Prospectul medicamentului Timecef

prospectul medicamentului Timecef. Clasă terapeutică a Antibiotice Sistemice. Principii ActiveCefodizima.

Pentru ce?

cefodizime acest lucru este indicat în tratamentul infecțiilor respiratorii reduse severe sau nu, infecții urinarias mică sau mare, complicat sau nu, infecții gonococicas acută nu complicat, atunci când sunt cauzate de germeni sensibili. antibacterian cu spectru de cefodizime și următoarele: – specii bacteriene, de obicei, sensibile: staphylococcus aureus (tulpini sensibile la meticilină), streptococcus pneumoniae, streptococi spp, neisseria gonorroheae, neisseria minigitidis, branhamella catarralis, escherichia coli, shiguella spp, proteus vulgaris, proteus mirabilis, providencia spp, morganella spp., haemophilus influenzae. specii inconstantemente sensibile: bacteroides, enterobacter aerogenes. – specii rezistente: pseudomonas sp, acinetobacter spp., enterococcus faecalis. cu proprietăți imunomodulatoare privat de cefodizime sunt următoarele: cefodizime interveni pozitiv cu sistemul de apărare al gazdei, un fapt demonstrat in vivo cu infecții experimentale la șoareci normali și de pacienții imunodeprimați, și in vitro prin mecanisme originale de sinergie sunt bacteriene.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

Hipersensibilitate la antibiotice din grupul cefalosporinelor.

Doza

Cum să utilizați?

Nu se amestecă niciodată cefodizime cu alte antibiotico în aceeași seringă sau în același flacon pentru injecție. soluția de cefodizime ar trebui să fie administrat la scurt timp după preparare. poate apărea un prusac gălbui, care nu înseamnă reducere de activitate al produsului. doza și calea de administrare a cefodizime depind de severitatea infecției și de sensibilitatea agentului patogen care provoacă-l. în adulți cu funcție renală normală doza mass-media utilizate a fost de 2,0 g pe zi, în una sau două administracoes, în cazuri de infecții urinarias, și în două administracoes în infecții respiratorii. în cazurile de insuficiență renală severă (depuracao creatininei mai mic sau egal cu 30 ml/minut), doza de zi cu zi ar trebui să fie scăzut de la 1 gram la fiecare 24 de ore, ceea ce face controlul concentrației plasmastica.

Articol similar:  Atunci când picioarele sunt fetish sex

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

Afișează tipul alergico: erupcoes cutaneas, febră. sunt digestiv: diaree, colită pseudomembranoasă. afișează hematologicas: cu toate ca betalactaminas, pot să apară neutropenie sau, mai rar, agranulocitoză, în timpul tratamentului prelungit. conta hematologica ar trebui să aibă loc, în caz de tratament pentru mai mult de zece zile. afișează hepaticas: pot să apară hi tranzitorii ale transaminazelor (asat, alat) și de fosfatazele alcaline. nefrotoxicitatea: schimbări ale functiei renale au fost observate cu utilizarea de antibiotice din aceeași grupă, mai ales în caz de tratament asociat cu aminoglicosideos sau diuretice puternice. administrarea de doze mari de betalactaminas, în special, în insuficiența renală, poate duce la apariția unor transmisibile metabolice încălcări (modificări ale conștienței, mișcări anormale, crize convulsive). poate apărea inflamație a venei locație și de mică adâncime, și durere la locul de injectare intramusculară. – supradozaj: în caz de supradozaj, în special dacă pacientul are insuficiență renală, există un risc de encefalopatie, metabolice reversibile. interacoes interacțiuni: nu a fost găsit interacoes interacțiuni cu cefodizime, sau intolerancia la alcool, de tip disulfiram. interacțiuni cu testele de laborator: în timpul tratamentului cu cefalosporine, s-a obținut o positivacao testul coombs. acest lucru poate apărea la persoanele tratate cu cefodizime. poate fi o reacție fals pozitivă în timpul de căutare de glucoză în urină, cu utilizarea de substanțe reducătoare, dar acest lucru nu se produce atunci când se utilizează metoda de glucoză oxidază.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

În caz de insuficiență renală, ajusta doza în funcție de depuracao a creatininei sau nivelul creatininei serice (vezi dozare). și prudent pentru controlul funcției renale în timpul tratamentului cu cefodizime, în caz de asociere cu antibiotice cu potențial nefrotoxicos (aminoglicosideos în special) sau diuretice puternice. conținutul în sodiu al cefodizime dissodica și 2,09 mmol/g folosi în cazul unei gestacao: studiile efectuate la diferite specii de animale nu au arătat efecte teratogenicos nici fetotoxicos. cu toate acestea, încă nu a fost stabilită siguranța cefodizime în femeie însărcinată, iar produsul nu trebuie utilizat în caz de gestacao, în special în primele 3 luni, cu excepția cazului în caz de necesitate absolută. utilizarea în timpul amamentacao: cum să nu aibă date pe trecerea de cefodizime în lapte, este recomandabil de a suspenda amamentacao în caz de administrare a medicamentelor. – reacții de hipersensibilitate: aspectul afișează alergice impune suspendarea tratamentului. reteta de cefalosporinelor necesită o interrogatorio anterior. alergie la peniciline și cross-alergie la cefalosporine în 5-10% din cazuri. utilizarea cefalosporinelor ar trebui să fie extrem de precaută în cazul pacienților penicilinos-sensibil; o vigilancia medica stricte și necesare în prima administrare. ocuparea forței de muncă de cefalosporine și interzise în mod oficial la subiecții cu antecedente de alergie de tip imediat de cefalosporine. în caz de îndoială, prezența la medic la pacient în prima administrare va fi indispensabil, în scopul de a trata o posibilă reacție anafilatica. la reacțiile de hipersensibilitate (anafilaxie) observate cu antibiotice din grupul de peniciline și cefalosporine pot fi grave și uneori letale. – colita pseudomembranoasa: diaree severă și persistentă a fost observat în timpul utilizării de antibiotice, de diferite tipuri. aceste episoade pot fi sintomaticos de o colită pseudomembranoasă, care pot fi mortale, și al cărui diagnostic se face prin coloscopia. acest tip de accident, rar cu cefalosporine, impune suspendarea imediată a tratamentului și instituirea unui tratament antibiotic specifică corespunzătoare (vancomicina). administrarea de produse care favorecam stazei fecale ar trebui să fie complet evitate.

Articol similar:  Reteta de brigadeiro lumina