Reteta De Pui La Gratar Dieta De Caramida: 250 De Calorii

În această rețetă, carnea de pui ar trebui să fie plasate, deschis, pe burtă și cu utilizarea de un trinciapollo este necesar pentru a elimina coloana vertebrală. Apoi, puteți condimentează cu sare, piper si ulei d’ulei de măsline sau de preferat amestec de ierburi preferați.

Doze pentru 6 portii
Timp de preparare: 10 minute
Timp Total: 1 oră și 15 minute.

Ingredienti

1 pui, de aproximativ 900 de grame
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 lingurita de sare
1/2 lingurita piper proaspat macinat

de Pregătire

se Incalzeste un gaz grill la foc mediu-mare.
Scoateți măruntaie de pui și taie excesul de piele și grăsime. Folosind un trinciapollo sau foarfece de bucatarie, se taie puiul pe o parte din coloana vertebrală, prin coaste. Face o tăietură la fel pe partea opusă pentru a elimina complet coloana vertebrală. Puneti carnea de pui se taie partea de jos și îndreptați-o cu palma ta. Ușor coaja de pe pielea de pe carne de san si coapse. Masaj cu ulei de măsline, sare și piper sub piele, o po’ pe piele și în partea inferioară de pui.

Lăsați-1 la 2 arzatoare aprins, în funcție de gratarul si unge-l, poartă mănuși de cuptor. Scoateți cărămizi la cald (dacă se utilizează) și locul de pui pe gratar. Pune o cărămidă la fiecare jumătate de pui, închideți capacul și lăsați să se gătească până când pielea este bine rumenita si auriu pe margini, de la 28 la 30 de minute.
Poartă întotdeauna mănuși pentru cuptor, cu atenție elimina cărămizi. Folosind o spatulă mare, rândul său, cu grijă de pui. Înlocuiți cărămizi, închideți capacul și se fierbe până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei registrele de aproximativ 80 ° C, care este, de la 28 la 30 de minute. Transfer de pui curat pe un tocator si se lasa sa se odihneasca timp de 5 minute înainte de a scoate pielea și să înceapă să-l taie.

Articol similar:  Perfecțiunea imperfecțiunii

Sfaturi și note

reteta originala include utilizarea a două cărămizi să fie încălzit pe grătar înainte de pui și locul pe partea de sus în timpul de gătit. Din motive de igienă, cărămizi ar trebui să fie învelite în folie de aluminiu înainte de utilizare.

după ce grătarul este încălzită, se unge cu un servetel, hartie pliate, ținându-l cu cleștele de grătar și strofinateglielo de mai sus înainte de a pune carnea de pui.

Date nutritionale

Per portie: 250 de calorii; 12 g de grăsime; 3 g Saturate; 6 g Mono; 98 mg colesterol; 0 g Carbohidrati; 32 g de proteine, 0 g Fibre; 481 mg de sodiu; 270 mg de potasiu.

de Zinc (15% din valoarea de zi cu zi)

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE