Bula face remediu Dimercaprol

prospectul medicamentului Dimercaprol. Principii Active Dimercaprol.

Pentru ce?

DIMERCAPROL este indicat în tratamentul de otravire cu arsenic, aur și mercur. În intoxicatii acute cu săruri de mercur, tratamentul este cel mai eficient atunci când a început în 1 până la 2 ore după otrăvire; eficacitatea acestuia încetează în aproximativ 6 ore.

de Asemenea, este indicat în tratamentul de intoxicații cu plumb atunci când este utilizat în conjuncție cu edetato disodic de calciu.

utilizarea în intoxicații cu alte metale grele, cum ar fi antimoniu și bismut este discutabilă.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

Contra-indicat la persoanele cu insuficiență hepatică (cu excepția cazurilor de icter post-bază de arsen, care necesită o reducere a dozei).

DIMERCAPROL este contraindicat în tratamentul de intoxicații cu fier, cadmiu, seleniu, argint, sau uraniu fel de complexe ale acestor metale cu dimercaprol sunt mai toxice decât cele de metal singur și poate determina nefrotoxicitate. Este, de asemenea, contra-indicată în intoxicații cu mercur organic (dimercaprol crește de distribuție de mercur în creier), și în intoxicații cu hidrură de arsenic (Cenușă ).

UTILIZARE în TIMPUL SARCINII ȘI ALĂPTĂRII
Nu există studii asupra funcției de reproducere și adecvate și bine controlate. Nu se știe dacă dimercaprol este excretat în laptele matern.

prin Urmare, DIMERCAPROL nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii și alăptării, cu excepția cazului, în hotărârea medic beneficiile potențiale depășesc riscurile posibile.

Doza

Cum să utilizați?

injecție ar trebui să fie administrat numai prin injectare intramusculară profundă.

Pentru tratamentul de intoxicații ușoare cu arsenic sau de aur: 2,5 mg/kg, de 4 ori pe zi, timp de 2 zile; de 2 ori pe cea de-a treia zi și 1 dată pe zi timp de 10 zile.

Articol similar:  Nuvaring și probleme cu sexualitatea

Pentru tratamentul intoxicației severe cu arsenic sau de aur: 3 mg/kg la fiecare 4 ore timp de 2 zile; de 4 ori pe cea de-a treia zi și de 2 ori pe zi, timp de 10 zile.

Pentru tratamentul de otravire cu mercur: 5 mg/kg inițial, urmat de 2,5 mg/kg, 1 sau 2 ori pe zi, timp de 10 zile.

Pentru encefalopatie acută cauzată de plumb, administrează o doză de 4 mg/kg de DIMERCAPROL. După prima doză este administrată DIMERCAPROL și edetato disodic de calciu în locații diferite, la intervale de 4 ore. În otrăvire este mai puțin severe, doza poate fi redus la 3 mg/kg după prima doză. Tratamentul trebuie să fie menținută timp de 2 până la 7 zile, în funcție de răspunsul clinic.

succesul tratamentului depinde de debut rapid, doza și intervalul de administrațiile sunt potrivite. Alte măsuri de sprijin ar trebui să fie întotdeauna utilizat în asociere cu DIMERCAPROL.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

reacțiile cele mai frecvente sunt: tahicardie, creșterea tensiunii arteriale, durere la locul de injectare, si respiratie neplacuta.

Mai rar pot apărea tremurături, dureri abdominale, dureri în regiunea lombară, abces (de obicei steril) de pe site-ul de la injectare. Pentru a preveni formarea de abcese, ar trebui să administreze injecții intramuscular, profund, alternând locurile de aplicare.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

DIMERCAPROL ar trebui să fie utilizat cu precauție extremă la pacienții cu: hipertensiune arteriala, hipersensibilitate la dimercaprol și insuficiență renală. Medicamentul trebuie întrerupt sau utilizate cu prudență extremă, dacă, în timpul tratamentului, pacientul dezvoltă insuficiență renală acută.

DIMERCAPROL poate induce hemoliză la pacienții cu deficit de glucoză-6-fosfat dehidrogenază. Prin urmare, utilizarea sa ar trebui să fie făcut prin evaluarea raportului risc/beneficiu.

Articol similar:  Dinamic de energie prin Citirea Aurei: Chakre

alcalinizarea urinei poate proteja rinichii în timpul tratamentului de stabilizare a complexului de dimercaprol-metal.

Supradozaj

ce să fac dacă cineva a utiliza o cantitate mai mare decât este recomandat?

administrarea de doze mai mari de cele recomandate poate duce la următoarele reacții, care sunt de obicei tranzitorii: greață și vărsături, uneori, dureri de cap, senzație de arsură în buzelor, gurii, gâtului și penis, o senzație de constricție sau dureri în gât, piept sau mâini; conjunctivită, lăcrimare, spasm al pleoapelor, rinoree, salivație, furnicături ale mâinilor, transpirație pe frunte, maini si alte zone, somnolență, convulsii, dureri abdominale și, ocazional, abcese sterile dureros. multe dintre aceste simptome sunt de obicei însoțite de sentimentul de anxietate, slăbiciune și stare de agitație, și sunt, de obicei ameliorate prin administrarea unui antihistaminic.

Greață și vărsături pot fi evitate prin hidratarea pacientului cu lichide pe cale parenterala. după ameliorarea clinică, pacientul poate primi lichide pe cale orală.