Explicație de microtie

fiul Meu a fost diagnosticat cu atrezie microtia ureche … acum ce facem?

Ce este atrezia microtia ureche? Atrezia este un defect congenital sau o condiție în care un ritm normal în organism este închis sau deformate, în acest caz, canalul urechii. Acest defect de naștere poate fi însoțită de pierderea auzului, și cu siguranță nu în cazurile mai severe. Microtia este o deformare congenitală a urechii, în cazul în care urechea este deformat sau mici sau complet. Microtia și atrezie pot fi insotite de alte sindroame care sunt definite sau pot fi izolate în copil. Această deformare a urechii pot fi unilaterale (o ureche) sau bilateral (ambele urechi).

Microtia este diagnosticat prin patru nivele de calitate: Clasa 1 microtia este atunci când copilul dezvoltă o ureche, dar este deformat și mai mici decât în mod normal. Atunci când un copil este în clasa 1 este prezent și funcțional urechi deformate. Chirurgie pentru clasa 1, fie din motive estetice, cu excepția cazului în unele tip de Microtie atrezie. Operația poate ajuta pentru a îmbunătăți calitatea de auz. Următorul nivel sau grad 2 microtia rezultatele într-un urechii externe, parțial dezvoltat, și sunt frecvent asociate cu pierderea auzului sau surditate completă. Clasa 2 este de multe ori un anumit grad de atrezie Microtia prezent. În acest caz, intervenția ar fi benefică atât din motive estetice și funcționale.

Clasa 3 microtie, fiind cele mai frecvente. Atunci când un copil este născut cu microtie atrezie de gradul 3, o mică piatră sau o bucată de piele va fi prezent în locul de ureche, și nu există nici o ureche canal. Chiar dacă aceasta este cea mai comună formă, un copil necesită o atenție medicală. Clasa 4 este cel mai sever grad microtia fără un set de căști sau ureche vizibil structura anatomica prezent.

Articol similar:  10 Alimente Cu Gluten sunt Foarte Frecvente în Dieta de Oameni

Din cauza acestui defect de naștere este necunoscută în acest moment. Dar prin tehnici medicale avansate, mulți copii născuți cu atrezie microfia poate trăi o viață normală cu ajutorul unei echipe de medici și chirurgie. Pierderea auzului poate fi restaurat la unii copii. Acest defect de naștere apare unul din fiecare de 6.000-12.000 de nașteri. Atrezia Microtia este mai frecventă la bărbați decât la femei, și microtia și atrezia apar cel mai frecvent împreună. La ori, aceste două defecte congenitale comune pot fi însoțite de alte condiții care necesită îngrijire suplimentară.

O echipă de experți medicali pot recomanda cel mai bun tratament pentru fiecare copil diagnosticat cu atrezie microtie. Există două moduri principale de a remodela ureche pentru microtie, unul este de a crea un urechii externe folosind coaste carteledge. Alte terapia este atunci când creați o urechii externe plastic și sintetic. Ambele metode necesită mai multe operații, dar sunt la fel de eficiente. Copiii, de obicei, să fie gata pentru o intervenție chirurgicală microtia congenitale când au auzit patru sau cinci ani. Oasele feței sunt cultivate și au avut ocazia să se maturizeze la această vârstă. Copiii născuți cu aural atrezia mircrotia sunt capabili de a avea o viață fericită și sănătoasă. Tehnologia medicală este în progres continuu, și mai mult de cercetare se face, de cele mai multe răspunsuri pot fi găsite în acest defect de naștere microtia atrezia congenitală.