Pulmonologists nu vreau farmacii să-și vândă țigări electronice

Societatea spaniolă de Pneumologie și Chirurgie Toracică (D) a prezentat un document de la Ministerul Sănătății care necesită pentru reglementarea țigărilor electronice ca “produse de medicamente” și, dacă acest lucru nu este posibil, interzice vânzarea lor în farmacii.

Separ a pregătit acest document în urma publicării proiectului de decret regal care reglementează fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și a produselor conexe, precum și la solicitarea departamentului care direcționează Alfonso Alonso.

La aceasta societate științifică, ar fi “foarte important” care Decretul Regal care prevede interzicerea vânzărilor de e-țigări în farmacii și utilizarea acesteia în orice spațiu public închis.

Deși pulmonologists mulțumesc “repede” cu faptul că Guvernul a elaborat un decret regal, care își propune să transpună o directivă comunitară, a cerut să profite de această politică de a “apăra sănătatea cetățenilor și un pas înainte în politica de sănătate publică, care, în plus, s-ar economisi semnificativ costurile de ingrijire a sanatatii din Spania”.

prin urmare, documentul încurajează oficiali ai Ministerului, decretul regal contemplă un ambalaj simplu pentru toate produsele din tutun, precum și promovarea de îngrijire a sănătății de fumatori pentru a le ajuta să nu mai fie sărac, prin Sistemul Național de Sănătate.

Pentru a face acest lucru, potrivit Separ, ar trebui să faciliteze formarea în diagnosticul și tratamentul de fumat de toți profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a spori punerea în aplicare a unităților de consumul de tutun și facilitarea accesului la tratament prin finanțare publică pentru toți fumătorii, mai ales cei cu boli asociate cu consumul de tutun și care sunt internați în spital.

În acest sens, Treb constată că “există motive științifice, sociale, medicale și economice care să sprijine finanțarea tratamentului de fumat la fumătorii cu BPOC ar trebui să fie obligatorie”.

Articol similar:  Descoperiți beneficiile de Sare Roz de Himalaya și potențialul său nutrițional