Dieta: 8 Gustări Sănătoase Sub 150 De Calorii

gustări sunt o parte importantă a unei diete corespunzatoare, dar nu sunt limitate pentru a adăuga calorii goale. Aceste idei sunt toate sub 150 de calorii, și furnizează elementele nutritive pentru sănătos și vital.

1. Ciocolata neagra

15 grame de ciocolată neagră conțin… 84 de calorii!
Nu doar ciocolata neagra este bogata in antioxidanti, dar poate ajuta, de asemenea, cu simptome premenstruale, mai mic de colesterol, ajuta la prevenirea bolilor de inima și de a îmbunătăți starea de sănătate a pielii. Nu pare a fi suficient pentru o gustare delicioasa cu mai puțin de 150 de calorii?

2. Floricele sărit fără grăsime

4 cesti de popcorn sărit fără adaos de grăsime conține… 124 calorii!
Când culturile de cereale, cum ar fi popcorn, sunt sote, ele devin bogat de antioxidanti. Secretul pentru a păstra popcorn sănătos este să scoppiarlo fără grăsime adăugată, dar numai cu aer.

3. Boabele de soia

2 linguri (30 ml) de boabe de soia prăjite conțin… 97 de calorii!
Tofu și alte alimente din soia conțin compuși similare cu estrogen, numite izoflavone, care sunt considerate a fi capabil de a întârzia creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase. Pentru gustare, alege boabele de soia sunt prăjite, pentru a fi în formă și în stare bună de sănătate.

4. Tulpina de telina cu unt de arahide

1 tulpină de țelină depasit cu 1 lingura (15 ml), unt de arahide natural, 9 boabe de stafide conține… 122 calorii!
Untul de arahide conține proteine, acid folic și vitamina E, precum și zero grăsimi trans și, în locul lor, acesta conține grăsimi bune: mono și polinesaturate. Telina este hidratant și vă oferă un sentiment de sațietate low-calorii.

Articol similar:  Sfârșitul Jena Pentru Lexapro on-line

5. În mandorla

20 de migdale conține 120 de calorii!
La aceeași greutate de un alt fructe uscate, migdalele sunt cele mai nutritive: ei sunt, de fapt, o’sursă bună de vitamina E, magneziu si o sursa buna de proteine si fibre.

6. Ou fiert tare

1 ou mare conține… 77 calorii!
Ou, fierte, fără grăsime, nu este doar delicios, ci, de asemenea, este dotat cu numeroase vitamine, inclusiv vitaminele B2, B12, a și E.

7. Low-grăsime brânză

2 bucăți de brânză scăzut de grăsime conține 100 de calorii!
Brânza este bogat in vitamine, minerale si proteine: luate cu moderatie, poate ajuta să rămână în formă într-un mod sănătos.

8. Lo iaurt greco

1/2 cana (125 ml) de iaurt grecesc fara grasimi cu 1/3 cana (75 ml) de afine proaspete conține… 95 de calorii!
Iaurtul grecesc este bogat în calciu și vitamina D, de asemenea, conține 50% proteine în plus față de iaurt normal, cu mult mai puțină lactoză.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE