Adevărul de Leziuni ale coloanei Vertebrale

Cum de a trata cu leziuni ale coloanei vertebrale? De-a lungul deceniului, mersul pe jos la proiect a lucrat îndeaproape cu tratamentul de leziuni ale coloanei vertebrale. Dar ceea ce este coloana vertebrală?

Pentru a clarifica, leziuni ale coloanei vertebrale nu este o boala, ci este cauzată de șocuri sau traume. Accidentele rutiere, violența fizică, și alte situații de impact-flash sunt principalele cauze ale măduvei spinării. Există două tipuri de leziuni ale măduvei spinării; și completă SCI incomplete. Leziuni incomplete SCI este caracterizată printr-o disfuncție sau deteriorarea parțială a măduvei spinării; în timp ce complet de rănire a măduvei spinării este o pierdere absolută sau totală a funcției măduvei spinării.

Contracția incontrolabile muschii coloanei vertebrale, sau slăbiciune bruscă este un semn comun al măduvei spinării. Controlul funcțiilor motorii de creasta ar fi o mare problemă, pentru că mușchii nu răspund. În consecință, ar fi dificil pentru un pacient cu SCI pentru a monitoriza mișcările lor în organism, inclusiv ca bază în picioare și mersul pe jos.

în Plus, domeniul de aplicare al problemei depinde de severitatea traumei pe care o persoană le-a primit. La nivelul coloanei vertebrale, sau zona de sub partea vătămată pot fi afectate de traumatisme, care paralizează partea inferioară a corpului, dezactivarea persoanei de a sta și de mers pe jos. În mod similar, în zona gâtului și a umerilor poate pierde, de asemenea, funcția lor, care provoacă mișcări involuntare și necontrolabile. Rețineți că non-traumatice SCI este mai severe leziuni traumatice pentru a cauza probleme, sau telefoane, inclusiv cancer, boli vasculare și infecții.

Dar acest lucru nu este sfârșitul de o persoana cu o leziune a măduvei spinării. Speranța este încă foarte vizibile; reabilitarea leziunilor maduvei spinarii este obiectivul principal de Calea proiectului. Ca o specială centru de reabilitare pentru tratament, de mers pe jos proiectul urmărește să responsabilizeze toți pacienții cu SCI pentru a vedea speranța de mers pe jos din nou.

Articol similar:  Adauga o nota dulce-amăruie a diabetului zaharat cu aceasta reteta

este foarte necesar pentru a începe de recuperare sau tratament de leziuni ale coloanei vertebrale, pentru a preveni degenerarea țesutului osos, sau atrofie. Pentru stres, atunci când nu este în uz, sau de a folosi oasele, oasele devin inutile cauza pierderea permanentă a senzorială interacțiune cu tot corpul. Ca o sugestie, pentru cei care suferă de leziuni ale coloanei vertebrale, este esențial pentru a începe restaurarea sau de recuperare de prima instanță de recuperare fizică sau doctor.

Respirație eficientă, tulpina musculare, suport abdominal și mobilizare a corpului sunt importante sarcini, care sunt utilizate de către fizioterapeuți pentru a ajuta pe cei care sufera de SCI. De mers pe jos de Centrul de Recuperare, cu experiență în managementul de exercitii fizice pentru a ajuta la reabilitarea persoanelor care sufera de leziuni, terapeutul Proiect. Se poate lua timp, dar veți plăti cu siguranță în viitor. Reabilitarea este procesul de tratare progresivă leziuni ale măduvei spinării.

în scopul de A înțelege, reabilitarea și tratamentul leziunilor măduvei spinării diferă în funcție de amploarea sau gravitatea rănilor. Majorare proiectul își propune să dezvolte rezistența pacientului să continue tratamentul, chiar dacă este nevoie de timp. Împuternicirea este puterea de promenada principală a proiectului de reabilitare a vieții persoanelor cu SCI.