Vicii de copii din mai multe comune, prevenlas

ești îngrijorat de comportamentul copiilor tăi se vor îndrepta spre o dependenta? Știu ce sunt dependenta de copii sunt mai frecvente și cum le pot preveni.

cele mai frecvente Vicii copii

din diferite motive și situații în care copiii pot începe să adopte anumite comportamente care nu sunt favorabile pentru dezvoltarea sa. Dacă aceste comportamente nu sunt oprite, acestea pot deveni obiceiuri, care va duce la o posibila dependenta.

Astăzi am să vă spun care sunt cele mai frecvente vicii copii, astfel că, în acest fel, puteți încerca pentru a preveni și combate-le.

Video jocuri

cele mai frecvente vicii copii sunt jocurile video. Este total comune pentru a găsi copii lipiti de ecrane de joc unul dintre aceste jocuri.

O dependenta de acest tip pot provoca copiilor de a cădea în urmă în activitățile școlare și sunt mult mai probabil să nu dezvolte hobby-uri. De asemenea, copiii rămân în urmă în sport și nu-mi place să am prieteni.

Puteți schimba, de asemenea, de personalitate, având tendințe agresive, izbucniri de furie, și chiar depresie.

Ce ar trebui să faci pentru a rezolva această problemă este de a limita utilizarea acestui tip de joc și include diferite activități care au ca o recompensă utilizarea de acestea.

hrana este un alt cele mai frecvente vicii copii, se pare că copiii de astăzi au un apetit fără sfârșit. Prima problema de dependenta de alimente este că acesta poate genera obezitate, care afectează grav dezvoltarea copiilor.

Cum de a repara aceasta problema? În multe cazuri părinții nu au habar de cum să acționeze atunci când copiii suferă de dependența de alimente, care le determină să sufere în tăcere.

Articol similar:  Insomnie în timpul sarcinii poate duce la nastere prematura

o Parte din munca pe care tatăl poate face împotriva acestui adicció include structuri rutine, inclusiv orele de masă și limitări în același.

de asemenea, Este important ca părinții să discute cu copiii lor despre problema, astfel încât copiii să se simtă și să aibă un mediu deschis și liber de presiune.

Internet

În prezent, cele mai multe dintre copii au acces la internet și dispozitive electronice. În medie, copiii între 8 și 18 ani petrec mai mult de 40 de ore pe săptămână în fața unui ecran.

Sunt multe cazuri de copii care ajung să fie dependent de internet și dispozitive electronice. Unele dintre consecințele acestui tip de dependenta sunt pierderea de somn, modificări ale dispoziției, izolarea de mediu, neascultare și ușurința de a minți părinții.

principalul mod de cum poți combate această dependență este de a limita utilizarea de dispozitive electronice în casă, ca să folosesc un loc comun să le folosească și să le includă în alte activități de recreere.

Acțiuni care sunt cele mai frecvente vicii copii, astfel încât mai multe persoane pot preveni și de a le controla. Rămâneți conectat cu noi!!! Vă invităm să ne urmăriți și să ne dea un „like” prin intermediul rețelelor sociale pentru a nu pierde nimic din ceea ce am pregătit pentru tine.

de Asemenea, ați putea fi interesat să citiți postul nostru pe tehnologie pentru copii în funcție de vârsta lor.