Opțiuni scaun cu rotile

Nu toate echipamentele de mobilitate este același. Astăzi, aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea echipamentelor de mobilitate de înaltă calitate, care se potrivesc nu numai nevoile lor fizice, dar, de asemenea, stilul tău de viață îți dorești. Tehnologia de Mobilitate progrese în fiecare an; dacă nu ați avut șansa de a verifica dacă sunt disponibile actualizări, s-ar putea lipsi.

Sport scaun cu rotile: ești sportiv? Scaun cu rotile sport va satisface parte activă, care vă permite să explorați domeniu, în sala de gimnastică, și chiar pe ringul de dans.

plaja și tot-teren roata scaun: scaun cu rotile pentru plajă, puteți merge în jurul valorii de pe suprafețele care sunt de nisip sau umed. Tot-Teren scaune cu rotile sunt concepute pentru a naviga pe drumuri și trasee stâncoase ai pus ochii.

autopropulsate scaun cu rotile manual: Dacă aveți sau doriți pentru a construi puterea superioară a corpului și ca o relație strânsă între tine și scaun, un manual scaun poate lucra pentru tine. Vă mutați apăsând pe balustrada pe două roți mari de pe ambele părți. Manual de scaune cu rotile pot fi personalizate pentru a lucra cu un singur braț sau picior. Hibrid manual auxiliar scaun cu rotile electric: Acest scaun cu rotile este ca un manual, dar are încărcare a bateriei, care detectează atunci când sunt în nevoie de un pic de ajutor, un deal, de exemplu, sau în teren dificil.

scaun cu rotile electric: scaun cu rotile electric – numit, de asemenea, un scaun, scaun cu rotile motorizate sau electrice scaun cu rotile – nu toate de lucru pentru tine. Puteți controla viteza și direcția cu un panou de control, de obicei, un „joystick”, care pot fi personalizate pentru a satisface cel mai bun de abilitatile tale. Unele scaune pot manevra în spații înguste, și nu altele. Asigurați-vă că pentru a se potrivi scaunul cu mediul.

Articol similar:  → 12 Beneficii de Broccoli Pentru Sănătate 【 6# nu Știu 】

Insotitor asistată scaun cu rotile fotoliu rulant manual: În acest tip de scaun, partenerul tău îl împinge din spate. Înguste versiuni sunt disponibile pentru transferul de la un loc la altul. Scaune cu rotile de dimensiuni adecvate


Scaune cu rotile au o varietate de opțiuni care vă permit să se simtă în siguranță și confortabil. Înalt, scund, mare sau mic, trebuie să simtă că scaunul cu rotile este o alegere naturala. Ar trebui, de asemenea, simt ca acesta este construit pentru a dura – un scaun cu rotile solid, bine construit, acesta va oferi ani de confort si siguranta. Stai: te simti cu scaunul cu rotile, deoarece este dreptul de înălțime, lățime, adâncime, și unghiul pentru tipul de corp? Introduceți picioarele tale: fă-ți și picioarele se simt în siguranță și confortabil pe picioare? Relaxează-te, e bine sprijinite și confortabil înapoi? Se ocupa: ești capabil de a manevra și controla scaunul cu rotile în timp ce de conducere cu usurinta? Ia-ți: Are scaun gestiona particularizări vrei sau nevoie? Amintiți-vă, lumina, personalizabil, scaune cu rotile confortabil și ușor în greutate poate costa un pic mai mult, dar atunci când vine vorba de a trai o viata fara limite, ar trebui să se concentreze pe nevoi pe termen lung. Fi sigur de a cere dealer pentru compensarea costurilor de mobilitate cu prestații de invaliditate, fonduri guvernamentale, sau alte modalități de a obține ceea ce vrei cu adevărat.

Adaptarea scaunului cu rotile pentru camion

asigurați-vă că scaunul alegeți întâlnește cu handicap vor aduce. Honda Odyssey, Dodge Grand Caravan si Chrysler Town & Country microbuze sunt alegeri populare care se ocupa de conversii, și într-un scaun cu rotile. Camioneta full-size sunt de mai mult spațiu și posibilitatea de personalizare și de lux. Este foarte important ca dumneavoastră scaune cu rotile sau scuter, scaun cu rotile autoutilitare, lift scaun cu rotile toate se potrivesc împreună.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Meloflan