Simptomele de apendicite

depistarea precoce a simptomelor de apendicita poate salva viața.

Simptome de apendicita:

 • prima manifestare corespunde durere in jurul buricului, care, în primele momente, poate fi ușoară, devenind mai intensă pe măsură ce trece timpul, se extinde la partea din dreapta jos a stomacului cu trecerea timpului,
 • durerea crește până când acesta este de nesuportat
 • durerea crește atunci când tuse, împingând sau de echitatie
 • Pierderea poftei de mâncare
 • Greata
 • Vărsături
 • Febră
 • Incapacitatea de a elimina gazele
 • Diaree
 • Constipație
 • Abdomen umflat
 • dureri de cap de rebound

în măsura în care apendicele continuă să se umfle, există puncte de pe abdomen și spate, febră, creșterea diaree sau constipație neclare. Pot apărea în termen de 12 până la 14 ore după debutul manifestărilor de apendicita cu aceste simptome de apendicita manifestări de dureri severe menționate la un punct în partea din dreapta jos a abdomenului, într-un loc numit mcburney, care este limitat la localizarea anatomică a apendicelui.

Aceasta durere poate fi mai rău atunci când mersul pe jos sau tuse , și chiar să scadă dacă apendicele rupturi în cavitate, înainte de a începe manifestările de infecție, care este cel care este recunoscut ca peritonita agravând durerea și în urma deciziei de starea generală a pacientului viață.

Cum de a confirma dacă aveți simptome de apendicita?

este, de Obicei, confirmată prin examenul fizic al pacientului; teste de laborator, precum și studii de imagistica prin tomografie computerizată și ecografia abdominală.

cu toate acestea, pe suspiciunea că aveți simptome de apendicita, nu ezita, du-te la medic de urgență.

atentie devreme în apendicita poate salva viața ta …

Articol similar:  ASTĂZI INTRĂ ÎN VIGOARE ACORDUL SUA-UNIUNEA EUROPEANĂ PRIVIND TRANSMITEREA DE DATE ALE PASAGERILOR AERIENI

apendicita este una dintre condițiile chirurgicale cel mai frecvent întâlnite la persoanele care merg la serviciile de urgență și de îngrijire în spital și este printre cauzele care determină o bună parte din intervențiile chirurgicale practicate. Este o boala care a însoțit omul în procesul său evolutiv, dar Claudius Amyand, în 1735, este recunoscut ca medicul care a acționat într-o apendicita de 11 ani, devenind primul caz de operație de apendicită colectate în literatura de specialitate. Cu toate acestea, se consideră că acesta nu a fost până în 1886 că Reynald Fitz a inventat termenul de apendicita.

Și, de fapt, sunt colectate în literatura medicală, universal, care este extrem de frecventă este apariția unor manifestări de apendicita, la punctul în care una din 15 persoane care au avut de suferit în unele momente ale existenței sale de un atac de apendicita acuta. În fapt, este imposibil de a prezice sau de a preveni, lăsând doar posibilitatea de a face diagnosticul precoce și pentru a evita complicații în timp ce face apendicectomie cât mai repede posibil odată ce diagnosticul este confirmat.

Dacă aveți dureri în abdomen și a avut diaree însoțită de vărsături, ar trebui să țină cont de faptul că acestea pot fi simptome de apendicita. Dar, desigur, nu totul este atât de simplu pentru că această triadă, sau trei dintre aceste simptome de apendicita sunt foarte frecvente în multe boli.

îmi Amintesc că, în primii ani, un medic-cercetător care a facut un program experimental pentru diagnosticul diferențial al diferitelor boli, folosind primele calculatoare desktop, și aceste trei simptome de apendicita au apărut în alte 52 de boli. De aceea, dacă apreciați că aceste manifestări apar, nu ezita si du-te la medicul dumneavoastră, deoarece acest lucru poate depinde de viața ta.

Articol similar:  La planta de Espárrago

Există întotdeauna o corespondență între diagnosticul clinic și existența de apendicita?

Acest subiect controversat abundă în literatura medicală, pentru că, în fapt, controversa cu privire la corespondența între diagnosticul clinic și existența reală din apendicele la infamul corespunzătoare apendicita acută este aumentando.

Bibliografia:

http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/appendicitis/basics/symptoms/con-20023582