→ Brahicefalia – ce este, Simptome si Tratamente!

Brahicefalia – care este, Simptome si Tratamente câteva cunoscute. În plus, Brahicefalia descrie o forma craniului mai scurt decât în mod normal pentru specie. La om, Brahicefalia este cunoscut sub numele de Sindromul Cap Plat, deoarece Brahicefalia se manifestă printr-o turtit capul în copii, atunci când ei încă mai au câteva luni de viață, dar, de asemenea, dacă un copil are o aplatizate cap, de obicei, nu este un motiv de îngrijorare, ca de multe ori se corecteze de-a lungul timpului.

Brahicefalia un craniu de deformare congenitală caracterizată prin joncțiune pentru prematură a suturii coronale (fontanelele), cauzează o scurtare de diametrul longitudinal de craniu, ceea ce determină o aplanamento uniform pe partea din spate a craniului prin a descrie un cap mare și lateral de mers pe jos. Oasele oasele parietale forma la partea superioară și părțile laterale ale craniului.

prevalența Brahicefalia este necunoscut. Brahicefalia poate fi rezultatul de o postura extins în aceeași poziție, există două variante: Brahicefalia Simetrice și Brahicefalia Asimetrice (Plagiocefalia). Brahicefalia asimetric este caracterizat prin asimetrie și disproporție. Vertex este de obicei mare și asimetrice, și nealinierea urechi și asimetria frontală poate fi, de asemenea, prezent.

Cauze de Brahicefalie: Brahicefalia rezultate din fuziune prematură a suturilor, coronale sau deformarea extern (plagiocefalia), care, de obicei, se întâmplă cu acei copii care sunt pus sa dorm spate în spate, în scopul de a evita moartea în leagăn.

Brahicefalia este un craniu de deformare congenitală sau dobândită mai târziu la naștere, din cauza existenței Brahicefalia este necunoscut, dar Brahicefalia poate fi rezultatul de o postura extins în aceeași poziție.

Articol similar:  Lentes de contacto para astigmatismo

aplatizarea craniului unui copil poate apărea, de asemenea, chiar în pântecele mamei, dacă, de exemplu, nu există nici lichid amniotic suficient pentru a amortiza copil. Acest lucru, de asemenea, tinde să se întâmple în mai multe nașteri, când gemenii presă unul împotriva celuilalt în interiorul uterului. Copiii prematuri sunt mai susceptibile de a avea un craniu deformat de a fi comprimat prin canalul de nastere, atunci când craniile lor nu sunt încă pe deplin dezvoltat.

Simptome de Brahicefalie: Brahicefalia și plagiocefalia sunt malformatii de forma capului strâns legate, care sunt cauzate de presiune împotriva oasele craniului, moale și în dezvoltarea unui copil.

Brahicefalia este caracterizat de o suprafață aplatizată în partea din spate a craniului (ceafă), care poate provoca craniului pentru a deveni mai larg decât de obicei. În unele cazuri, Brahicefalia poate fi, de asemenea, bombat spre partea din față a craniului.

plagiocefalia este caracterizat de o suprafață aplatizată la stânga sau la dreapta de pe craniu (cap), ce poti face cu copilul în cap uite asimetrice. De exemplu, o ureche sau partea de cap pot apărea mai mare decât cealaltă.

Cum de a Diagnostica Brahicefalia: diagnosticul de Brahicefalia se face prin observația că există o scurtare a longitudinală (axa occipitofrontal) a craniului, ceea ce determină o aplanamento din zona lor, mai târziu, în curs de dezvoltare un cap mare și lateral de mers pe jos.

Tratament Pentru Brahicefalia: In cazurile usoare de Brahicefalia se poate ca nici un tratament nu este necesar și craniu de copil dacă este corect în mod natural de-a lungul timpului. Unele porțiilor poate ajuta pentru a corecta Brahicefalie, în uter, copilul ar trebui să fie încurajate să varieze pozitiile lor.

Articol similar:  Dependența emoțională: de a iubi, de asemenea, acordă - I Fără Frontiere

După naștere, mama trebuie să se schimbe frecvent poziția de copil și jucării în pătuț, pentru a încuraja copilul să întoarcă capul într-o parte nu aplatizate. Există căști terapeutice, cunoscut sub numele de orteze, craniene, pentru a îmbunătăți simetria craniul unui copil cu Brahicefalia, dar acestea ar trebui să fie utilizate numai în cazurile cele mai grave de Brahicefalia. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate în timp ce craniul copilului este încă maleabil, până la 14 luni, aproximativ.

cu toate acestea, rezultatele de la utilizarea de orteze craniene sunt încă controversate. Oricum, tu ar trebui să corecteze Brahicefalia până la vârsta de șase luni, prin anumite destinații de plasare, care poate fi ajutat de către un terapeut fizic și de a folosi benzi sau casca ortopedice numai în cazul în care tratamentul anterior a Brahicefalia eșua. În cazurile severe de Brahicefalia, puteți-dacă recurge la chirurgie.