→ Prurigo Nodular – ce este, Cauze si Tratamente!

Prurigo Nodular – care este, Cauze si Tratamente potrivit pentru această condiție. În plus, Prurigo Nodular poate aparea la toate varstele dar mai ales la adulți 20 la 60 de ani. Ambele sexe sunt afectate în mod egal.

Prurigo Nodular individul este un nodul care este firma, de 1-3 cm în diametru, de multe ori cu o suprafata de ridicat. La începutul prejudiciu poate începe ca o mică mâncărime roșu, cu o ușoară iritație. Formează o crustă și scară poate acoperi rănile recent zgâriat.Leziuni mai vechi poate fi mai inchisa sau mai palid decât pielea din jur. Pielea între noduli este de multe ori uscat. Pruritul este adesea foarte intense, de multe ori pentru ore, la un moment dat, ceea ce duce la o infecție enervant și, uneori, o infecție secundară.

prejudiciului Prurigo Nodular sunt de obicei grupate și numeroase, dar pot varia în număr de 2-200. Prurigo Nodular tinde să fie distribuite simetric. Ei încep, de obicei în brațe și picioare mai mici, și mai rău pe exterior aspecte. Trunchiului, feței și pleoapelor pot fi de asemenea afectate. Uneori, Prurigo Nodular este cel mai evident în zona de cord (gât, umeri, brațe).

Prurigos de Fier apar periodic, dar nodulii pot regresa spontan pentru a lasa cicatrici. Prurigo Nodular se execută, de multe ori de un curs lung și poate duce la stres si depresie semnificativ.

Prurigo Nodular nu este contagioasă și este mai frecvent la femei și, de obicei, de la vârsta de 50 de ani, care apare mai ales la nivelul bratelor si picioarelor, dar poate apărea, de asemenea, în alte regiuni ale corpului, cum ar fi piept și burtă.

Articol similar:  Bula face remediu Algimate

Prurigo Nodular este o afecțiune a pielii caracterizată prin bucăți de firma foarte mâncărime. Este cea mai severă formă de prurigo. Nu se știe de ce acestea apar noduli. Este, de asemenea, numit “prurigo nodularis”. Apoi, a verifica afară mai multe despre Prurigo Nodular – care este, Cauze si Tratamente:

Cauza de Prurigo Nodular: cauza de Prurigo Nodular este necunoscut. Nu este sigur dacă zgarieturi duce la agregare, sau dacă apar noduli înainte de acestea sunt zgâriat. Motivul pentru formarea de noduli, inflamația și creșterea activității și dimensiunea de nervi din piele sunt în curs de investigare, dar rămâne necunoscută.

Până la 80% dintre pacienti au un istoric personal sau familial de dermatita atopica, astm sau febra fanului (comparativ cu aproximativ 25% din populația normală).

Prurigo Nodular poate începe ca o reacție la muscatura de insecta sau alte forme de dermatita. A fost asociat cu boli interne, inclusiv deficit de fier anemie, insuficiență renală cronică, enteropatie gluten, infecția cu HIV și multe alte diverse condiții.

În unele cazuri, Prurigo Nodular a fost asociat cu prurit braquiorradial, care se datorează compresie sau tracțiune de nervii spinali. Această teorie poate explica de ce pe site-ul de tratament nu este întotdeauna de succes. S-a speculat că Prurigo Nodular pe scară largă pot urmări, de asemenea, gradul de conștientizare a nervilor coloanei vertebrale, și că nodulii apar din cauza riscului.

Principalele Simptome ale Prurigo Nodular: principalul simptom al Prurigo Nodular este apariția de leziuni în regiunea de mâini și de picioare, care au următoarele caracteristici:

  • Element stimulativ, fiind mare în raport cu pielea;
  • se Poate dezvolta in leziuni mici, care dezvolta mici cruste;
  • se Pot prezenta cu regiuni uscate, cu tăieturi sau fisuri;
  • Leziuni de dimensiuni neregulate între 0,5 și 1,5 cm;
  • Caracteristica de culoare închisă, deoarece violet este inchis sau maroniu.
Articol similar:  Test de persoana sub ploaia determină modul în care sunt în realitate

un Alt simptom foarte important care apare este mâncărime pe piele în jurul valorii de acest prejudiciu, care are tendința de a fi foarte intense și dificil de controlat. În plus, aceste leziuni apar la numeroase formă și separate unul de altul de câțiva centimetri, în brațul puteți ajunge la băile termale de 20 de leziuni, de exemplu.

, de Asemenea, Citit ↓↓:

  • Cum de a avea Erectii 3X Mai PUTERNIC, fără Medicamente,100% Natural…
  • și-A PIERDUT 32kg Și Frică de Soțul Care a Fost Călătoresc…
  • Femeile din São Paulo pentru a Elimina 30Kg în DOAR 12 zile…
  • Șterge Pete pe Fata, axile, Verilha, Cot folosind Acest…
  • Vrei pentru a Elimina definitiv CELULITA? Acest lucru a fost făcut pentru TINE…

Tratament Pentru Prurigo Nodular: din Păcate, aceasta este una dintre condițiile cele mai rezistente la experți din piele sunt chemați să trateze. Prurigo Nodular este o stare inflamatorie a pielii, care este destul de dificil de tratat.

acesta Este considerat o condiție de piele tare că succesul tratamentului este ușoară sau moderată. Provocarea de a controla Prurigo Nodular se face de obicei cu o combinație de medicamente.

scopul principal al tratamentului este de a preveni pacientul la zgarieturi, care se dovedește a fi dificilă, pe de o parte a pacientului. Racla agravează doar starea care este necesar pentru a scuti de mâncărime de mijloace de medici și nu de la zgârieturi. Tratamentul combinat este frecvent recomandată.