Esofagita: Cauze, Simptome și Tratament

utilizarea de Proteine

Blog care studiază vitamine

Meniu primario

  • Harta Alimentare
  • Tabele
  • Sezonalitate
  • Vitamine și Minerale
  • Alcaline și Acizi
  • Sănătate și Wellness

Esofagita: Cauze, Simptome și Tratament: Apartenența la nivelul tractului digestiv la toate efectele, esofagul este un tub care unește faringele cu gura de stomac: lungimea sa totală este de obicei de aproximativ 23 la 25 de centimetri, în timp ce diametru la cel mai lat punct se poate ajunge la trei centimetri. rolul de esofag este foarte important, din moment ce este un tub care permite alimente bolus doar mestecate în gură pentru a ajunge la stomac, în condiții normale; alternativ, se poate lucra, de asemenea, dimpotrivă, permițând procesul de eructații, și, dacă este necesar, în expulzarea de vomă.

sarcina de a esofagului, cu toate acestea, nu se limitează la o simplă pâlnie: are un rol important ca un lubrifiant, păstrând pereții interiori umedă și făcându-l simplu și dureros, coborâre de alimentare bolus. Dar nu este terminat aici: tubul care face esofag are un perete muscular care efectuează o sarcină foarte importantă, și anume, aceea de a lansa bol alimentar spre stomac cu o serie de contractii, numit undele peristaltice.

mișcarea peristaltică implică contracția de o secțiunea amonte, și simultană de relaxare de o secțiunea aval, împingând în bolus jos: forța de tracțiune este continuă și este facilitată de interne de lubrifiere și saliva conține toate’interiorul bolus. Acest organ miraculos este, din păcate, pot să o plângere comună, numita esofagita: aceasta se produce atunci când esofag devine inflamate, din cauza unor factori care ne vom uita acum în detaliu.

Articol similar:  Fac bine pentru mine, dar te rănesc

1) Ascensiunea de sucuri gastrice: principala cauza de esofagita este un lift prea abundentă de sucuri gastrice care vine din stomac (reflux gastroesofagian). În acest caz, de multe ori problema este din cauza eșecului de a închide sfincterul de la capătul esofagului, toate’intrarea în stomac: această supapă trebuie să rămână închis în mod normal, cu excepția faptului că în momentul de înghițire, vărsături, și așa mai departe. În caz contrar, sucul gastric în ascensiune irită puternic mucoasa esofagului.
2) Reacții alergice: esofagita eozinofilica este cauzată de o reacție alergică cauzate de celule de același nume: este de multe ori cauza reacții alergice împotriva lapte, alune sau alte alimente la care avem intoleranta; acesta poate apărea, de asemenea, ca o reacție la o alergie nu este mâncare, cum ar fi polenul.
3) Cauze infecțioase: posibila Cauza, dar cel mai sporadice este de infecțioase, care sunt, în general, victimele pacienții infectați’HIV sau bolnavii de cancer. Sursa poate fi de diverse tipuri, datorită virusuri, bacterii sau fungi: acest lucru este tipic de esofagita infecțioasă cauzată de Candida, o ciuperca care este în mod normal prezentă numai în tractul intestinal, în vagin sau în cavitatea orală, dar în concentrații foarte mici.

care sunt simptomele de esofagita? să Vedem în detaliu toate posibilele semnale de alarmă.

1) Simptome gastro-intestinale: principalele semnale de alarmă cu privire la esofagita sunt stomacului, fenomenele de greață și reflux de voma si saliva, ceea ce duce la o dificultate practică în înghițire.
2) Dureri intercostale și pierderea poftei de mâncare: Între simptome care sunt legate, dar nu sunt direct legate de’esofagita avem, de asemenea, un sentiment general de lipsa poftei de mâncare și durere să se răspândească la nivelul sternului.
3) Sânge în vărsături și regurgitare: una dintre cele mai grave consecințe asociate cu toate’esofagita, există așa-numitele esofag Barrett, în care țesutul normal că liniile interiorul esofagului este înlocuit de un țesut nou similară cu cea a duodenului. Simptomele acestei tulburări sunt variate, și ar trebui să fie tratate în detaliu în parte: printre ei avem regurgitare de acid, și prezența de sânge în vărsături.

Articol similar:  Cum să trăiești mai mult

de mai sus, este posibil să se ia de viziune dintre cele mai bune video de instruire care am găsit-o pe’esofagita. (Videoclipul este în limba spaniolă, dar veți înțelege perfect). Esofagita sunt clasificate pe o scară de periculozitate:

1) Esofagita de Grad 1: de asemenea, Cunoscut sub numele de reflux esofagita ușoară.
2) Esofagita de Grad 2: de asemenea, Cunoscut sub numele de esofagita de reflux eroziva.
3) Esofagita de Grad 3:, de asemenea, Numit esofagita de reflux stenozei.
4) Esofagita de Grad 4: de asemenea, Numit esofagita de Esofag Barrett.

care sunt remediile naturale pentru a vindeca l’esofagita? Aici este o lista de unele remedii naturale care pot ajuta la ameliorarea tulburărilor asociate cu toate’esofagita. Și-au’s bine să urmați câteva reguli pentru a preveni și, eventual, a potoli acest enervant tulburare:

1) pentru a Evita alimentele care pot provoca alergii.
2) Stai departe de polen si mucegaiuri în caz de alergii.
3) Nu se fumează.
4) să Nu fie plin de fumatori.
5) Nu consuma alcool pe stomacul plin, nici stomacul gol.
6) Mananca incet si mesteca fiecare îmbucătură, dacă aveți probleme cu dintii, se bazează pe un procesor de alimente pentru a se pisa alimente și de a face mai digerabile.
7) Evita bingeing la masă.
8) Evitați cantități mari de ciocolată.
9) Dacă trebuie să mănânci paste cu sos, asigurați-vă că este destul de rece, consumate imediat, sos tinde să se oxideze și dacă ai mâncat spaghete “rece” și încălzit într-un al doilea timp, știți despre ce vorbesc, dell’a acidității excesive pe care le va crea.
10) Evitați locurile de muncă unde va lucra îndeaproape cu diluanți și solvenți.

Articol similar:  Proprietățile și beneficiile de Rubarbă

Concluzii: În cazul în care ne aflăm victimele esofagita, este o idee bună să se consulte medicul nostru, care ne va oferi direcții și ne va prescrie medicamente adecvate pentru nevoile dumneavoastra. Nu exclud teste de rutină, cum ar fi o’ ecografie, gastroscopie și teste de sânge. În cazurile mai severe, veți avea nevoie pentru a efectua o biopsie pentru a exclude un neoplasm tumorii. În unele cazuri, l’esofagita poate fi exacerbată de stres psiho-fizic, sau continuă situații și medii stresante.