Rabdomiosarcom tratament în India, la low-cost eficient Experți de Îngrijire a Sănătății

rabdomiosarcom India este mai bine să facă acest lucru sub supravegherea unui medic. India este din ce în ce mai important pentru tratamentul de rabdomiosarcom din cauza disponibilitatea de tehnici chirurgicale mai avansate de tratament. În India există mai multe destinații în cazul în care vă puteți bucura de beneficiile de turism medical, cu Kerala, Goa și Delhi fiind pionier în domeniu. Țara oferă tratamente la prețuri accesibile și cele mai bune servicii medicale pentru turisti. Aceste tratamente sunt oferite de foarte spitale de specialitate în India. rabdomiosarcom în India se face la un cost accesibil, care este avantajoasă pentru internațional de pacienți.

ce este rabdomiosarcom?

rabdomiosarcom este un cancer, cu creștere rapidă, extrem de tumori maligne, reprezentând mai mult de jumătate din toate soft-sarcoame ale tesuturilor la copii. Mai puțin frecvent, alte sarcoame ale tesuturilor moi la copii: fibro sarcom, mesenchymoma, sarcom sinovial, și liposarcom. rabdomiosarcom, de multe ori cauzele semnificative în corpul unui copil pachetului. În cazul în care tumora este situat pe plan intern, simptomele depind de localizarea lor. De exemplu, tumori ale cavității nazale poate pune presiune asupra lui eustachio; o tumoră a vezicii urinare poate cauza probleme urinare; o tumoare orbital poate provoca ochi să iasă.

rabdomiosarcom tumori sunt derivate dintr-o celulă numită „rhabdomyoblast”, care este o celulă musculară primitivă. În loc să se diferențieze în celule cu dungi musculare, rhabdomyoblasts să crească de sub control. Deoarece acest tip de mușchi se găsește pe tot corpul, tumori pot apărea în diferite locuri. Principalele patru site-uri în care este situat rabdomiosarcom:

Articol similar:  Cum sa faci ulei de cocos virgin la domiciliu

cap și gât; în jurul ochilor – 35-40%
tractului genito-urinar – 20%
final – 15-20%
trunchiului (piept și plămâni) – 10-15%

în funcție de „histologie” de celule (cum se vede la microscop), tumorile sunt clasificate ca fiind una dintre următoarele:

Embrionare rabdomiosarcom: cel mai comun tip, de obicei găsite în copiii sub vârsta de 15 ani și în regiunea capului și gâtului și tractului genito-urinar.

Umple botryoid: O variantă de tip embrionar; tumora se prezintă ca o leziune în formă de struguri în mucoasa organelor cavitare, cum ar fi tipul de tulburări vaginale și urinare.Alveolare: O tumoare mai agresiv, care de obicei afectează mușchii membrelor și trunchiului.

Tip pleomorphic: de obicei, observate la adulți și apare în mușchii membrelor.

Cauze de rabdomiosarcom

cauza de rabdomiosarcom este necunoscut. Este o tumora rara, cu doar câteva sute de cazuri noi de un an în Statele Unite ale americii. Unii copii cu anumite defecte de nastere sunt la risc mai mare, iar unele familii au o mutatie genetica care creste riscul. Cu toate acestea, marea majoritate a copiilor cu rabdomiosarcom nu au factori de risc cunoscuți.

simptomele de rabdomiosarcom

Simptome de rabdomiosarcom variază în funcție de localizarea tumorii. Tumori ale nasului sau gâtului poate provoca sangerari, congestie, probleme de înghițire, probleme neurologice, sau dacă se extinde la nivelul creierului. Tumori în vagin poate fi vizibil proeminente de la deschiderea vaginului. Vezica urinara, cancer de vagin, poate provoca obstrucție urinară orbowel. Tumorile musculare pot apărea ca un nod dureros și sunt adesea considerat a fi un accident. Cu toate acestea, nu merg departe, dar continua să crească, chiar dacă ele pot fi dureroase.

Articol similar:  Diete Eficiente Pentru pierderea in greutate de 4 kilograme În 3 Zile - Medicament Natural

diagnosticul de rabdomiosarcom este adesea amânată din cauza lipsei de simptome și deoarece tumora poate avea loc simultan cu un recente rana. Diagnosticul precoce este important deoarece rabdomiosarcom este o tumoră agresivă, care se răspândește rapid.

rabdomiosarcom

rabdomiosarcom pot fi tratate cu chimioterapie, chirurgie și/sau radioterapie. De multe ori o combinație de aceste tratamente oferă cea mai bună șansă de succes. Tratamentul rabdomiosarcom Clinica Mayo are două obiective principale: (1) pentru tratamentul cancerului și (2) pentru a salva cea mai mare cantitate în funcție de zona afectată posibil.

Operație

chirurgul poate elimina tumora, dacă nu există nici un pericol. Chimioterapia și radioterapia poate fi administrat înainte sau după o intervenție chirurgicală pentru a distruge celulele canceroase. Chirurgii pot elimina tumorii, în cazul în care retragerea nu produce invaliditate sau desfigurare.

Chimioterapie

O combinație de medicamente anti-cancer ataca celulele rabdomiosarcom în orice parte a corpului. Dacă un pacient primește chimioterapie si operatie, timp de o coordonare strânsă.

Radiații

Oncologi radiatii de mare energie, radiație externă se aplică la țesuturile care conțin rabdomiosarcom
celule. Radioterapia poate fi folosit pentru a suplimenta operație, înainte sau după, sau în cazurile în care tumora nu poate fi eliminat în condiții de siguranță. În funcție de mărimea, forma și localizarea tumorii, tratamentul implică utilizarea de 3-D conforme radioterapie sau intensitate modulată radioterapie, ambele tehnologii cu mare precizie.

rata de vindecare de rabdomiosarcom depinde de mulți factori, inclusiv:

Vârsta pacientului
Exact tipul de tumoare
Localizarea tumorii în organism
Dimensiunea tumorii pentru diagnostic
În cazul în care cancerul s-a răspândit (metastaze)

India?

India a zeci de mii de medici și asistente medicale de specialitate pentru tratamentul de rabdomiosarcom. În ultimele două decenii, boom-ul economic din India a dus la construirea de facilități și facilități medicale care să rivalizeze cu cea mai bună îngrijire medicală în partea de vest, la vest are de oferit. Multi dintre medicii care exercita în aceste spitale și clinici s-au întors (în India), Statele Unite ale americii și Europa, lăsând în urmă practici de succes. În timp ce unele țări mici poate fi viabil ca alternative pentru o procedură chirurgicală minoră, India este singura opțiune tradițională, care oferă o soluție completă pentru orice și toate nevoile medicale și de a face deci cu cel mai înalt nivel de servicii, facilități și competențe profesionale. Pentru mai multe informații cu privire la rabdomiosarcom India.

Articol similar:  Naturale de Detoxifiere, Curata s le tossine nel corpo