Crearea de independență pentru un iubit-o cu handicap

Când am aflat că tatăl meu a avut un accident vascular cerebral au fost devastate. Ca patriarh al familiei noastre, a oferit întotdeauna suportul pentru noi toți. Cum în lume, vom fi în măsură să aibă grijă de el? Eu sunt în căutarea pentru dreptul de suport, este important pentru nevoile de mama mea și de tatăl meu. Am avut de a face sigur că casa a fost în ordine și accesibile pentru scaune cu rotile și poate fi cel mai independent posibil. De mai multe ori el a spus că a preferat să devină dependentă de oricine altcineva. Știam că, în scopul de a menține sanatatea ta cu mame din lucrurile din casa a trebuit să fie schimbat.

Am urmat sfatul altor utilizatorii de scaune cu rotile și a găsit multe persoane independente care depind de un scaun cu rotile mobile. Sfaturile lui va ajuta la optimizarea obiective specifice pentru a ne descurca pe ușă afară. Știind că vom avea o altă schimbare în modul în care nu se sperie exact conștientizarea faptului că percepția lui la întoarcerea acasă trebuie să fie un stil de viata independent, sau se încadrează într-o depresie.

baie a fost prima zona de interes. Am știut că acest lucru este în cazul în care tatăl meu ar dori mai multă independență și intimitate. Am început prin a scoate ușa de la baie și înlocuind-o cu o perdea care alunecă ușor închis. Următoarea înlocui low cabinet este un nou cabinet conceput cu suplimentare de înălțime pentru ușurința de transfer ar fi oferit. Acesta este instalat pe partea de toaletă avut un mâner care de fapt a fost fixat de podea pentru suma finală de stabilitate. Apoi, o portabile, a lansat un scaun cu rotile, iar noi robinete-ușor de manevrat. Chiuveta a fost la un nivel acceptabil, dar din moment robinetul, rotiți butonul a fost înlocuit cu o pârghie și scoateți ușile astfel încât să puteți „trage” la dreapta.

Articol similar:  Oncologie, în statele UNITE ale americii, a crescut creditele

oamenii ne-a avertizat că covorul ar fi dificil pentru un scaun cu rotile pentru a manevra în jurul valorii de. Pentru a depăși acest lucru ne-am dus și am cumpărat o sanie de plastic la podea și plasate strategic în întreaga casă. Covoarele au fost plasate în jurul casei au fost eliminate. Cele de plastic se va asigura că scaunul cu rotile întâlnește puțină rezistență atunci când se mișcă prin casă.

tatăl Meu nu a vrut să doarmă în afară de mama mea. El ne-a convins că un pat de spital nu a fost în interesul lui, și am fost de acord. Pentru a vă ajuta să obțineți în și afară din pat am avut un alt mâner instalate pe sol de-a lungul partea de patul lui. O mare platforma a fost construit pentru a vă ajuta să transfera la pat fara prea mari de un decalaj între pat și scaun cu rotile.

Obține și în afară de casa lui a fost o altă problemă. Am cumpărat o rampă pentru persoane cu handicap metal. Acest lucru este ușor de instalat și nu va fi doar mai ușor pentru tatăl meu, dar ca varsta mamei genunchi, scalele de presiune pot apărea în viitor. Rampe pentru persoane cu handicap au fost ușor de a găsi și ieftin. Pentru interior de la usa din casa am fost capabil de a cumpăra mini-rampe de acces, rampe pentru persoane cu handicap, numit prag. Pragurile nu va fi un obstacol pentru cei în nevoie.

în scopul de A menține activitatea pe calculatorul dvs. și cumpere mari, ustensile de scris puzzle de cuvinte încrucișate și un buton extra-mare de la tastatură. De asemenea, am fost informat că ar fi abilitati motorii dificil, așa că a cumpărat un deschizător de conserve electric și un deschizător de conserve electric, astfel încât să puteți găti de unul singur. Acesta a fost, de asemenea, a adus în atenția noastră o oală de lut ar fi cel mai simplu mod de a găti pentru el și un procesor de alimente, în loc de o placa de tăiere. Un alt lucru pe care am făcut a fost să cumpere un telefon mobil, astfel încât puteți folosi hands-free și-ar putea lua cu el în timp ce el se duce la casa.

Articol similar:  → Dieta mediteraneană-și Piardă 10 kg în 30 de zile 【PLIN】

într-Adevăr se concentreze pe ceea ce face casa mai accesibil pentru scaun cu rotile este de a face independent. Mama nu este acasă tot timpul, atunci când el este în jurul valorii de și nu va fi capabil de a satisface orice capriciu și el într-adevăr nu ar vrea asta, chiar dacă a fost. Nu vor fi lucruri care vin că nu sunt un simplu ca instalarea unei rampe pentru robinet cu handicap sau îndatorată și vom fi acolo pentru a veni cu soluții unice pentru a menține mobile și independente.