Veruca plantară – cauze si simptome

negul plantar, cunoscut sub numele de fish-eye, constă într-o creștere de piele tare și proeminent, de culoare gălbuie, și cu una sau mai multe pete negre pe suprafața sa, care apare pe tălpile picioarelor, în creștere în interiorul, sub un strat gros de piele similar cu un calo.

veruci plane dacă diferentiaza de bătături comună să prezinte o rețea bogată de vase de păr dacă superficializam în apropiere de centrul de prejudiciu, și că, atunci când trombosados, sunt mai întunecate, oferind prejudiciu un aspect al plăcilor. Multe negii plantari nu prea constituie o problemă și nu necesită tratament, dar daca vor provoca un mare disconfort sau durere poate necesita intervenție medicală pentru a elimina-l.

Neg plantar – cauze și simptome

principalele semne de negii plantari sunt noduli rigid pe talpa piciorului, acoperit de o îngroșare a piele similar cu un dur și o caracteristică punctate negre, în general, cunoscut sub numele de semințe de neg, dar care de fapt sunt mici vase care conțin sânge cheag.

Aceste condiloame pot fi unice, dar sunt de multe ori mai multe, aranjate într-un mozaic, și, uneori, provoacă durere, atunci când mersul pe jos. Persoana cu negii plantari că rănile se pot modifica fara o notificare prealabila modul său de picioare, mersul pe jos sau de funcționare și acest lucru poate provoca dureri articulare sau musculare.

Simptome de veruca plantară

  • Poate varia de forme si dimensiuni.
  • Sunt de multe ori dureroase din cauza la locația lor, așa cum apar frecvent în zonele în care există o presiune de picioare și marea majoritate a oamenilor care au veruca plantară a evita introducerea greutatea corpului despre negul, ceea ce duce la o schimbare în postura și modul de mers pe jos, ceea ce duce la dureri în spate și de pe pene.
  • Mâncărime
  • Sângerare (în cazul în care persoana zero i)
Articol similar:  → 10 Beneficii de Ulei de Mandarine Pentru Sănătate 【7# Nu Știu】

negul plantar pot răspândi dacă aveți zgârieturi sau contact cu alte părți ale corpului, cum ar fi degetele, unghiile, gurii și feței. În cele mai multe cazuri, negii plantari de a vindeca spontan, într-un interval care variază între câteva luni și doi ani.

Veruca plantară

Mai multe despre Negul plantar

Dar contagiosidade și durerea pe care o poate provoca în câteva pacienții justifică căutarea pentru un tratament medical, care va elimina problema definitiv.

diagnostic este de fapt clinice, și negul plantar poate fi recunoscut de către viziune direct sau, în cazuri îndoielnice, de un biopsie. Negul plantar este curabile, dar nici un tratament nu poate fi garantat cu un total de eficacitate în toate cazurile. În plus, nu toate cazurile de veruci trebuie să fie tratate. Cea mai mare ratele de vindecare sunt tineri cu ultimii debutul simptomelor sau negi.

Negii plantari rezistent poate fi îndepărtat sub anestezie locală. Tehnica presupune decopertarea negul cu un instrument ascuțit. Zona rămasă este arsă cu puncte pentru a fi încălzite electric. Pentru a preveni această problemă, care aparent pare a fi inofensiv, principala recomandare este de a mentine o dieta sanatoasa bogata in fructe, legume, proteine și sărac. Sursa de alimentare este importantă pentru a evita aspectul de ochi de pește, pentru că ajută la întărirea sistemului imunitar și pentru a preveni contaminarea virusul care provoacă boala.

REMEDIU DE pe PĂMÂNT

Politica de confidențialitate •
Cine suntem •
Contactați-Ne •
Bibliografie

Atentie: remediu al pământului este un caracter spațiu numai, cu probleme legate de sănătatea și bunăstarea, informațiile prezentate aici nu va fi folosit ca un substitut pentru o prescripție medicală pentru tratamentul oricărei boli.

Articol similar:  → 10 Beneficii de Suc de Fistic Pentru Sănătate 【8# n-am Știut】