Link-ul de Cancer – infecție cronică boala Lyme Erlichioza de multe ori ignorate Co

Pentru ehrlichioza este rareori testat pentru pacienții erlichioza cronice sunt foarte greșit diagnosticate cu tulburări autoimune și alte boli cronice cu simptome similare. Simptomele asociate cu Erlichioza pot include febră mare, dureri de cap, frisoane, dureri musculare și dureri. Acestea imita cele ale altor boli transmise de căpușe.

==> Puncte-cheie de Ehrlichioza

Ehrlichioza este provocată de Rickettsia (bacterii specifice) Tipul de organizații și este disponibil în două moduri specifice:

==> Erlichioza monocitare umane (HME)

==> Erlichioza umane granulocitară (HGE)

muscatura de lone star tic (Amblyomma Americanum) muscatura este declarat a fi la originea HME, în timp ce HGE este conectat la două căprioare capusa (Ixodes scapularis) și căpușe (Ixodes pacificus pata negra) mușcă din vest. Cainele de capuse (Dermacentor variabilis) este cunoscut pentru a transmite atât HME și A soiurilor de Ehrlichioza.

se întâmplă Erlichioza căpușe, de asemenea, de a transmite boala Lyme, astfel încât cei care au boala ar trebui să fie testate imediat pentru Lyme prea – riscul este mare.

==> Erlichioza pot fi transmise prin transfuzie de sânge? Da!

spre deosebire de alți agenți patogeni transmiși prin sânge, erlichioza, și alte infecții transmise prin căpușe poate fi transmis prin transfuzii. Acest lucru este pentru că cererea de a testa limitele de aprovizionare de sange pentru hepatita si HIV. Lyme și co-infecții sunt suspectați într-un număr de donatori și consumabile de transfuzie a sângelui care apar.

==> Ehrlichiosi – problemi Crearea SNC

În rutina de sistemul nervos (CNS) studiile de radiologie este centrală, analiza lichidului cefalorahidian (LCR) sunt rareori urmărite. De obicei, aceste teste doar atunci când medicii de ingrijire primara pentru a detecta simptome sau semne specifice care sfat nevoie de mai multe informații. Într-o astfel de împrejurare în care probele de LCR analizate (15 din 57 de pacienți), 8 din 15 au fost găsite anormale. Cele mai frecvente anomalii care se găsesc printre cele 15 la sută au fost anormale pleocitoză limfocitară, și nivelurile de proteine de înaltă.

Articol similar:  Hidro-terapia de colon limpieza intestinal

==> Erlichioza – un Link de Cancer

Există patru bacterii pentru a supraviețui și de a propaga în neutrofilele umane și care provin din măduva osoasă – Ehrlichioza.Acesta este un agent patogen al rickettsiosis de căpușe, Anaplasma phagocytophilum, este un agent cauzal al omului granulocitară anaplasmoza, și este în linie directă din familia Ehrlichioza.

Aproximativ 70% din totalul celulelor albe din sange sunt neutrofile – considerate nepotrivite celule gazdă de bacterii intracelulare, deoarece acestea sunt de scurtă durată celule, și va servi ca un primar de apărare, înarmat cu un important dispozitiv antimicrobiene.

cu A. phagocytophilum poate modifica funcția neutrofilelor și cauza bolii clinice. Infecția poate inhiba, de asemenea, sau retardat apoptoza, oxidativ izbucni, și fagocitoza, în timp ce activarea și degranularea de citokine/chemokine – de multe ori duce la cancer. În acest moment este imposibil să spun cât de multe infectii sunt cancerul de cauzalitate, dar cu siguranță acest lucru pare să aibă o legătură sugerând că leucemie și alte tipuri de cancer limfatic sunt catalizate de modificari epigenetice care rezultă din ehrlichioza.

Choi KS, Apuca DJ, Dumler JS (2004) infezione Anaplasma phagocytophilum induce prolungata degranulazione de dumnezeu neutrofili. Infecta Immun 72: 3680-3683.

==> Probleme ehrlichioza si sistemul imunitar la pacienții:

Ehrlichioza este o zoonoză cauzată de specii de Ehrlichia -. Bacteriile care sunt incontestabil pleomorphic organisme care sunt intracelulare, cum ar fi Rickettsia [2-4] Ehrlichia au un spectru clinic de simptome care pot varia de la o boală asemănătoare gripei, fulminanta sepsis sindrom boala, ușoară. În general, constatăm că ehrlichioza este auto-limitată și nu fatal cu ratele de deces în serie mare nu sunt selectate, de la 1 la 8% [3,6-8] – în contrast cu mare rată de mortalitate a pacienților cu boala care deja sunt imunocompromiși.

Articol similar:  Faza Noite Venita o banana Costa?

Boli Infecțioase Emergente. 2002; 8 (3) © 2002 centrul pentru Controlul bolilor și Prevenirea Bolilor (CDC)

==> sistemul nervos central Invadator, Erlichioza

Manifestări neurologice dura până la 20% din pacienții cu erlichioza poate suferi o serie de simptome care includ totul, de la confuzie la meningita franca. Într-un caz recent, un pacient tratat cu obundation delirul este persistentă chiar și după ce febra a dispărut după administrarea de doxiciclină.

Ehrlichia ar trebui să fie luate în considerare în caz de dureri de cap și confuzie veni cu valori crescute ale transaminazelor, și pancitopenie, mai ales dacă pacientul a avut potențialul de expunere motivează.

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că un diagnostic este de multe ori erlichioza pentru manifestările sale clinice nespecifice, și rezultatele de laborator. Printre pacienții care au fost imunocompromiși de mai sus, diagnosticul poate fi întârziat pentru că de căutare pentru infecții oportuniste pot, de asemenea, obscure recunoașterea faptului că Ehrlichia este prezent. Antimicrobiene regimuri, empirice sunt adesea folosite pentru suspiciune de sepsis, infecții bacteriene și fungice la pacienții imunocompromiși cu criptogenice rareori includ medicamente eficiente împotriva Ehrlichia.

Boli Infecțioase Emergente. 2002; 8 (3) © 2002 centrul pentru Controlul bolilor și Prevenirea Bolilor (CDC)

==> Dat un Erlichioza diagnostic

Pentru fiecare pacient cu potential de expunere la căpușe într-o zonă endemică care suferă de febră, creșterea transaminazelor hepatice, trombocitopenie, debut, leucopenie, sau Erlichioza diagnosticul ar trebui să fie luate în considerare. Pentru cei care ar putea fi clasificate ca imunocompromiși, manifestările clinice sunt mult mai severe și pot include deteriorarea neurologică, insuficiență multiplă de organ și chiar boala TTP-ca. În plus, ca răspuns la tratamentul cu doxiciclina poate fi încetinit. Utilizarea PCR pentru a confirma diagnosticul, și empirice de tratament precoce poate salva viața ta.

Articol similar:  De îngrijire a sănătății amintesc importanța de a fi vaccinate înainte de a călători în anumite locuri

Boli Infecțioase Emergente. 2002; 8 (3) © 2002 centrul pentru Controlul bolilor și Prevenirea Bolilor (CDC)

==> sistemul imunitar este de o importanță vitală

cea Mai bună apărare împotriva o mulțime de infecții de rickettsii este imunitatea celulară. În fapt, Inf, Ehrlichia trece din sângele periferic la pacienții cu HGE vine de la niveluri ridicate de interferon-gamma.

Într-un model de mouse-ul de Ehrliciosis recent, rezultatele au arătat că șoarecii care sunt imunocompromiși au suferit cu infecție persistentă. Cele mai multe dintre ele în cele din urmă a cedat bolii. Este cunoscut faptul că imunitatea celulară este generat, și tratamente de fond sau boli imunosupresoare, ar putea compromite recuperarea și duce la mai multe boli grave și moartea de multe ori.

Boli Infecțioase Emergente. 2002; 8 (3) © 2002 centrul pentru Controlul bolilor și Prevenirea Bolilor (CDC)

==> Benvenuti o Envita Cliniche

Ehrlichia este un obișnuit de intrare în boala Lyme infecții complexe. Pacienții trebuie să fie informat cu privire la toate infecții, toxine, metale grele și implicat în boală. În plus, tratamentul cronic Ehrlichia cazuri, pacienții trebuie să includă doze foarte mari de antibiotice prescrise frecvent; Envita ceva care necesită o mare atenție pentru a gestiona. Vă invităm pe toți cei care sunt interesați în gestionarea de contact de stat-of-the-art Centre Medicale, Envita – lider mondial în tratamentul bolii Lyme.