Șase modalități de a crește clasa de Ener-Chi

Feng Shui (pronunțat relatii foarte Fung) este abordarea tradițională de decor din china, care promovează echilibrul și bunăstarea în mediul nostru. Tradus literal, înseamnă „vânt” și „apă”. Cu ajutorul sfaturilor de mai jos, clasa poate fi mai relaxat, contribuind astfel la procesul de învățare și pentru a minimiza probleme de disciplină. Am fost un credincios de la început, de asemenea. Am crezut că a fost un joc de prestigiu. Dar apoi am început să adaug tratamente de Feng Shui pentru diverse colțuri din clasa mea, și am constatat că am experimentat unul dintre cei mai buni ani am avut-o cu elevii mei. Înlocuirile acoperi mi-a spus că elevii mei au fost semnificative. A fost un bun mix de elevi pe care I-a avut în acel an? Eu cred ca nu! Cred că timpul meu de clasa a încurajat colaborarea de conștientizare și educație reciprocă, care anterior lipsea.

Filosofi chinezi cred că „chi” este esența de energie din lume. Ea are un impact profund – atât pozitive, cât și nesănătoase în mediul nostru. Cine ar trebui să aibă libertatea de a muta în scopul de a îmbunătăți bunăstarea, averea și cunoașterea. Dacă se mișcă prea repede, se va accelera departe de tine. Dacă stagnează, nu va avea niciun efect pozitiv asupra ta. Care ajută oamenii să se miște liber în jurul sala de clasă?

1.Șterge DEPARTE DEZORDINE! Pentru nimic nu oprește mai repede decât o clasă murdar agățat în cameră și stagnante de energie până când bateria și zona care este curățat, sat retrage. Cum pentru a elimina dezordinea până când veți reorganiza, utilizați containere de depozitare, sau orice altceva care servește pentru a organiza o curățire organizat de declarație.

Articol similar:  Virusului în spermă?

la Plante 2.Adauga – mulți dintre cei care trăiesc, plante sanatoase. Fertiliza și apă în mod regulat. Plante moarte sau pe moarte plante capcană, puternic și sănătos pentru a ajuta muta clasa. Selectați plante care au frunze rotunjite – muscata, cimișir, jad și păun. Nu utilizați niciodată plantele cu frunze ascuțite ca niște frunze de palmier sau de un simbolism care este dăunătoare ca Caladium în formă de vârf de lance. Știu că poate suna ciudat, dar dacă ia în considerare simbolismul a inconștientului, pe care chinezii interpretat ca „săgeți otrăvite” începe să capete sens. Mai presus de toate, nu utilizați o planta de cactus!

3.Se adaugă câteva telefoane în colțuri ale camerei pentru a opri oamenii să se adune în colțuri. Am o clopoței de vânt în apropiere de ușa de la camera mea. În afară de evident că elevii găsi distractiv, adaugă beneficia de aceste dinamici sunt mutate din hol în atmosferă în pat clasa. Sunetele declarat de a trezi chi într-o cameră. Asigurați-vă că așezați telefonul într-un mod în care sunt compatibile cu bagua feng shui.

4.Postere care sugerează mișcare, de asemenea, ajuta pentru a muta chi. Valurile oceanului afișat un steag, și copii, și jogging sunt exemple de idealuri. Atenție cu susul în jos desene postere (săgeți otravă) și animale sălbatice, animale angry (în scopul de a înțelege simbolismul!)

5.Sunetul este bun. De unda de apă în atingere moale de un acvariu este fantastic, până când rezervorul este menținută în mod regulat, și peștii par să fi vibratoare. Personal, aș sta departe de clapeta de sunet sculptura, dacă nu doriți ca elevii să ia mai multe treceri de mobilier deja! Am avut o clasă de școală este deosebit de problematică mai mulți ani în urmă, care a venit imediat după masa de prânz. Pentru a le potoli setea, am început fiecare clasă cu cinci minute de timp să se calmeze, în timp ce l-am jucat, un nou stil de muzica a fost natural – compozitorul meu preferat este Yanni. Ocazional am vorbit despre audio și excursii cu elevii idei pentru tema zilei. Alte ori, ele sunt lăsate să plutească. Dificil de grup, a devenit un pic mai ușor de gestionat la fel de relaxat și a devenit în timp de mai multe minute. În curând, realitate venit în anticiparea de timp liniștit și am fost dezamăgit dacă am avut planificate în lecție.

Articol similar:  Putere

Practicieni 6.În Feng Shui, și au recomandat parfum, dar unii copii au alergii, astfel încât nici plante cu flori în camera mea. Tămâie deranja astm. Parfumuri artificiale, care sunt conectate la prize poate fi enervant. Cu toate acestea, uneori este mai bine pentru a masca mirosul de o duzină de cadavre într-o cameră. Citrice, este perfect pentru acest scop. Sau, ia coji de portocale pentru a mânca și se lasă într-un castron, se schimba periodic, sau atârnă pe un cârlig mingea – O portocala împânzit cu catei. Am avut un retur elev la clasă după absolvire. El a spus că camera mea a avut un miros bun!

Feng Shui Remedii și oferă o platformă pentru oameni să se miște prin clasă și elevi, este energizant. Cu toate acestea, aceste șase strategii sunt doar o parte din poveste. Mi-a citit cartea Feng Shui pentru clasă: 101 ușor idei de a utiliza pentru restul poveștii. Acesta este disponibil pe site-ul meu (www.reneeheiss.com/fengshui.html).