Ce este amoebiaza?

acesta Poate afecta persoane de orice varsta, dar prevalența este mai mare la copii și adulți tineri. Pot fi tratate cu medicamente, pesticide sau remedii pe bază de plante.

Amoebiază este o problemă majoră de sănătate în tractul digestiv intestinal în cazul în care el a fost infectat cu un mic, precum Entamoeba histolytica parazit. Acesta este un tip de gastroenterita, care este de obicei asociat cu cei care stau în zone de igiena, sau condiții de sănătate precară. Amoebiaza este cel mai frecvent printre turiștii din țările în curs de dezvoltare din lume. Ea poate afecta persoane de orice vârstă, dar incidența este mai mare la copii și adulți tineri.

Una din zece persoane au fost infectate cu E. histolytica, cu sau fără simptome vizibile. Despre 40-50000000 oameni dezvolta abcese sau amoebic colita au condus la moartea a aproximativ o sută de mii de oameni în fiecare an.

Cele mai frecvente simptome ale amoebiază:

diareea este cel mai frecvent simptom al amoebiasis, care este de multe ori diaree cu sânge. Această diaree face te duci pentru un număr de ori în baie și duce la scaune apoase, moi, și sângeroase. Alte simptome majore sunt crampe stomacale și febră. Uneori, aceasta poate provoca, de asemenea infecții în ficat numit un abces.

Ai nevoie pentru a urmări de cauza amoebiază ține evidența a ceea ce și unde să mănânce și să bea. Infecția se întoarce Parazit după săptămâni sau luni sau chiar ani de boala, dar, de obicei, durează trei sau patru săptămâni.

Cum este răspândit?

Articol similar:  Dieta vientre plano

Entamoeba histolytica atunci Când luate de gura, apare infecția. Răspândirea de la persoană la persoană este foarte probabil sa fie din cauza mâinile contaminate. Cele de mai sus parazitul este prezent in materiile fecale, care pot fi transferate, dacă mâinile nu sunt spălate în mod corespunzător, și parazitul rămâne în mâinile. Cu mâinile tremurânde de a atinge sau de alimentare cu aceleași mâini se poate răspândi cu ușurință parazit.

pentru a Schimba scutecul de copii care sunt infectate cu amoebiaza poate transporta mâinile contaminate se poate răspândi cu ușurință. Apa de băut contaminată, de asemenea, poate duce la infectii.

a Opri răspândirea de amoebiaza?

Mentinerea igienei corespunzatoare este o cerință esențială pentru a preveni răspândirea de amoebiază. Evita consumul și consumul de apă contaminată. Persoanele infectate cu amoebiaza ar trebui să evite, de asemenea, alimente atinge alții au nevoie să mănânce. De asemenea, asigurați-vă propriul prosop, sau spălați-vă pe față, care nu este partajat cu persoanele sănătoase. Spălați-vă pe mâini înainte de prepararea hranei, consumul de alimente, după sosirea sa de la baie, după schimbarea scutecelor, sau după fumat.

Cei care merg în străinătate pentru țările dezvoltate ar trebui să acorde în mod special, deoarece există mari posibilități ca poluării cauzate de alimente contaminate și apă. Cumpara alimente care nu sunt ambalate în mod corespunzător și alegerea prime și decomprimat în timpul călătoriei. Pentru a evita gheață și dinks ambalate.

responsabilul prelucrării datelor pe amoebiaza:

Ca este o infecție parazitară, medicamente, anti-parazitare, ucide parazitul funcționează bine pentru a trata aceasta. Furoato diloxanide este un medicament frecvent utilizat pentru a trata amoebiază. Cu toate acestea, tratamentul poate varia în funcție de simptome.

Articol similar:  Timbale de Paste si Ardei