Prospectul medicamentului Rumalon

prospectul medicamentului Rumalon. Clasă terapeutică de Antiartriticos și Antireumáticos.

Pentru ce?

Boli comune si boli degenerative; osteoartrita; espondiloses; espondiloartroses; meniscopatias; condropatias de rotula. Protecția cartilajelor în post-operatorie interventii chirurgicale ale articulațiilor.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

Hipersensibilitate la componentele din formula produsului.

Doza

Cum să utilizați?

2 ml în zile alternative prin injectare intramusculară profundă, timp de 6-8 săptămâni. În caz de necesitate, tratamentul poate fi repetat. Dozele pot varia în funcție de medic discreție.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

de Obicei, Rumalon este bine tolerat. Simptomele de intoleranță pot apărea la persoanele predispuse (aproximativ 1% din tratamente), și includ roșeață la locul de injectare, amețeli, senzație de căldură, dureri de cap și ușoară. În astfel de cazuri, se recomandă să întrerupeți tratamentul. La pacienții cu predispoziție la reacții alergice pot să apară reacții anafilactice. – interacțiuni medicamentoase: nu au fost observate până în prezent. – Supradozaj: simptome clinice acute a fost observată până la acest moment; cu toate acestea, în caz de supradozaj, pot să apară exacerbarea reacțiilor adverse. Tratamentul trebuie să fie simptomatic.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

administrarea de Rumalon în timpul sarcinii nu este recomandată, deși nici un efect teratogen a fost verificată în experimentele pe animale, și nu există nici o dovadă de astfel de efecte, după mai mulți ani de clinică ocuparea forței de muncă. Produsul nu trebuie utilizat în artrita reumatoidă, deoarece posibilitatea de re-activare nu pot fi șterse.

Articol similar:  Erori chirurgicale crește morți și nouă de admitere