Bula face remediu Climadil

prospectul medicamentului Climadil. Principii Active Izoflavone și Trifolium Pratense L..

ce este Climadil?

Ameliorarea simptomelor de menopauza, se întâmplă îmbunătățește incidența și severitatea valuri de căldură, îmbunătățirea bunăstării și calității vieții femeilor în Menopauză.

Studiile clinice au arătat nici un risc scăzut de boli cardiovasculare prin creșterea HDL-colesterolului, inhibarea agregării plachetare și de îmbunătățire a mulțumirii de sine și a tensiunii arteriale sistemice.

de Reducere a gradului de pierdere osoasă la femeile în pre-și peri-și post-menopauză a fost observată după suplimentarea cu Trifolium pratense L. pentru 1 an.

Contraindicații

Când ar trebui să nu utilizați Climadil?

Hipersensibilitate la componente ale formulei. Evita utilizarea sa la femeile gravide și femeile care alăptează și copii.

Doza

Cum să utilizați Climadil?

1 comprimat pe zi, cu o masă. Studiile clinice demonstrează că până la 4 comprimate pe zi pot fi ingerate fără o creștere a efectelor adverse.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

studiile clinice au arătat că până la 4 tablete de Trifolium pratense L. (echivalentul a 160 mg de izoflavone, total) o zi a fost bine tolerat .

Reacții urticariformes au fost documentate.

Infertilitate și tulburări de creștere au fost raportate la pășunatul animalelor.

Aceste efecte au fost atribuite componentelor estrogenice de izoflavone , în special în formononetina.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării
Expunerea securitate de fetusi la un nivel ridicat de izoflavone nu a fost stabilită.

nu există nici un studiu epidemiologic care leagă un aport ridicat de isoflavona cu anomalii fetale la pacienții cu un consum de 30-100 mg pe zi de izoflavone. Cu toate acestea, expunerea de șobolani însărcinată cu doze mari de genisteína (14-70 mg/kg) a condus la o greutate scăzută la naștere , distanta anogenitală a scăzut de la naștere și întârzierea în începerea pubertate, deși a existat nici un efect, la livrare, incidența născut mort sau răspunsul hipofizei la GnRH la nou-născuți.

Articol similar:  → 12 Beneficii Ceai de lemn Dulce Pentru Sănătate 【ACTUALIZAT】

Deoarece nu există date concludente , se recomandă suplimentarea de izoflavone să fie evitate în timpul sarcinii.

izoflavonele sunt excretate în laptele matern. Doza recomandată este de 40 mg de izoflavone, zilnică totală nu trebuie să fie depășit în această perioadă , stau în intervalul găsit la femeile cu un consum ridicat de legume.

prin Urmare, având în vedere componentele estrogenice de Trifolium pratense L., ar trebui să evite utilizarea lor în timpul sarcinii și alăptării.