Pediatrie – Ajuta copilul dumneavoastră

Îngrijirea Copilului

Ca un copil creste, mai ales cei care suferă de boli grave; Un sentiment de auto-conștientizare în ceea ce privește diagnosticul lor se dezvolta.Rochester programe de wellness sunt de așteptat să joace un rol important în pediatrie cazuri specifice.

avantajele acestor full-service pot fi derivate pentru cei care suferă de o varietate de condiții, inclusiv (dar nu limitat la):

paralizie cerebrala
scleroza multipla
spina bifida
Sindromul
Autism
oase rupte/leziuni ortopedice
tulburari de vorbire si limbaj
întârzieri în dezvoltare
congenitale (de exemplu, prezente la naștere)
atenție și hiperactivitate.

Suntem convinși că o combinație de abordări este cel mai eficient mod de a încerca pentru a se asigura că pacienții beneficiază. Deși fiecare caz este unic, membrii echipei de reabilitare să urmeze protocoalele și liniile directoare (referitoare la pediatrie), având în vedere nivelul de atenție și sensibilitate, care este necesară pentru următoarele condiții definite.

Stare:

lag
Nevoi Speciale
dizabilități și dificultăți asociate cu activitățile din viața de zi cu zi.

Cum putem ajuta:

Aceste strategii pot consolida abilitățile legate de comportamentul de coping-de management, creșterea motivației de a realiza si finaliza sarcini de la sine (dacă este posibil). Scopul nostru este de a ajuta în acest efort de a ajuta copiii să se simtă cât mai normal posibil.

de Cele mai multe oameni nevoie de coordonare, consiliere și abilități de viață pentru a acordat. Imaginați-vă nu fi capabil să mănânce singur sau de a folosi un calculator? Într-un caz particular, am lucrat cu răbdare, cu un copil în abilitățile sale motorii și de a practica de captură și de presă jucării. În ciuda simplității aparente de sarcina, ne dăm seama că operațiunile de rutină poate fi o experiență nouă și unică pentru pacienții noștri.

Articol similar:  4 rețete perfect pentru a însoți cu vin

Suntem încântați să anunțăm că primele semne de progres au fost excelente, datorită colaborării, abilitățile cognitive, împreună cu un mediu confortabil pentru a se concentra și de a învăța și practica. La urma urmei, copiii au dreptul să se bucure de copilaria lor, de asemenea! Pentru cei care suferă, Rochester Wellness oferă un mediu și instrumente care vă permit să se bucure de copilărie și să se pregătească pentru provocările vieții.

Aduce copiii la acest mediu familial în cazul în care nu te simți nostalgia și ajunge să se bucure de o mulțime de alte activități care pot include cartonașe, jocuri, ia-se transformă, cărți de lectură, desen și jocuri în oglindă. Acest lucru îi ajută pentru a face stilul lor de viață foarte activ.Vă rugăm să ne vizitați sau să ne contactați. Suntem mereu la ajutorul tău.