De ce nu mai pierde în greutate atunci când își exercită?

Dacă doriți să piardă în greutate , primul indiciu că veți auzi este de exercițiu și deși la început poate fi eficace, după o perioadă de timp nu poate fi așa, de ce?

Chan Arent,, director al Centrului pentru Sănătate și Performanță Umană Universitatea Rutgers și un membru al Colegiului American de Medicina sportiva, explică faptul că cea mai mare greutate ne-am pierde, cu atât mai dificil este de a pierde in greutate, deoarece metabolismul scade.

Indică faptul că, potrivit unui studiu publicat în revista current Biology, activitatea fizică nu arde calorii in plus de la sine, dar trebuie să fie însoțită de o regim alimentar bun.

De asemenea, raportul arată că programele de exerciții inițial ajuta să piardă în greutate, dar, după câteva luni, organismul se adapteaza.

“corpul Nostru este expus la un efort pentru care nu a fost folosit și, prin urmare, acesta reacționează cu pierderea in greutate, dar, odată ce această activitate devine rutină, organismul se adapteaza. Pentru a continua să piardă în greutate, ar trebui să comuta la diferite activități fizice și niveluri diferite,” , explică Jose Antonio Fernandez , antrenor și director tehnic al BodyOn.

la rândul său, profesorul Herman Pontzer,, unul dintre autorii studiului, subliniază că acest lucru nu înseamnă că exercitarea nu este bun, doar că aveți un bun echilibru cu mâncarea.

“exercițiu este foarte important pentru sanatatea ta, pentru a menține corpul și mintea sănătoase”. Ce munca noastră adaugă este că avem, de asemenea, să se concentreze pe dieta, mai ales atunci când este vorba de a preveni sau inversa greutate nesanatoase “, el subliniază. .

Articol similar:  Mitul curtea de digestie

metabolismul este diferit în fiecare persoană

piardă în greutate , tu ar trebui să ia în considerare alți factori, cum ar fi metabolismul, care acționează în mod diferit în toți oamenii.

Angel Merchán, director al Homewellness, menționează că, în conformitate cu cheltuielile metabolice pe care le au, ar trebui să ai alege de rutină sau într-un alt mod, organismul va încetini, mai ales atunci când faci exercitii cardiovasculare.

“Trebuie să varieze de formare, după caz, și puterea de muncă este critică, deoarece imbunatateste cresterea masei musculare care împiedică metabolismul scade atunci când muscular necesită mai multă energie [fără a se deplasează] Intervale de mare intensitate (HIIT), de asemenea, poate funcționa, pentru că vor crește metabolismul cu până la 24 de ore după antrenament pentru “, spune el.

în Acest sens, Dr. Miguel A. Rubio , șeful secției de Endocrinologie și Nutriție, Spitalul Clínico San Carlos, clarifică faptul că, pentru activități care vă ajută să piardă în greutate, este necesar să se prelungească durata, sau poate varia în funcție de intensitatea acesteia.

Dr. Jordi Trias Bes, cardiolog de Grupul de Lucru de Cardiologie de Sport de la Societatea spaniolă de Cardiologie, recomandă ca timpul indicat este de cel puțin 65-70 de minute de exercițiu de intensitate moderata, ca mersul pe jos, sau 35 de minute de activitate viguros, de exemplu, .

Moderată cu produse alimentare

Angel Durantez, director medical Neolife, subliniază că, atunci când exercită, aveți nevoie pentru a avea grijă de dieta, pentru că atunci când faci exercitii, pierzi calorii pe care organismul mai târziu doriți să recupereze, atunci, în mod inconștient, ne-am mânca prea multe.

Articol similar:  13 trucuri pentru a personaliza camera copiilor

Pe fata de ea, experții José Antonio Fernández, și Miguel A. Rubio sunt de acord că un regim alimentar echilibrat ar trebui să fie luate pentru a obține un efect pozitiv, deoarece exercita singur, nu face minuni.

“Nu este bine să facă un exercițiu moderat, dacă nu mâncați într-un mod echilibrat după”, spune Fernandez.

El adaugă că, în exercitarea, corpul secreta cortizol, un hormon de stres, care pune creierul intr-un sistem de alertă.