Ești gata să Izoflavoni din Soia Efecte secundare sunt împotriva

Pentru că avocatul astăzi este de a merge pentru alimente naturale și opțiuni de sanatate, noua cercetare este efectuat pentru a înțelege avantajele și dezavantajele de produse alimentare, care au fost ignorate în trecut. Soia împreună cu derivatele lor, sunt, fără îndoială, bine-a plăcut în Asia, în special în Japonia, dar, exact cum se poate beneficia de sistem? De asemenea, ce vei face cu efecte secundare care vin cu ea dacă nu știți înainte de a începe să mănânci? Dacă ai risca sănătatea dumneavoastră, chiar dacă există mai multe alternative la soia nu provoacă nici un pericol pentru sănătate?

soia este sanatoasa; nu există nici o îndoială în asta. Cu toate acestea, cu existența a numeroase rapoarte care arată rezultatele nu este la fel de sigur ca am crezut inițial că ar fi, devine suspect dacă într-adevăr este o pierdere în greutate naturale. Unul dintre motivele pentru care este considerat deosebit de util, deoarece conține un antioxidant numit acid fitic. Problema este atunci când te gândești la ce tipuri de cancer ar putea evita de fapt. Soia are, de asemenea, omega-3 acizi grași, care ajuta pentru a menține o inimă bună. Boabele de soia sunt, de asemenea, declarat a fi capabil de a rezolva cu ușurință diabet și inflamație.

am glyceollins de soia a fost demonstrat pentru a ajuta la eliminarea infectiei. Cu toate acestea, adevărata dezbatere care înconjoară soia este cauzată de izoflavone, care este declarat de a ajuta la prevenirea cancerului, dar, de asemenea, promovat ca unul dintre motivele pentru care cancerul este răspândită. Atributele pot fi comparate estrogen create de fitoestrogeni din soia numite izoflavone. Acest lucru este exact motivul pentru care mai multe studii sugerează că tumorile legate de estrogen pot fi agravate de consumul de izoflavoni din soia.

Articol similar:  Rezumat al saptamanii de la 18 la 24 ianuarie pe Copii și Mai mult

încă Nu este clar dacă acest lucru ar putea adăuga la efectele de sân, cancerul de uter și efecte secundare de soia isoflavones în gât, dar nu foarte rău să fie atenți atunci când produsul este implicat. Unii experți susțin cu tărie că, chiar dacă puteți mânca doar o cantitate mică de soia, este, de asemenea, la risc. Cu atât mai mare va consuma, cu atat mai mare riscul poate fi.

De acum încolo, efecte secundare nedorite cunoscute a fi cauzate de soia sunt migrene și dureri de cap. Cei care suferă de alergii la soia poate avea, de asemenea, probleme cu ritmul cardiac după consumarea asta. Unele alergii alimentare sunt în această iritare mancare, probleme digestive și curge nasul. În cazul dat artificială cu lapte de soia, copiii pot dezvolta, de asemenea, constipație și diaree. Faptul că organismele de copii nu sunt capabili de a procesa fluxul de estrogen, la acest punct, ar trebui să stai departe de formula de soia. Și pentru a face lucrurile mult mai rău „, crampe și balonare obține chiar și în amestec.

Gușă și hipotiroidism sunt unele dintre problemele grave cu care sunt apropiat, și producătorii să facă un efort pentru a evita astfel de evenimente, inclusiv iod-și vândă produsul. Cu toate acestea, iod nu va contribui la a face problema să dispară complet dacă există o mulțime de izoflavone implicate. Daca esti curios, beneficiile de soia includ lucruri cum ar fi de ajutor reduce bufeurile de menopauza si nivelul de colesterol din organism. Pe de altă parte, asigurați-vă că pentru a citi argumentele pro și contra de acest articol înainte de a lua o parte.

Articol similar:  Fazio, normele privind erorile sunt prioritatea mea