Înseamnă Denaturarea

țesuturile moi din jurul articulatiei ajută la stabilizarea oasele nu se misca prea departe în direcția greșită. Entorse apar de obicei în timpul activităților sportive, dar, uneori, am ajuns în caz de demisie sau un covor, și a pus presiune anormală pe glezna. Cele mai multe ori, o entorsa apare atunci când piciorul este înclinat spre interior, sau inversat. Aceste forțe anormale cauza intinderea sau ruperea ligamentelor care stabilizarea articulației. Răniți ligamentele va duce la umflarea, inflamație și durere. În cazul în care prejudiciul este severă, poate fi o fractură prezent. Și „medicii normal ordonat raze x și de a face diverse manevre la picior si glezna pentru a evalua ligamentele sunt deteriorate și dacă oasele sunt rupte. Atunci când sunt implicați în oase, odihnă, gheață, compresie și elevație, și non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii, de obicei, nu truc.

din Păcate, este aproape imposibil să-i spuneți diferența dintre instabilitatea gleznei și sottoastragalica instabilitate în comun de evaluare fizică. Pentru a evalua pagubele, radiografii ar trebui să fie evaluată cu atenție, și unele evaluări de non-tradiționale ar trebui să fie utilizate. Pune-ți piciorul în poziții incomode cerințe specifice de a deschide zone publice pentru a evalua pagubele. Acestea pot fi foarte dureroase și un anestezic local pot fi necesare pentru a finaliza examenul. Ecografia s-a dovedit a fi o bună modalitate de evaluare a prejudiciului, dar nu toate centrele medicale sunt disponibile. Dacă acest prejudiciu este diagnosticat precoce, tratamentul este în principal chirurgical. Mai multe constrângeri și terapie fizică pot de multe ori să consolideze ligamentele. Ocazional prejudiciul devine o problemă cronică, care necesită intervenție chirurgicală. Deoarece această prejudecată este greu de a evalua și de dificil să se diferențieze de leziuni ale gleznei, medicul ar putea avea dificultăți în a recunoaște problema. Este important să raporteze simptomele si durerea e la fel de precis posibil. Să știe cum a avut loc accidentul și poziția de jos a fost în cazul în care prejudiciul a avut loc poate fi o informație foarte utilă pentru medic pentru a determina ce ligamentele au fost rănite. Dacă ați avut un prejudiciu glezna, care nu par la fel de imbunatatire, poate fi un sottoastragalica este instabil și care este rădăcina de problemele lor.

Articol similar:  Cancerul nu asteapta. De ce ar trebui să am?

Chiar dacă o entorsa glezna este o comună leziune și mulți oameni ar considera preocuparea copilului, fără o îngrijire adecvată, pot provoca instabilitate în comun cronice. Prin urmare, este important ca tratamentul precoce al entorse glezna pentru a fi urmat de persoane care au avut de reabilitare adecvate.Multe entorsa glezna încă mai au simptome, chiar și după ce trece prin tratament. Foarte adesea acest lucru se întâmplă pentru că de reabilitare incomplete. Dacă acesta este cazul, este posibil pentru a găsi exerciții de sugestii de mai jos. Dar înainte de a începe orice program de reabilitare, este important să se consulte cu un medic și asigurați-vă că există o leziune mai severă, cum ar fi o fractura, dacă este recomandat de exemplu.Chiar și restul după entorsa glezna, imobilizare prelungită este o eroare de procesare. Este adevărat că pacienții se simt mai bine atunci când sunt plasate într-o pornire jet sau pe jos, dar acest lucru poate duce la o întârziere în reabilitarea și o gleznă rigidă, și este supusă re-prejudiciului. Ligamentele vindeca cu tesut care este de calitate mai bună și lungimea corectă atunci când începe să se deplasează glezna mai devreme. Prin urmare, este foarte important pentru anumite tipuri de exercitii pentru ligamentele pentru a vindeca în mod corespunzător.

Cred că majoritatea oamenilor au experimentat durerea de glezna entorsa la un moment dat în viața lor, cele mai multe dintre noi mai mult decât o dată. Cele mai multe dintre persoanele care sunt active sau sportivi se confruntă cu durerea de a o entorsa glezna la un moment dat. Când am fost un medic cu o pușcă de companie din Garda Națională, a fost o concepție greșită comună. Când am jucat fotbal sau baschet sau chiar de baseball în liceu am avut un cuplu de entorsa glezna.

Articol similar:  Motivele pentru păr timpul sarcinii și metode de îndepărtare a părului | timpul Sarcinii

ce este mai exact o entorsa glezna? Cei de la spitalul unde lucrez, Micromedex fișierul de o entorsa glezna este atunci când ligamentele de la glezna sunt intinse sau rupte.” M-am gândit că prejudiciul a fost un ligament rupt separat și mai grave decât o entorsa. Ca medic și Garda Națională, ca un Medic în Marină, precum și un antrenor personal, eu încă mai simt că o întindere de ligament a fost diferită și mult mai gravă decât o entorsa. Dar aceasta este ceea ce Micromedex.

Mai mult de o dată s-a trezit și a simțit o durere în gât, motivul din spatele acest lucru poate fi o entorsa în zona de la partea din spate jos a gâtului, și acest lucru poate fi cauzat de săraci postură de somn. Acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, în timp ce de ridicare grele în greutate. Distorsiuni de col uterin este numit iritare în mușchi, tendoane și ligamente în partea superioara a spatelui si in zona gatului. Aceasta este o iritație în țesuturile gâtului.

Pentru a scăpa de această durere în gât, nu este o sarcină foarte dificilă, puteți scăpa de o entorsă la gât, folosind unele naturale remedii de casă. De fiecare dată când auzi o distorsiune în gât pe o zi plină, puteți încerca pentru a diagnostica cauza durerii. Dacă problema este cauzată de poziție, ar trebui să se aplice gheata pe zona dureroasa timp de aproximativ 48-72 de ore. Acesta este cel mai simplu mod de a scăpa de formă de inflamație. Pentru a practica acest tratament, vă puteți umple o pungă cu gheață pisată și a pus un prosop în jurul gâtului. Acum, pune pungă cu gheață pe prosop. Această metodă va ajuta la a scăpa de durere.

Articol similar:  Cauze asociate cu cancerul pancreatic

Recent aveți o entorsă la glezna sau răsucite? Dacă este așa, probabil că ești într-o mulțime de durere și nu există considerabile umflarea, vânătăi, și rigiditate. Esti, probabil, conștient de sistemul convențional, cunoscut sub numele de RICE (rest, ice, compression și elevație). Sunt sigur că ați auzit toți cei care spun ridica la glezna, de gheață și de odihnă. Dar acest lucru nu poate fi cel mai bun mod de a reabilita glezna. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente întrebări legate de un răspuns entorsa glezna antrenor de fitness.

prima dată când a suferit un prejudiciu glezna, stresul la nivelul ligamentelor duce la durere, rigiditate, edem și echimoze. În funcție de severitatea entorsa, tu ar trebui să ia în considerare obținerea un x-ray pentru a asigurați-vă că nimic nu este rupt. Dacă ceva este rupt, desigur, aveți nevoie de tratament medical mai serios și trebuie să urmați sfaturile de mai jos, până când sunteți pe drumul spre recuperare.