Pierde In Greutate Prin Consumul De Ovăz

Consumul de ovăz ne ajută să piardă în greutate. Și cum a fost dovedit de către nutriționiști și experții din sectorul alimentar, care s-au afirmat, în termeni clari, efectele benefice ale acestui porumb în aprovizionarea cu alimente.

ovăz, în fapt, este capabil de a induce un puternic sentiment de sațietate (datorită mare conținut de fibre); pentru a stabiliza metabolismul și nivelul de zahăr în sânge; pentru a da energie si mai ales de proteine, util pentru consolidarea masei musculare.

De ovăz pot fi consumate la micul dejun cu lapte, iaurt, cereale integrale si cereale, cereale de orez și fulgi de cereale) sau o gustare (în formă de bare dieta scăzut de calorii). Acest produs natural este, în cea mai largă de variante (cereale, fulgi, tărâțe), în supermarket și în medicina pe bază de plante.
Multe alimente conțin ovăz (cum ar fi faina integrala, cornuri, ciocolata, supe de legume). Este important, prin urmare, să-l integreze în puterea noastră, pentru tinuta o dieta completa, echilibrata si sanatoasa.

fulgi de ovăz este, de asemenea, cunoscut pentru nenumăratele substanțe care conține: puternici antioxidanti, fier, grasimi, carbohidrati, calciu, magneziu, seleniu, vitamina B1, și siliciu. în Plus, se joacă funcții importante în reglarea glandei tiroide, în functiile intestinale și în controlul colesterolului.

OVĂZ: O sursă DE FIBRE

de ovăz, după cum sa menționat deja, conține un surprinzător de mare de fibre, care ajuta la arderea grăsimilor și pentru a depăși problemele de constipație.
Această bază de cereale, de fapt, incetineste procesul de digestie (fibre solubile trece mai încet în tractul digestiv), și ne face să ne simțim mulțumiți și completă pentru un interval de timp mai lung.
Toate acest lucru ne permite de a ține la distanță chiar și atacuri bruște de foame, ceea ce este tipic pentru o dieta personalizata.

Articol similar:  Prostatite sintomi

fulgi de OVĂZ CONTROLEAZĂ glicemia

un alt avantaj care rezultă din consumul de ovăz este capacitatea sa de a stabiliza nivelul de zahăr în sânge (porumb blocuri, în fapt, vârfuri de insulină și de a crește metabolismul corpului.
Acest cereale, prin urmare, este deosebit de potrivit în alimentația persoanelor cu diabet zaharat de tip doi.

izolare funcție de zaharuri este posibil datorită faptului că ovăz nu se transforma imediat alimente în glucoză.

AVENA E PROTEINE

cereale, de asemenea, conține o cantitate mare de proteine care ajuta pentru a menține puterea si tonusul muscular.
Această funcție este deosebit de utilă în perioadă delicată din dieta (când, care este, de obicei ne pierde în greutate, și sistemul nostru imunitar, și mușchii, în special, suferă foarte mult).

Autor | Marirosa Barbieri

© REPRODUCERE REZERVATE