Reprograma mintea ta în 5 pași

în Conformitate cu această metodologie, atitudinile noastre sunt influențate de o rețea internă de gânduri și emoții. Pentru a reprograma această rețea, trebuie să înțelegem modul nostru de a acționa. Cine adoptă această tehnică învață pentru a îmbunătăți abilitățile lor și de a primi încurajare să facă acest lucru.

Programare neuro-lingvistică poate fi folosit la un nivel personal și profesional. Aici sunt 5 pași pentru a reprograma mintea ta într-o lună.

  • Nu vorbi negativ expresii

reprogramare mentală pornește de la vocabular. Cuvintele apela la tine și când le spui tot timpul „nu sunt capabil”, „nu voi”, „asta nu este pentru mine”, „eu sunt sortite eșecului”, toate acest lucru devine adevărul și te obișnuiești cu el. Dacă policie a lua cuvintele și negative expresii din vocabularul tau.

  • pentru a Evita șansele de

de câte ori ai spus, „și dacă”? Multe, nu este același lucru? O astfel de expresie este un teren propice pentru îndoieli și stagnare. Desigur, oricine este liber să aibă îndoieli, cu toate acestea, în anumite momente, ei vor câștiga atât de mult puterea de care are curajul de a lupta. Acționează întotdeauna și dacă ai greșit, să învețe din greșeli și să mergem mai departe.

  • pentru a Reduce superlative

Aceasta este o indicație esențială pentru viața ta, să-i înțeleg, repetă de milioane de ori, nimic de superlative. Expresiile „foarte important”, „de un milion de ori”, „rau”, „pe deplin asigurată” acestea sunt cifrele care intensifica o caracteristică. Acestea ar trebui să fie evitate, deoarece acestea nor dimensiunea reală a unui subiect sau situație.

trimiteți un e-mail cu titlul „important”, puteți genera o tensiune pentru ceva ce era deja de așteptat și deja cu un plan de acțiuni. Deja în relațiile de familie, și iubitoare, fraza „am vorbit de milioane de ori”, transmite impresia că nu faci un lucru pentru care să nu fie de contabilitate pentru erorile altora.

  • face o motivație pentru fiecare zi

atunci Când te duci la baie imediat după trezire, dacă te uiți în oglindă și spui cum vrei sa fie la zi. Spune lucruri de genul „am de gând să dau ce am mai bun”, „astăzi am de gând să fie mai tolerant,” „astăzi am de gând să se relaxeze și să se bucure de mine”. Spun toate încrezător, nimic de „dacă am…”.

  • Învețe arta de bunătate

Când ești blând, beneficiază cel mai mult de tine. Care învață să fie blând și cunoaște esența lui și de la fiecare alte. Începe cu tine și a vedea cât de ușor va fi să fie cu voi cu toți și înapoi.

Nimic nu este greu să faci, nu? Aplica propuneri în viața de zi cu zi de azi! Spune-ne dacă ați avut vreo dificultate și că s-a îmbunătățit.

Text scris de Sumaia Santana Salgado de Echipa Fără Frontiere

Articol similar:  Apa cu Lamaie te face să piardă în greutate?