Bula face remediu Tolmicol

prospectul medicamentului Tolmicol. Clasă terapeutică de Antimicoticos Subiecte. Principii ActiveTolciclato.

Pentru ce?

Tratamentul următoarelor pecingine pielii cauzate de micoze sensibile: Tinea pedis, Tinea cruris sau a altor pliuri cutanate, Pitiriazis versicolor, Tinea corporis, eritrasmă.

Contraindicații

Cand nu ar trebui sa folosesc?

este Necunoscut până în momentul de orice contra-indicație.

Doza

Cum să utilizați?

2-3 aplicații pe zi pe zonele afectate, frecare ușor. Tratamentul ar trebui să continue după dispariția leziunilor, eventual, pentru câteva săptămâni, în conformitate cu avizul medical. Crema si lotiune sunt indicate în formele cu prevalența de componenta exsudativo. Lotiunea poate fi, de asemenea, utilizat în tratamentul unor forme de Pitiriazis versicolor caracterizează prin manifestări cutanate mari. La Tolmicol Pulbere este în primul rând indicat în prevenirea recidivelor, în special în spațiile interdigitale ale piciorului și în alte falduri de piele. Ca adjuvant în tratamentul cu alte forme farmaceutice de Tolmicol, pulbere, în cazuri de picior-de-atlet, poate fi cu un avantaj aplică în interiorul încălțămintei, care reprezintă un habitat potențial de miceto.

Efecte Secundare

Ce sunt relele care pot provoca?

Numai rareori, în timpul tratamentului cu Tolmicol, a apărut în domeniile de aplicare unul sau mai multe dintre următoarele simptome: mâncărime, roșeață, senzație de arsură, desidrose, erupții trecătoare eritematovesiculosas sau eritematopapulosas, sau atât de modest accentuarea simptomelor clinice pre-existente. Aceste expresii, în general, a revenit spontan și numai în cazuri excepționale, a devenit necesar să se întrerupă tratamentul.

Atenționări și Precauții

ce ar trebui să știu înainte de a utiliza?

deși nu au fost observate până în prezent manifestări demonstrabil legate de fenomenele de sensibilizare cauzate de diferite preparate de Tolmicol, trebuie amintit că, în general, utilizarea în principal pe termen lung preparate pentru aplicare topică, poate provoca fenomene de sensibilizare.

Articol similar:  Fast-Food: 7 Feluri De Mâncare Vegetariene, Pentru A Evita