Mamografia de diagnostic este esențială pentru a trata cancerul de san

Există o mulțime de femei care suferă de cancer la sân este în creștere ca o problemă majoră în aceste zile. Acum nu este nevoie pentru a avea mai mult stres ca boala este vindecabilă. Nu există un tratament cunoscut sub numele de mamografie de diagnosticare, care este, în general, aplicat la femeile cu cancer de sân. Există unele simptome care medicii recomanda acest tratament pentru femei sunt:

în General, noduli la sani sau sub brațe, și, de asemenea, a constatat că nu există modificări de culoare ale pielii, cum ar fi roșeață. Uneori se pot întâlni, de asemenea, variații în grosimea sunt în biberon, inclusiv eroziune, mâncărime, retragere, etc. Pot exista schimbări în dimensiunea de sân, cum ar fi de descărcare de gestiune din mameloanelor dintr-o dată.

În plus față de aceste simptome, este recomandat acest tratament pentru cei care au fost în pas cu orice schimbare sau alterare, de screening mamografia. Femeile care se confruntă cu orice problemă pe mamografie de screening este de asemenea recomandat pentru tratamentul după radioterapie următoarele mastectomie partiala prima dată în șapte ani.

Există o procedură specifică pentru a mamografie de diagnosticare, pornind de la captura de imagini în formate standard complet DC sau pupa posterioară. După aceea, există o procedură pentru același tratament care abordează side-by-side pentru a captura imagini de la piept în MLO sau oblic medio-laterală. Acestea sunt două metode care sunt necesare pentru a face în condiții de pacient. Acest tratament ajută pentru a afla detalii de morfologie, aspectul și de calcifiere detalii obținute prin combinarea unei cantități mici de lame, tehnica de compresie de extindere. Această tehnică este utilă pentru a face imagine precisă de calcifiere la femeile cu cancer de sân sau femei care pot suferi de această boală în viitor.

Articol similar:  Hamster auriu: cele mai populare din clasa

Micro calcifiere este declarat a fi termenul medical care poate fi considerată ca fiind etapa inițială de cancer de sân la femei. Un radiolog expert, de asemenea, joacă un rol-cheie în mamografie de diagnosticare pentru că este singurul care trece prin detalii și de a determina rezultatul și starea actuală a femeilor afectate de cancerul de sân.