Salgado subliniază că un pahar de vin ar putea raportul "orice beneficii" pentru starea de sănătate a unor persoane fizice

MADRID, (EUROPA PRESS) ministrul Sănătății și Consumatorilor, Elena Salgado, a recunoscut acesta’ astazi "un pahar de vin" puteți raporta "beneficii potențiale pentru anumite persoane" în "o dieta personalizata", dar asigurându – ’ ning și numărul;n mod, consumul acestei băuturi alcoh’datoria publicăía fi promovat la consultările de mémedical’n Principal (AP) ca un "recomandare’s un general" se aplică la toată populația’.

acesta a fost mesajul lansat acest ma&baie;ana Salgado, la conferința de presă care are loc’ în cadrul inauguraci’n a Conferință de Prevenci’n și Wi’n Sănătate în Prápractică Clínica în Espa&bath;în cazul în care el a fost însoțit de&bai;ada de către secretarul general de Sănătate, Ministerul Sănătății și Consumului, José Martínez Olmos; de Luis Aguilera, președintele Sociedad Espa&baie;val de Familie și Medicină Comunitară (semFYC), organizatorul evenimentului, și președintele Comitetuluié Académico Conferinței, Iubitoare, Martín. Ministrul Sănătății a explicat’ ésta și alte avertismente cu privire la consumul de băuturi alcoh’licas și riscurile pentru sănătate să fieán, pentru a forma liste de sfaturi pentru a se pregăti pentru 30 de societăți științifice și rsquo;transferuri de diferite specialități, care între acum și ma&baie;ana va da intalnire la conferința privind prevenirea’n inagur’. Mémedicii s-au adunat la acest eveniment pioneer să fie de acordán, de asemenea, și eacute;n recomandări pentru prevenirea obezității în rândul copiilor și tinerilor, boli cardiovasculare și de dependență. De asemenea, analizaán eficacitatea campa si baie;ace de prevenci’re face în prezent și de studiuán crearea’re un grup stabil de experți în prevenirea’n și wi’re de sănătate care recomanda Sistemul Național de Sănătate (SNS) și un Grup Espa&baie;ol Prevenci’n și Wi’n Sănătate în Prápractică Clínica. 78% DINTRE PACIENȚI DORESC SFATURI. Salgado consideră că acestea sunt mémedicii de Ingrijire’n Principal care ar trebui să ia aceste sfaturi pentru pacient "formularul de sistemática", care este studiulán métot așa, că acești profesioniști va fi capabil de a dedica más timp pentru promovarea’n sănătate și mai puțin la sarcinile burocráticas. Ministrul consideră că acest obiectiv nu trebuie săá extinderi de șablon, dar care bastará implicarea lucrătorilor de Asistenta’în sarcină. Además, Sănătate prevé dezvoltarea’n protocoale și guíca clí „nicas” performanță specificatiile’transferuri de prevenci’n de boli și rele háobiceiuri în societatea bazată acum mán "dovezi științificeífica" au fost convenite de mémedicii și avocații pentru "difusi’n aceste sfaturi" j’juniori si adolescenti pentru aceste métoate, ca acest sector "tinde să meargă un pic de médico". Ministrul dincolo de c’ că această inițiativă va extindeá más nerăbdare să alte probleme de sănătate și am recunoscut’ că alese pentru început de inițiativă sunt "probleme de bază" pentru a fi "inima’n a actuaci’re de Guvern și Ministerul său". La rîndul său, președintele Semfyc, timp pentru a dedica pentru promovarea sănătății datoriaía fi între 90 de minute și două ore. Cu toate acestea, realitatea este că de această dată nu depășească 30 de minute, în ciuda faptului că s&; n un studiu recent realizat de societate, 50% dintre pacienți recunosc să părăsească consultare cu întrebări despre tratament și despre 78% pretins a fiía "dispus pentru a schimba opțional" dacă acest lucru nu oferă sfaturi de prevenire.

Articol similar:  Los resfriados de los bebés