Un Maraton Pentru A Lupta Împotriva Cancerului De Sân

O cursa contra timp, o cursă împotriva vântului, o cursă împotriva cancerului.
Sute de femei care sunt pasionati de cursa, care suferă de cancer la sân, i-au tăiat linia de sosire la Soldier Field privind duminică, un maraton de trei zile, 60 de km de-a lungul în Chicago ca scop strangerea de fonduri pentru cercetarea cancerului de sân.
maraton a început vinerea trecută, de către Northbrook Curtea Centru Comercial, iar participanții au mers 20 de km în fiecare zi.

au Fost peste 800 de alergători care s-au îmbarcat pe această provocare, în semn de solidaritate. Participanții, provenind din diverse părți ale d’America sunt campat în corturi în fiecare noapte și la sfârșitul competiției au luat parte la o sărbătoare ceremonia de închidere de la Soldier Field.
de Fiecare dată când iau parte la aceste maratoane, mă simt incredibil de bine. Acest lucru se întâmplă cu mine, cu regularitate în fiecare an și este întotdeauna o’s emoție diferită“, a spus el Walker Celeste Warren, unul dintre participanții la maratonul de solidaritate.

maraton de Chicag a fost lansat, pentru prima dată, în 2004, și de atunci a adunat adepți și-a procurat declarație de venit 47,5 milioane de dolari.
Potrivit datelor furnizate de către Bank of America, fluxul de bani manipulate quest’an a fost de aproximativ 2,2 milioane de dolari.
75% din veniturile colectate vor merge pentru a sprijini cercetarea științifică și programe de promovare a sănătății publice împotriva cancerului de sân, atât pentru femei și bărbați. Restul de 25 % va sprijini comunitatea locală și de programe de afiliere și de conștientizare chiar pe o parte din alte State americane.
maraton de 3 zile este un lucru minunat“, a declarat dr. Sheri Phillips, național, purtătorul de cuvânt al’caz, “funcționează în mai mult sau mai puțin în acest fel: ele pot participa atât persoanele cu cancer, la persoanele sănătoase în onoarea lor comună bolnav, timp de 3 zile, de-a lungul străzile din Chicago.Fiecare pas făcut și fiecare dolar ridicat a făcut o diferență în lupta împotriva cancerului de sân“.

Articol similar:  Spune la revedere de la respirația

Aceasta este o’anul trecut, când l’evenimentul este organizat în Chicago, dar suporterii spun că va continua să ruleze în altă parte.
Chiar dacă este destul de trist, faptul că maratonul quest’în acest an, atât timp cât la sfârșitul“ a spus unul dintre participanți, “nu ne vom opri și vom merge mai departe, mai puternic decât oricând. Locația în care vă țineți de l’eveniment nu este important. Principalul lucru este că maratonul continuă să fie, și să se conecteze sute de diferite sensibilități“.

Autor | Marirosa Barbieri

© REPRODUCERE REZERVATE