Proton Terapie Tratează condrosarcom în mod eficient și non-invazive

Condrosarcom este al doilea cel mai comun tip de cancer osos și este în categoria de tumori cu celule de țesuturi moi se numesc sarcoame. Se dezvoltă în celule cartilaginoase în scheletul axial (interne), care include domenii precum craniului, coloanei vertebrale, piept, umeri și zonele pelviene. Condrosarcom apare mai ales la persoanele în vârstă și cauza este necunoscută. Până de curând, tratamente de chirurgie, chimioterapie si radiatii au fost disponibile pentru condrosarcom, cu eliminarea sau amputarea zonelor afectate este uneori necesar.

terapie, Protonul este un foarte interesant tratamente tradiționale care oferă enorme speranțe pentru pacienții cu condrosarcom alternative. S-a dovedit a fi cel puțin egală sau chiar mai eficiente decât multe alte tratamente pentru cazurile de cancer. În contrast cu terapiile traditionale, proton terapie utilizează un fascicul de externe de foarte specifice, radiații ionizante este axat numai pe zona afectată. Utilizarea de știință și principiile fizicii cuantice în prim-plan, un accelerator de particule utilizate pentru tratamentul tumorilor maligne, și zone cu un fascicul de protoni care pătrunde în organism într-un non-invazive. Spre deosebire de radioterapia convențională, proton terapie utilizează radiații ionizante pentru a ataca tumorile într-o foarte precise și specifice. Acest lucru duce la mai puține efecte secundare și pagube minime la tesutul din jurul site-ul de tratament.

Tratamente pentru cancer care implică o combinație tradițională de radioterapie și chimioterapie, de multe ori duce la unele efecte secundare foarte neplăcute pentru destinatar. Greață, pierderea poftei de mâncare, risc crescut de fracturi osoase în vecinătatea zonei tratate, senzație de arsură la locul de tratament și de deteriorare a pielii și țesuturile sunt doar câteva dintre reacțiile adverse apărute la pacienții cu cancer tratați convențional forme de tratament. Datorită sale specifice de abordare, non-invazive, terapie de protoni are puțin sau nu efecte secundare.

Articol similar:  O femeie plângere că a fost operat la genunchi în neregulă la spitalul de Dénia

terapia cu Protoni este deosebit de benefică pentru pacienții cu condrosarcom, deoarece aceste tipuri de cancer tind să apară adânc în interiorul corpului. Pot apărea de multe ori în imediata apropiere a creierului și a altor organe vitale. Din aceasta cauza, condrosarcom tumori maligne și tumori sunt adesea dificil și periculos pentru tratarea și / sau eliminate normal, prin proceduri chirurgicale. Cu toate acestea, proton terapie, în multe cazuri, și osul înconjurător nu este influențată de tratament. Nevoia de interventii chirurgicale, îndepărtarea sau amputarea este adesea foarte reduse sau eliminate.

pe scurt, deoarece se folosește o tehnologie inovatoare și de ultimă oră și o abordare neinvazivă, proton terapie este foarte eficient în tratamentul condrosarcom, precum și multe alte forme de cancer. Spre deosebire de tradiționale de tratamente pentru cancer, de obicei, efecte secundare sunt minime sau inexistente. Această combinație de mai puține efecte secundare și cu o rata mare de succes a dus la mii de pacienti cu cancer din întreaga lume pentru a alege proton terapie în loc de chirurgie sau alte forme de radioterapie. Condrosarcom pacienți sunt candidați ideali pentru proton terapie, care beneficiază foarte mult de la non-invazive natura.