Bula face remediu Chibroxin

prospectul medicamentului Chibroxin. Clasă terapeutică de Picaturi Antibiotice. Principii Active Norfloxacino.

Pentru ce?

Tratament de infecții superficiale ale ochiului și anexelor sale, cauzate de bacterii patogene sensibile la norfloxacino.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

Pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele acestui produs, sau orice agent antibacterian quinolônico, din punct de vedere chimic legate.

Doza

Cum să utilizați?

doza uzuală este de 1-2 picături de Chibroxin în ochiul afectat de 4 ori pe zi. În funcție de severitatea infecției, doza în prima zi poate fi de la 1 la 2 picaturi la fiecare 2 ore în timpul zilei. Utilizarea de Chibroxin trebuie să fie însoțită de o evaluare adecvată a răspuns bacteriene la antibiotic subiect.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

În cadrul studiilor clinice, Chibroxin a fost în general bine tolerată. Efectul secundar cel mai frecvent raportată a fost de arsură sau junghi ochi. Alte efecte legate de medicament raportate foarte rar au fost: hiperemie conjunctivală, quemose, fotofobie și un gust amar după instilarea.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

Sarcina: Acest medicament nu a fost studiat la femeile gravide. Prin urmare, ar trebui să fie folosite numai în aceste circumstanțe, dacă este absolut necesar. Mamele care alapteaza: nu se știe dacă norfloxacino se excretă în laptele matern după administrarea de ochi.

Articol similar:  Vitamine: ce sunt și de unde acestea sunt situate