Simptomele de otrăvire de mucegai

De un dublu diagnostic de micotossicosi, oamenii întreabă adesea de ce avem diferite simptome. Simptomele variază de la persoană la persoană, pentru că toți suntem indivizi unici. Există două persoane cu același sistem genetic, sau imunitar. Tipul de expunere și timpul de expunere ar trebui să fie luate în considerare. Dar dacă sunteți care suferă de o varietate de simptome care nimeni nu pare să înțeleagă că ar trebui să se gândească la mediu. Fie că este acasă, la școală sau la locul de muncă, mucegai infestare cauzează boli grave din țară. Sunteți într-o clădire de apă deteriorat? Ai observat plafoane vitralii? O scurgere în sistemul de aer condiționat? Observați că vă simțiți mai bine atunci când sunt departe de mediul dvs.? Face să te simți mai rău când te vei întoarce?

Victimele de mucegai, de obicei, au un maxim de 25 de simptome. De multe ori imita multe alte boli. Știi că ești bolnav. Sunt de fapt experiente negative probleme de sănătate necunoscută și nu a avut-o înainte. Cu toate acestea, din moment ce au mai multe plângeri, mulți medici spun că sunt „doar în capul tău.” Majoritatea medicilor nu va cere chiar și pentru mediu. Poți începe să te îndoiești de tine după un timp. Veți găsi-te de fleacuri, pentru că ei sunt bolnavi și nimeni nu poate afla ce este în neregulă cu tine. Acest lucru este comun pentru cei afectați de mucegai, toxigen, sau micotoxine.

de multe ori, mucegai nu este vizibil cu ochiul liber, dar pot fi ascunse în pereți, podele sau plafoane. În cazul în care există un prejudiciu de apă și mucegai poate să crească și să producă micotoxine periculoase umiditate. Micotoxinele pot fi inhalate, ingerate sau absorbite, care rezultă în boli grave. Micotoxine tricotecene, cum ar fi aflatoxinele și au fost folosite ca agenți biologici de război. Colin Powell a declarat că armele biologice sunt teama lui cea mai mare. Mucegai Toxic este nemilos. Nu face discriminări. Atacă toate vârstele și stiluri de viață. Case vechi și noi proiecte! Nimeni nu este imun. Nu lăsa pe nimeni să te facă să crezi, nu este posibil pentru a obține bolnav de mucegai. Nu numai că puteți obține bolnav, dar puteți pierde viața ta odată ce devine sistemică daca este lasata netratata. Micotossicosi nu este o alergie. Este o otrăvire-toxice.

Articol similar:  Fibromialgia: Guida Plin

Am învățat multe de la sănătatea noastră a fost distrus. Am avut de ales, dar am făcut cercetarea noastră, pentru că nu era nimeni la care să apeleze. Nimeni nu a vrut să asculte. Amândoi am fost diagnosticat cu o infecție sistemică, mucegai, aspergiloză, stachybotrytoxicosis și, de asemenea, intoxicații vomitoxină. Acest lucru a fost confirmat prin analiza ADN-ului din sânge, și pulmonare de secretii, mucegai și micotoxine anticorpi și boala. Am avut, de asemenea, de testare de mediu a confirmat prezența a numeroase forme sunt periculoase, precum și nivelurile de extrem de toxice de tricotecene în casa noastră. Acum hai sa vorbim despre și să încerce să ajute pe alții în jurul valorii de țară care trec prin același calvar. Lipsa de educație, ne-am pierdut casa, hainele și bunurile pământești pentru ca au fost extrem de contaminate. În acest moment, încă nu explica de mucegai a fost vinovat, și apoi contaminarea încrucișată aproape de hotelul nostru. Știm cum să-i sfătuiesc și pe alții în aceeași poziție de a nu face o greșeală poate fi fatală pentru păstrarea bunurilor. Asigurați-vă că mediul este doar testat sau cererea de cineva cu dreptul la sănătate ar putea fi la acreditările de pol. Contactați-mă pentru o referință credibilă. Aer în condiții de Siguranță este primul pas spre o sănătate mai bună.

Știm că lista a celor mai multe simptome am. Când e vorba de alte victime de mucegai, astfel că multe dintre ele împărtășesc același tip de efecte asupra sănătății. Unele lucruri par să se întâmple destul de regulat, dar nu există doi oameni sunt exact la fel. Mai jos este o listă cu cele mai comune simptome ale bolii de putregai care ne-am găsit să fie cazul este prezentat. Sunt mult mai multe, dar aceasta este doar o listă parțială. Micotoxinele pot provoca, de asemenea, disfuncții ale sistemului imunitar și sunt chiar carcogenic. Dacă vă confruntați cu una dintre ele sau mai multe dintre ele, pentru mediu.

Articol similar:  Experții cred că astenie de primăvară pot fi tratate fără medicamente

Dureri abdominale severe (debutul este adesea brusc)

Dureri musculare, extreme și dureri cronice

Imobiliare, durere în piept perete

Foarte uscat ochii.

mai Multe Sensibilității Chimice

Raucedine

lipsa de concentrare

pierderea de memorie pe termen scurt,

Mic (sau mare) tensiunea

temperatura Scazuta a corpului

sângerări Nazale

Ulceratii bucale

în Afară de dureri de cap de serie

Pierderea parului

Pierdere de auz

deschiderea ferestrelor

Picioarelor neliniștite (spasme ale picioarelor, degetele de la picioare)

Oboseala Cronica

Vertigine

ochii roșii, injectați sau

Iritații ale membranelor mucoase

Infecții ale unghiilor

Creșterea bruscă în greutate sau pierdere

Nu-durere de sânge, cum ar fi mici vezicule pe piele,

infecții respiratorii

Dificultăți de respirație

Infectii ale sinusurilor, producție excesivă de mucus

cariilor dentare în apropierea gingiilor, pierderea dintilor, abcese

vedere încețoșată sau distorsionată

Constipație sau diaree

Furnicături sau arsură la nivelul mâinilor și picioarelor

Dormi pentru perioade lungi de timp

episoade de convulsii similare

dimensiunea Pupilei pinhole

Vizitați site-ul meu pentru mai multe informații și fotografii de răniți.