Aici Este Un Instrument Care Interceptează Cancer De Vezica Urinara

Cercetatorii’Universitatea din Liverpool și dell’Universitatea de Vest din Anglia, la Bristol au creat un instrument care este capabil de a diagnostica, pentru un timp, cancerul vezicii urinare este mult mai fiabile în comparație cu mass-media de astăzi www.foxnews.com/…cancer/).

noua mașină, în special, se bazează pe’analiza’miros de urină a pacientului.

spre deosebire de alte tipuri de cancer, vezica urinara este mult mai dificil de a detecta, deoarece în prezent nu există biomarkeri care sunt complet de încredere.
Pentru a avea o’idee cu privire la răspândirea de carcinom de vezica urinara, este suficient să spun că mai mult de 72.000 de cazuri noi sunt diagnosticate în Statele Unite, în fiecare an, în conformitate cu l’Societatea Americana de Cancer, și cele mai multe dintre ele apare în primele etape ale bolii, atunci când, din fericire, cancerul este încă curabile.

cu toate Acestea, odată vindecat, pacientul ar trebui să fie supuse screening-ul anual pentru tot restul vieții sale, din momentul în care cancerul vezicii urinare este foarte obiectul recidive.

IATĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL ODOREADER

Cum deja a spus, mașini noi Odoreader, care se bazează pe’analiza de urina a pacientului.

aparatul funcționează ca aceasta: medicul ia o mostră de urină de la un pacient și pune-l în mașină. Apoi, activați un comutator și, de atunci, un senzor intern analizează gazele eliminate prin urină.

Potrivit lui Chris Probert, un gastroenterolog de la l’Universitatea de medicina din Liverpool, l’idee care este baza pentru funcționarea mașinii este foarte eficient și surprinzător.
Acest lucru va, cu o mai mare usurinta, pentru a intercepta și de a identifica cancer, pentru moment.

Articol similar:  Există anumite comportamente ține copilul cu autism blocat?

metodele actuale de screening pentru cancerul vezicii urinare poate detecta cancerul cu o precizie care variază de la 50 la’ 80 %.
În schimb, la 98 de probe de urina colectată pe 24 de pacienți care au avut cancer și 74 de pacienți cu simptome urologice dar nu de cancer,’Odoreader a fost în măsură să identifice cu certitudine egală cu 100% din care au fost pacienti cu cancer.

având în vedere rezultatele bune de noul lor dispozitiv, Probert speră să înlocuiască în curând acest tip de test cu instrumentului în cauză.

„cistoscopie (l’analiza, care ne permite de a identifica prezența unor celule canceroase) este o procedură foarte neplăcut și foarte jenant”, a spus Probert. „și implică o mulțime de anxietate și stres. Pentru acest motiv, am dori să folosim un termen mai puțin invazivă metodă, cea mai simplă, eficientă și în condiții de siguranță”.

Probert a spus că cercetătorii sunt lucrează din greu pentru a pune în aplicare dispozitiv și de a lua în clinici și spitale să-l accepte și să-l utilizați ca un instrument de diagnosticare.

„Potențial, suntem capabili de a detecta prezența de gaz în urină”, a spus Probert, „și pentru a detecta prezența cancerului. Acest instrument (în continuare sub control de experți) ar putea, prin urmare, se dovedesc a fi, în viitorul apropiat, într-adevăr o mare descoperire.”

Autor | Marirosa Barbieri

© REPRODUCERE REZERVATE