40% din cazurile de excesul de greutate are de-a face cu genetica

nu uita esențiale nevoie de menținerea unui regim alimentar echilibrat și exerciții, principalele arme în lupta împotriva obezității, pentru a preveni sau a combate, este interesant de știut că „40% din cazurile de excesul de greutate care au loc în Spania sunt legate de genetică”, potrivit experților de Policlinica Barcelona.

odată Cu sosirea verii, mulți spanioli care decid să urmeze o dieta pentru a combate excesul de greutate. Dar, în funcție de Societatea spaniolă pentru Studiul Obezității, 81% dintre spanioli nu au reușit niciodată să urmeze o dieta pentru a pierde in greutate.

prin urmare, de la centrul medical-spital punct de importanța acestui fapt, care reflectă „nevoie” de a cunoaște motivele de care organismul nostru respinge sau acceptă mai bine cu ceva de mâncare.

Pentru a face acest lucru, experții opta pentru testul ADN este mâncare, sau Test de Profile Genetice de Obezitate, un instrument care vă ajută să descoperi motivele pentru care corpul nostru tolerează sau respinge orice tip de regim. Scopul final este de a înțelege bine mecanismele pentru a adapta dieta la fiecare pacient în parte, o formulă cu care se poate reduce procentul de spanioli care nu reușesc în încercarea lor de a îmbunătăți calitatea vieții lor.

anxietate, un metabolism lent sau lipsa de exercitiu sunt unele dintre factorii care influențează în momentul în vedere un tip de dieta. „Dacă luați în considerare factorii de risc, și discută harta genetică a pacienților, vom ști în orice moment ce corpul nostru reactioneaza un anumit fel la anumite alimente, în special. Acest lucru ne va ajuta să-și planifice o dieta care este mai directă și cu o marjă de eroare mai restrâns”, spune Patricia Fernandez, Clinice Coordonator al Unității de Obezitate și excesul de greutate în Policlinica Barcelona.

Articol similar:  Prima excursie de fiul meu, cum te bate frica?

Unul dintre testele pionieri în țara noastră este testul de Nutrigén Serviciu. Nutrigen este singura aplicație din lume pentru iOs și Android care se sincronizează ADN-ul cu o aplicație pentru mobil smrtphone care are grijă de colesterol și ajută să piardă în greutate cu o dieta care este sănătos și gustos.

Nutrigén este un proiect de mare, fructe de 3 ani de muncă intensă, de o mare echipa de medici, nutriționiști, oameni de stiinta de calculator și specialiști.