul dar fără nici un simptom particular, și în acest caz, boala se numeste diverticuloza: este destul de comună în rândul adulților mai în vârstă și rareori cauzeaza probleme. Dacă, cu toate acestea, diverticulii pot sângera și/sau devin inflamate, problema este numita diverticulita: simptomele includ sângerări rectale, febră, și dureri abdominale. L’obezitatea este un factor de risc puternic pentru a ajunge la patologie. Dacă aveți simptome în formă ușoară, problema poate fi tratată cu antibiotice și un regim lichid, și în cele mai multe cazuri, de colon poate vindeca. Pe termen lung, o dieta saraca in fibre poate contribui la cauza diverticulita, și în aceste cazuri primul lucru de făcut, desigur, este de a îmbogăți exact dieta bogata in fibre: cereale integrale, leguminoase și legume, de exemplu. Dacă ați fost de a suferi de atacuri severe, care apar frecvent, poate fi necesară chiar o intervenție chirurgicală pentru a elimina o parte din colon.

9. Fisura anala sau fisura anala

fisurile anale sunt mici în dimensiuni, și poate fi format din strat de la sfârșitul ale tractului digestiv, numit anus. Simptomele care rezultă sunt similare cu cele de hemoroizi, cum ar fi sângerare și durere în timpul și după mișcările intestinului. Problema poate fi enervant, atât pentru scaun tare si uscat, iar pentru cei mai moale sau lichid. O dieta bogata in fibre, care ajută la menținerea dreptul de mărimea și consistența scaunului, este de multe ori cel mai bun tratament pentru aceasta boala comuna a sistemului digestiv. Pentru a calma durerea există medicamente care te fac să te relaxezi muschii sfincterului anal, cu toate acestea, o condiție de fisuri cronice pot necesita interventie chirurgicala musculare sfincterului anal.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE