Tratamentul de cancer Sarcom în India, la Mumbai la prețuri mici

Tratament de cancer Sarcom în India, la Mumbai la preturi mici

CE Este cancer Sarcom?

sarcoame sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de tumori osoase, dar ele aparțin unei categorii complet diferite pentru diferitele lor distinctiv experimentale și infinitezimal, și sunt tratate într-un mod diferit. Una dintre cele mai comune tipuri de cancer de copilarie osoase sunt cunoscute sub denumirea de sarcom osteogenic sau osteosarcom. În sarcoame ale tesuturilor moi adulți sunt considerate a fi mai frecvente decât se găsește de obicei la copii.

Tipuri de sarcom de tesuturi moi

Există mai multe tipuri de sarcom de tesuturi moi, și au tendința de a crește și a se dezvolta într-un mod diferit. Aici sunt descrise cele mai frecvente tipuri. Medicul poate da mai multe detalii despre ce tip de sarcom ai. Fiecare tip de sarcom, numele de tip de celulă să fie cultivat, în loc de corpul în care acesta începe.


  La fibrosarcomi.
  Myxofibrosarcomas.
  Tumori Desmoide.
  Liposarcomi.
  Sarcoamele sinoviale.
  Rabdomiosarcom.
  Leiomyosarcomas.
  Tumori tumorii de nerv periferic teaca (MPNST).
  La hemangiosarcom.
  Tumori stromale gastro-intestinale (GIST).
  Sarcomul Kaposi (SK).
  Alte sarcoame.
  Tumorile Ewing.
  Sarcoame ale tesuturilor moi la copii.

Fibrosarcom: – fibrosarcomul este o malign fibroblaste de tumori derivate (țesut conjunctiv producerea de celule). Acesta este un tip de sarcom, care este în principal găsite în zona înconjurătoare os sau țesutul moale.

Myxofibrosarcomas: – Acesta este un tip de sarcom, fibros și cel mai frecvent tip de sarcom la persoanele în vârstă. Ei au fost anterior numit histiocitom fibros malign (MFH). Nu este clar care dintre tipurile de celule care se abat de la. Myxofibrosarcomas poate afecta orice parte a corpului, dar cel mai adesea apare în brațe sau picioare,

Tumori Desmoide: – tumori Desmoide apar din țesut conjunctiv – celulele implicate în formarea de țesut muscular, țesut fibros, și nervos. Tumorile Desmoide, de asemenea, numit fibromatoza agresivă, și la nivel local sunt agresive. Acest lucru înseamnă că ele pot crește în și chiar distruge tesuturile normale adiacente, chiar și oasele. Cu toate acestea, ele au capacitatea de a răspândi la distanță (metastaze) pe tot corpul. Prin urmare, majoritatea medicilor considera desmoide tumori benigne și maligne.

Liposarcom: – Aceste sarcoame începe în celulele de grasime. Se pot dezvolta oriunde pe corp și cel mai frecvent afectează persoanele de vârstă mijlocie. Unele cresc foarte lent (luând mai mulți ani pentru a se dezvolta), și mai repede.

Sarcoamele sinoviale: – sarcom sinovial, de obicei, începe în apropierea articulațiilor, cum ar fi genunchi sau cot, dar poate apărea în orice parte a corpului. Apar de obicei ca noduli greu și sunt mai frecvente la adulții tineri.

Rabdomiosarcom: – în creștere rabdomiosarcom în muschii de lucru ale corpului pe care le putem controla. Acesti muschi sunt cunoscute sub numele de mușchiul scheletic și muscular striat. Rhabdomyosarcomas apar mai ales în cap, gât și bazin, dar poate apărea în brațe sau picioare.

Articol similar:  Scoala de Comunicare: Cursurile de Scriere Creativă - II

Există trei subtipuri de rabdomiosarcom: embrionare, alveolar și pleomorphic.

Embrionare: – embrionare rhabdomyosarcomas tind să apară mai frecvent la copii, în timp ce alveolar rhabdomyosarcomas apar mai mult în extremități de adolescenți și adulți tineri. Rabdomiosarcom pleomorphic tinde să apară la vârsta de mijloc.

Leiomyosarcomas: – leiomiosarcom musculare netede, care nu este sub controlul nostru conștient. Musculare netede este, de asemenea, musculare involuntare, și formează peretele uterului, stomacului, intestinelor, și vasele de sânge. Leiomiosarcom este una dintre cele mai comune tipuri de sarcom și pot apărea în orice parte a corpului.

tumori tumori ale nervilor periferici teaca (MPNST): – Aceste sarcoame apar în celulele care acoperă celulele nervoase și pot apărea în orice parte a corpului. Celulele din jurul celulelor nervoase numite celule Schwann. MPNST poate fi, de asemenea, numit schwanom malign, sau neurofibrosarcomas. Ele apar cel mai adesea la persoanele care au o boala genetica rara numita neurofibromatoza (von Recklinghausen boala).

Hemangiosarcom: – hemangiosarcom începe de la celulele care formează pereții vaselor de sânge sau limfatice. Dacă vă dezvolta vasele de sange sunt numite emangiosarcomi. Dacă pornim de la vasele limfatice sunt numite lymphangiosarcomas. Hemangiosarcomul, uneori, apar într-o parte a corpului care a fost tratat cu radiații pentru mulți ani.

tumori stromale gastro-intestinale (GIST): – REZUMATELE sunt sarcoame dezvolta din tesut conjunctiv pe peretii sistemului digestiv. Sistemul digestiv este adesea numit gastro-intestinale (GI) – intestinal. Acest tip de cancer poate fi, de asemenea, numit gastro-intestinale stromale sarcom. Ei se comportă diferit de alte tipuri de sarcom și sunt tratate foarte diferit.

Sarcomul Kaposi (SK): – deși sarcomul Kaposi este un tip de sarcom, alte sarcoame diferă în modul în care aceasta are loc. Se pornește de la celule ale pielii. Pete colorate sau umflaturi pot dezvolta pe noduri ale pielii, gurii și ganglionii limfatici sau organe interne, cum ar fi plămânii, ficatul sau splina.

Sarcomul Kaposi poate afecta oameni cu sistemele imunitar slăbit, inclusiv persoanele cu HIV și SIDA. Alte tipuri pot afecta oamenii din Africa, evreiască, italiană și de vest. Sarcomul Kaposi este tratat diferit de alte tipuri de sarcom de tesuturi moi.

Alte sarcoame: –

Există și alte mai rare tipuri de sarcom. Acestea includ: –

Alveolar moi sarcom parte.
PDFS (PDFS).
cu celule mici, tumori rotunde desmoplastici.
sarcom epitelioid.
extraskeletal condrosarcom mixoide.
celule gigant fibroblastoma (GCF).

factori de risc pentru cancer sarcom

Varsta: – sarcom de tesuturi moi poate fi diagnosticat la orice varsta, dar este mult mai probabil de a dezvolta la persoanele de peste 30 de ani.

Radiații: – Radioterapie administrat ca tratament pentru alte tipuri de cancer poate provoca, uneori, un sarcom să dezvolte ani după tratamentul inițial. Acest lucru se datorează radiațiilor poate afecta țesutul sănătos în zona tratată. Un sarcom induse de radiații, de obicei, nu se dezvolta timp de cel puțin 10 ani după tratamentul inițial. Acest lucru este destul de rare.

Articol similar:  Strisce INRatio

radioterapia și chirurgia pentru cancerul de san poate provoca limfedem. Un număr mic de femei cu limfedem al brațului a continuat să se dezvolte o formă de sarcom numit linfangiosarcoma. Trebuie să subliniem că acest lucru este foarte rar și poate dura mai mulți ani pentru a se dezvolta.

Istoria familiei: –


Există unele boli genetice sunt rare, ceea ce poate crește riscul de a dezvolta un sarcom. Acestea sunt:

Neurofibromatoza.
Sindromul Li-Fraumeni.
Retinoblastom.

este foarte puțin probabil ca oricare dintre aceste condiții, în familia ta și tu nu știi asta. Orice boală genetică poate fi născut într-o familie care nu a avut înainte. Dar acest lucru este extrem de rare. Acest lucru este pentru că același defect genetic care provoaca boala să fi moștenit de la caz a avut loc într-un copil în curs de dezvoltare.

Neurofibromatoza: – care provoacă cancerul este o necanceroase (benigne), format din nervii sub piele și alte părți ale corpului în boli genetice. Dar riscul de sarcom, foarte rar numit nervoase crește tumora teaca periferice. Aproximativ 15% dintre persoanele cu neurofibromatoza au unul din aceste tumori.

Li Fraumeni: – este un sindrom genetică care cauzează multe tipuri de cancer apar în familiile afectate. Acesta este uneori numit sindrom familial de cancer. Familiile cu sindrom Li-Fraumeni, sunt la risc crescut de cancer de sân, tumori cerebrale, leucemii, și alte tipuri de cancer. De asemenea, sunt la risc mai mare de a dezvolta sarcoame ale tesuturilor moi.

Retinoblastom: – este un tip de moștenit de cancer de ochi. Este aproape întotdeauna diagnosticat in timpul copilariei. Copiii care au avut retinoblastom, de asemenea, au un risc crescut de a dezvolta sarcom de țesuturi moi în viitor. Ei au, de asemenea, un risc crescut de cancer osos (osteosarcom).

expunerea la substanțe chimice: –

mai Multe substanțe chimice sunt considerate a fi legate de sarcoame. Acestea includ:

Clorura de vinil (un produs chimic folosit la fabricarea de materiale plastice. PVC-ul este poli clorură de vinil).
Unele tipuri de erbicide (pentru a ucide buruienile)
Dioxine (un defoliant)

Leziuni: –


Uneori oamenii cred că un prejudiciu cauzat de cancer. Nu există nici o dovadă că pagubele de orice fel poate provoca un sarcom. Din cauza umflarea, un prejudiciu poate duce la cancer a fost deja diagnosticat. Cancerele nevoie de mulți ani pentru a se dezvolta. În cele mai multe cazuri, atunci când oamenii cred că de un inculpat leziune leziune a avut loc recent și, prin urmare, este puțin probabil să fie legate de cancer.

Simptome/Semne de Cancer sarcom


  Durerea osoasă este cea mai frecventă problemă care determină pacientul să se adreseze medicului chiar dacă cererile specifice variază.
  Progresează durerii și/sau inflamației și poate provoca febra.
  Durerea poate fi mai rău pe timp de noapte.
  Durerea poate fi ameliorată de repaus/de a nu pune greutate pe membrul afectat.
  Simptome similare celor de leziuni, bursita, artrita, tumori osoase benigne, pentru care diagnosticul este dificil.
Articol similar:  Sinusitis: los síntomas, el tratamiento y las causas de la sinusitis

diagnosticul de cancer sarcom

singura modalitate De încredere pentru a determina dacă o tumoare a țesuturilor moi este modul benigne sau canceroase este de a biopsie-chirurgicale. În timpul acestei proceduri, medicul face o incizie sau foloseste un ac special pentru a elimina o mostra de tesut din tumora. Un patolog examineaza tesutul la microscop. În cazul în care cancerul este prezent, patologul poate determina, de obicei de tipul de cancer și de gradul său. Gradul tumorii este determinată de cât de anormală de celule apar, în cazul examinat la microscop. Gradul oferă rata de creștere a tumorii și probabile tendința să se răspândească. Sarcoame, de grad mic, deși canceroase, este puțin probabil să afecteze și răspândirea. Sarcoame De înaltă calitate sunt mult mai probabil să se răspândească în alte părți ale corpului.

Sarcom tratamentul cancerului în India

opțiuni de tratament pentru sarcoame ale tesuturilor moi includ chirurgie, radioterapie și chimioterapie. Planul de tratament specific pentru copilul dumneavoastră va depinde de stadiul de cancer, care se bazează pe mărimea și gradul tumorii și dacă s-a răspândit la alte părți ale corpului.


  O interventie chirurgicala pentru cancer Sarcom în India: – chirurgia este tratamentul cel mai frecvent pentru sarcoame ale tesuturilor moi. Medicul poate elimina tumora și o marjă de siguranță de țesutul sănătos din jur. În funcție de mărimea și locația de sarcom, ar putea fi necesar pentru a elimina toate sau o parte din un braț sau un picior, dar amputarea este rară. În cele mai multe cazuri, radioterapia sau chimioterapia este dat inainte de operatie pentru a micsora tumora sau dupa o interventie chirurgicala pentru a distruge celulele canceroase rămase.


  Radioterapie pentru cancer Sarcom în India: – radioterapia este tratamentul cu raze X de la doza mare dat inainte de operatie pentru a micsora tumora sau dupa o interventie chirurgicala pentru a distruge celulele canceroase care pot ramane.


  Chimioterapie pentru cancer Sarcom în India: – chimioterapia este tratamentul cu medicamente împotriva cancerului. Chimioterapia poate fi folosită pentru a micsora tumorile și de a face tumori mai accesibil pentru îndepărtarea prin operație sau radioterapie, sau, uneori, ambele. Dacă cancerul s-a răspândit în alte zone ale corpului, tratamentul este mai dificil. În unele situații, acesta poate fi utilizat pentru medicamente de terapie intensivă, radioterapie și chirurgie urmată de transplant de măduvă osoasă sau periferic de celule stem. Unii copii pot fi eligibile pentru a participa la testele de cercetare și studii clinice pentru a testa noi medicamente impotriva cancerului. Pacienții cu sarcoame ale tesuturilor moi, de obicei, primesc chimioterapie intravenos, ceea ce înseamnă că este injectat într-un vas de sânge.

Si prega di accedere a: http://www.indiahospitaltour.com

vă rugăm să intrați pe: http://indiahospitaltour.com/cancer-treatment/radiation-terapia-trattamento-india.html

Risposte: [email protected]