Inghetata Vegana: Rețetă Perfectă

Dacă sunteți un vegetarian sau vegan, puteți sări peste explicație și du-te direct la reteta. Dacă nu știi ce înseamnă cu adevărat să fii vegan, să ne explice într-o clipă.

vegani urmeze o abordare a produselor alimentare este foarte vechi și de origine asiatică, care are scopul de a nu ingera orice produse derivate din animale. În timp ce pentru vegetarieni, puteți mânca, de asemenea, pește, ouă și lapte, pentru vegani nu, este acordat consuma numai fructe, legume, semințe, cereale, rădăcini și.
Există diferite motive care împinge o persoană să devină un vegetarian (sau vegan). Aceasta poate fi o întrebare de filozofic-spiritual, sau chiar o chestiune de etică și morală. uneori e doar sănătatea pe care ne împinge să urmeze un regim aproape vegetarian, alte ori este o alegere de moda. Nu contează de ce, ceea ce contează este că nu incappi în deficiențe, chiar de gust; pentru că este important ca organismul primește toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a rămâne în viață și activă. Dar, de asemenea, gurii și ochilor vrea partea lor!

a Nu fi în măsură să ia derivate din lapte, pentru vegani nu este permis la toate; pizza numai cu limitări corespunzătoare, nici iaurt, și alte doamne din lapte, cum ar fi brânză, mozzarella și înghețată de exemplu! Un păcat. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți! Esti vegetarian sau vrei să devii unul? Aflați cum să vă bucurați de inghetata, acum că a început sezonul. Citeste reteta:

Ingredienti

– 3 banane congelate;
– 4 linguri de migdale crude și unt, nuci caju;
– 3 linguri de sirop de arțar sau indulcitor natural de alegerea ta;
– 4 linguri de apa;
– 1/4 lingurita sare;

Articol similar:  Tot ceea ce există să știți despre cancer

Preparazione

Te duci toate ingredientele într-un blender, până când veți crea o cremă consistență groasă, și păstrați-l într-un mediu de dimensiuni castron.

Pentru sos (peste inghetata)

1 lingura de pudra de cacao pur,
1 lingurita de unt de migdale reale;
2 linguri de nuci de caju sau migdale-a făcut bucăți;
4 linguri de sirop de arțar;
1/4 lingurita sare;

Preparazione

se Amestecă toate ingredientele într-un mediu de dimensiuni castron, până când totul este bine incorporat. Adauga totul la înghețată și unt de caju si se serveste.

O rețetă care funcționează bine pentru cei care au intoleranță la lactoză și pentru toți cei care preferă sau nu le place să bea lapte nici să mănânce.

Autor | Enrica Bartalotta

© REPRODUCERE REZERVATE