Bula face remediu Gyno-Fungix Creme

prospectul medicamentului Gyno-Fungix Crema. Clasă terapeutică de Antifungice. Principii ActiveTerconazole.

Pentru ce?

Gyno-Fungix este indicat pentru infectii ale vaginului si vulvei cauzate de Candida albicans, în tratamentul de candidoza vulvovaginal la femei.

Doza

Cum să utilizați?

Aplicați conținutul 1 aplicator plin cu aproximativ 5 g de smântână, 1 dată pe zi, de preferat seara la culcare, timp de 5 zile consecutiv sau în conformitate cu indicație medicală.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

Unele dintre efectele secundare ale Gyno-Fungix includ dureri de cap, senzație de arsură, genitale, menstruale, crampe și senzație de mâncărime, disconfort, durere și senzație de arsură la locul de aplicare.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

Gyno-Fungix este contraindicat pentru femeile gravide sau care alapteaza, pentru copii și pentru pacienții cu alergie la terconazole, alți derivați de imidazol sau la alte componente din formula.

Farmacocinetica

Cum funcționează?

Gyno-Fungix este un medicament care are în compoziția sa de Terconazole, un compus antifungic cu spectru larg, eficace in eliminarea ciupercii Candida albicans. Acțiunea se concentrează pe inhibarea formarea membranei ciupercii, fiind astfel eficient în tratamentul mai multor infecții fungice, inclusiv candidoza vulvovaginal.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

Înainte de a utiliza Gyno-Fungix, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră dacă luați alte medicamente.

în Timpul tratamentului cu Gyno-Fungix, să păstreze o igienă personală, strict pentru a controla infecția sau reinfectare, și pentru a evita utilizarea de lenjerie de corp din material sintetic, cum ar fi nailon. În plus, în timpul tratamentului cu Gyno-Fungix, pentru a evita utilizarea de diafragme și prezervative, deoarece componentele de Gyno-Fungix poate deteriora cauciuc, latex, a acestor metode contraceptive.

Articol similar:  Rețete de casă pentru dureri de bunions

tratamentul cu Gyno-Fungix nu ar trebui să fie oprit fără știrea medicului dumneavoastră și programe, doze și durata tratamentului trebuie să fie respectate.

Supradozaj

ce să fac dacă cineva a utiliza o cantitate mai mare decât este recomandat?

În caz de ingestie accidentală de Gyno-Fungix, trebuie să mergeți la cel mai apropiat spital, luând ambalajul sau prospectul pentru droguri.