Funcții de moașă la naștere | Ce este o moașă

Suntem cu toții de acord, ne dorim ca timpul sarcinii, pentru a avea cea mai bună îngrijire din lume. Și, acum este atunci când încep întrebările despre cine ne poate ajuta mai eficient. Există o anumită ignoranță despre functii de moașă la naștere este un element esențial figura, un sprijin de neînlocuit pentru mama-a-fi.

Sibashouse || Shutterstock

important rolul de moașă la naștere este susținut de către experți și organizații internaționale de referință, cum ar fi cele CARE.

Dar sunt multe femei care nu sunt conștienți de ce este o moașă și va „orbi” la prima întâlnire cu ea. Pentru asta, vom începe prin a esențiale, explica sensul de moașă, și de ce este atât de necesar în sarcină și a forței de muncă.

Ce este o moașă, și ce funcții are?

moașă este un profesionist de Sănătate, cu câteva studii specifice care variază în funcție de țări. În Spania, este o asistentă medicală cu o specialitate în Obstetrică. Asta este de a spune, care este special creată pentru a ajuta și sfătui femeile gravide. Pregătirea lor este concentrat exclusiv asupra sănătății reproductive a femeii și copilului ei. În fapt, în nostru de sănătate publică sarcină de risc scăzut este monitorizată și supravegheată de acesta. functii de o moașă:

 • de a Efectua controale periodice de greutate, a tensiunii arteriale, teste de sânge și a inimii fetale.
 • Raportul privind testele care trebuie efectuate pentru femeia însărcinată.
 • Sfătui cu privire la modul de a merge rezolvarea tulburări, cum ar fi greata, crampe, amețeli, insomnie, caracteristic pentru fiecare trimestru de gestație,
 • Răspunde la orice întrebări.
 • pentru a Da clase pregătitoare pentru livrare. de a Descoperi importanța clase forței de muncă și de a învăța.
Articol similar:  Prospectul medicamentului Sensitram

moașă va deveni nostru „înger păzitor”, atât fizice, cât și emoționale. În realitate, dacă aveți în vedere atunci când pentru a merge la moasa este recomandat să contactați-o înainte, doar când ai de gând pentru a începe planificarea sarcină.

Una dintre funcțiile de moașă, înainte și după naștere, este de a sfătui pe cele mai sanatoase obiceiuri pe care ar trebui să includă, de acum, va vom recomanda aportul de acid folic în timpul sarcinii și va vorbi cu tine despre alte subiecte pe care este interesant să se ocupe de prima dată.

Dar, escorta ta nu se termina aici. De asemenea, responsabil pentru noi atunci când am ajuns la spital și în timpul de livrare. Și în primele zile de viață copilul nostru. Mic grup de femei care decid să dea naștere la domiciliu prin naștere naturală, puteți utiliza un moașă acasă.

Sibashouse || Shutterstock

Rolul de moașă la naștere

Este o figură cheie în perioada de gestație, naștere insotitor este esențial să aibă grijă de noi în naștere. Vom primi în spital, face intrarea și verifică starea de dilatare. Apoi:

 • Controlează evoluția de la mama.
 • Realizeaza monitorizare fetală.
 • Avertizează anestezist în cazurile în care o cerere pentru anestezie epidurala.
 • Te duce la sala de nasteri la momentul expulzării.
 • Dacă nu există complicații, participă la naștere.
 • Sutura epiziotomiei.

în Plus, ajuta la moașa după naștere include evaluare inițială a copilului. Va fi pe mâini care va fixa asupra nou-născutului, în care primul contact „piele la piele”. Sfaturi privind alăptarea și îngrijirea copilului va fi foarte prezent în aceste zile mai devreme.

Articol similar:  Medicii de ingrijire primara cred că migrena este o boală invalidantă

Printre întrebările cele mai frecvente la femeile gravide este de a fi familiarizat cu diferența dintre o moasa și ginecolog. Practic, vorbim despre două tipuri diferite de profesioniști, o asistentă și un medic. În sarcini de risc sau o problema minora, va fi nevoie de intervenție de la medicul ginecolog. Dacă mergem la sistem privat de sănătate, diferența de moașa și medicul ginecolog este accentuate, deoarece contactul și follow-up va fi în mâinile medicului din primul moment.

functii de moașă la naștere sunt extrem de importante. Nu ezitați să întrebați despre temerile tale si orice probleme!