Scrisoare deschisă către sufletul semințe stele în creștere – nu Fără Frontiere

Mulți dintre voi, Semintele Stelare au fost și Steagurile de Drum, a intrat în această existență cu frecvențe de vibrație Raze (în interiorul Celulei Divine Core Diamantino) mult mai active decât cele încă în funcțiune în zonele din a patra dimensiune inferioară. Prin urmare, ai experimentat mai mult „explozii de percepție a conștiinței divine” în ultimii ani. Dacă veți compara comentarii despre experiențele lor anterioare cu alte persoane de pe Drum, veți găsi că ați avut experiențe foarte asemănătoare de-a lungul existenței sale. Ești conștient de faptul că multe dintre minuni, gânduri inspirate și coincidențe care sunt benefice nu sunt comune pentru persoana medie, care încă există și funcționează în domeniile denaturat structura religioasă a conștiinței de masă.

prin ce treci acum, inimi de viteji, este trecerea de etapele finale de împărăția cea de-a patra dimensiune. Ceea ce se produce în acest moment pentru mulți dintre voi, că sunt pe „fast track procesul de Ascensiune”, este că ești cufundat în integrarea aspectele rămase de la sinele tău Superior, la cea de-a patra dimensiune. Acest lucru permite de multe amintiri și sentimente, ca un caleidoscop de experiențe de trecutul său vechi în tărâmurile superioare. În ultimii ani, suntem retrimiterea ei la critică procesul prin care trebuie să treacă pentru a ajunge la destinație planificat – prima subplan a cincea dimensiune.

ca o parte din fragmentele de mai rafinat de la sinele tău Superior, veți avea acces la înregistrările cosmic a trecut, împreună cu înțelepciunea necesară pentru a trece prin niveluri finale de planuri, materiale de cea de-a patra dimensiune. Ai început pentru a obține o bucatica de modul în care sunt cu adevărat magnific în tărâmurile superioare. Sunteți, de asemenea, încet atragerea în câmp auric cu frecvențe de granulație fină dintre cele cinci Raze de Galactic Superioară, care conține planul Divin pentru era Vărsătorului. În plus, au început treptat să se integreze noul lor Proiect divin, prin intermediul Atomului de Semințe de Memorie de Kundalini, care a fost stocate în chakra voastră rădăcină de-a lungul numeroasele sale existențe umane.

Subliniem acest fapt de multe ori: „existența ta actuală este una dintre cele mai importante vieți pe care ați trăit-o de când ai luat vaza fizice”. Ai ales data nașterii sale din cauza configurații astrologice și energii speciale care conținea și a proiectat – energii și calități care s-a concentrat pe punctele forte și talentele pe care le au de a experimenta. Au subliniat, de asemenea, moduri de gândire/energii negative – cele care au fost cel mai dezechilibrat în sistemele lor de patru corpurile inferioare: fizic, emoțional, mental și eteric – forme de frecvență mai mică, care le-au ținut captiv în umbră de iluzie și de limitare.

Articol similar:  Legume Cu Frunze Verzi: 6 Beneficii Pentru Sanatate

ti-Ai ales parintii, familia ta și de cei cu care vor interacționa în această existență pentru același motiv – cei care ar fi design-ul sau pentru a reflecta atributele pozitive, de care ai nevoie pentru a integra, și, de asemenea, multe caracteristici negative care ai nevoie pentru a depăși. Toate Suflete dragi din viata ta, sunt parte dintr-o mare dramă că ați ales să experiență această existență – fiecare dintre ei a fost de acord să joace un rol care, sperăm, va fi benefică pentru ambele părți. Întreabă-te, ce caracteristici de părinții tăi, familia ta, prietenul tău și copiii au conceput pe tine – apoi, cred că de trăsături negative au expus; e lecțiile pe care le-ați stabilit cu privire la experiență, și, sperăm, pentru a beneficia de un nivel de Suflet. Ai învățat bine lecțiile dumneavoastră? Sunt afișate mai multe dintre caracteristicile pozitive sau mai multe dintre efectele negative pe care alții reflecta la tine? Ia în considerare teste și provocări ca pe o oportunitate, o dată și pentru toate, transmuta toate dezechilibrele care sunt vă împiedică de la a merge prin intermediul portalului la noua realitate a cincea dimensiune.

Tu și membrii familiei tale au ales să vină împreună ca o unitate de familie, pentru că știai că asta le-ar da cea mai mare oportunitate de a echilibra natura lor mentală și emoțională. Ne dăm seama că cea mai importantă lecție pentru mulți dintre voi este să știi că ești vrednic de iubire și respect, și că a venit timpul să începeți să luați înapoi puterea ta. Oamenii din viata ta nu le va da sens până când veți învăța să stabiliți limite și satisface propriile nevoi înainte de a încerca să-i ajute. Nu ești responsabil pentru creșterea Sufletului de la nimeni, ci din a lui. Cum să învețe să stabilească limite și să ia înapoi puterea ta, veți găsi că relația ta cu oamenii din jurul tău va începe, treptat, să se schimbe în bine. În plus, nu puteți lua lecții de la nimeni, nici o responsabilitate pentru erorile lor. Ei trebuie să învețe regulile de cauză și efect pentru ei înșiși. Cel mai mare cadou pe care îl puteți oferi celorlalți este să-i iubești suficient pentru a le permite să lucreze asupra propriilor probleme și erori.

viteazul Meu, sunteți aici pentru a învăța dragoste, iubire neconditionata, de a iubi necondiționat, în primul rând. Sunt multe de Sufletul tău pereche întrupat pe Pământ în acest moment, de sex masculin și de sex feminin. Mai mult Sufletul de familie sunt îndeplinite, în timp ce se îngropa în mai în rafinat domenii de Lumina. Cel mai bun mod de a ajuta pe cei din familia ta, prietenii sau colegii de muncă este de a fi un exemplu.

de asemenea, sunteți aici pentru a învăța detașare – că nu poți poseda ceva sau pe cineva. Frumusețea, abundența și generozitatea Universului sunt dreptul divin al nașterii, dar aceste daruri sunt astfel de împrumuturi. Ar trebui să păstrați-le ușor în mâinile tale, și le permite să circule liber în direcția lumii – să ia ceea ce aveți nevoie, și apoi partajați-restul – nu se acumulează. Când omenirea va ajunge la această realitate, toate sărăciei și a lipsei va dispărea de pe Pământ.

Articol similar:  Îmbrățișează și se țin de mâini...Îmbunătățește sănătatea ta!

accentul principal în acest moment este de a reveni la plenitudinea în sine – să-și asume responsabilitatea personală pentru acțiunile lor, să-și dezvolte stima de sine și un sentiment de demnitate – prin Centrul Inimii Solare, în cooperare cu am de Sufletul și sinele Superior. Adevărul și integritatea va fi la baza oricărei relații de viitor. În primul rând, trebuie să accepți cine ești, la momentul actual, ca ele să depună eforturi pentru a deveni mai buni oameni pot fi, prin auto-examinare a lor atitudini, credințe, obiceiuri, și punctele slabe.

În viitorul apropiat, Steagurile de la Calea cea dreaptă și Suflete de Avangarda, cele care produc cea mai mare înțelepciune din nou Divină Proiect, se va dovedi că bolile de orice specie nu are nevoie să se manifeste pe măsură ce organismul îmbătrânește. Recipient fizicul uman a fost destinat să funcționeze în condiții optime de sănătate, pentru cel puțin 120 de ani. Omenirea, ca întreg, este capturat în sistemul de credință al conștiinței de masă a treia și a patra dimensiuni, în care marile probleme din trecut și imperfecțiuni în ADN-ul vechi a permite aceste simptome stresante și epuizante manifest – dacă să permiteți-vă să nu se simtă iubit, nedemn, sau vinovat, rușine sau resentimente în nici un fel. Deoarece permite Sufletului să devină ghid și director de personalitate, fizic – în loc de conștiința de corp de dorința de egoico – toate energiile negative, care sunt rezultatul principal amintiri din trecutul antic, va veni la suprafață, astfel încât fiecare persoană poate să le elibereze o dată pentru totdeauna. Acest lucru va fi prin folosirea conștientă de Flacara Violet de Transmutare, și să acorde o atenție pentru a inspirat crezut forme ales din Mintea ta Sacru și de ghiduri cosmic–, precum și mai multe modalități de vindecare de frecvență mai mare, acum disponibil.

ca te duci mai adânc de fiecare dată mai mult în conștiința de sine și să înceapă să asculte înțelepciunea corpului tău fizic – Atom-Semințe de Memorie a Corpului, nu va depinde atât de multe metode externe (medicamente, chirurgie și mijloace artificiale de vindecare). drastice dezechilibre și boli fizice/sănătate care majoritatea ființelor umane sunt acum confruntă, va fi treptat înlocuite cu practicile de viață sănătos și armonios, care va fi vizat de noi înțelepciune spirituală și intuitivă de pe care le-ați stocat în Mintea ta Sacră. Omenirea nu se poate baza doar pe practicile curente ale profesiei medicale. Sufletul tău este avertizându-i de a integra o abordare mai holistică a vindecării corpuri fizice, mentale și emoționale, astfel încât frecvențele mai mari decât ale Supersoul pot fi integrate, fără traume și disconfort navei fizică.

Articol similar:  7 surprinzător motive de cafea beneficii pentru sănătatea ta

așa Cum am afirmat de multe ori, Lumină, Sunet și Culoare sunt modalități de vindecare de viitor. Un studiu din sistemul de chakra, și de frecvențe de la cinci Raze de Galactic superiorii, va ajuta administratorii și directorii despre cum să-și informeze pacienții cu privire la ceea ce este în afara de echilibru în câmp auric, și cum vă poate ajuta-l pentru a reveni, treptat, și de a menține corpul sănătos. Învățăturile noastre să le dea toate îndrumările de care au nevoie pentru a integra aceste „metode suplimentare de vindecare” în regimul actual de sănătate. Aveți, de asemenea, un minunat depozit informații disponibile în Mintea ta Sacru.

ca lumina se extinde și devine mai puternic și lung interval, tu, împreună cu alți Lucrători de Lumină, va deveni o forță unificată, care nu va fi respins – o forță pentru transformarea și schimbarea de cel mai înalt ordin. Fii îndrăzneț în viziunea ta. Pentru a vedea ce este bine în lumea ta, consolidând astfel Iubirea/Lumina care sălășluiește în fiecare și fiecare persoană care te afli. Nu se concentreze pe umbre, pentru că modelele lor de gândire sunt întotdeauna de gând să se conecteze și să consolideze frecvențele dimensionale în care vă concentrați atenția.

unul și singurul dușman adevărat este frica. Eliberare de frică și irradiem Iubire/Lumină, și apoi uita-te ca miracole se desfășoară. Sunteți stăpânii de manifestare – ai uitat. Crede în tine și opri crearea de aceste lucruri pe care le provoacă durere, vinovăție și suferință. Deveni co-creatori de Lumină, pace, echilibru și armonie, o dată mai mult, și să se alăture celor care se străduiesc să recupereze frumusețea primordială a planetei Pământ. Cerere locul de drept ca Maeștrii de Lumină, draga mea, și amintiți-vă, ca să se integreze cunoștințele de Duh și de adevăr este aprins, le-am cerut să merg mai departe și să împărtășească înțelepciunea ta. Suntem mereu aproape de a ghida, de a proteja și de a inspira pe toți, dar mai ales, să-i iubesc.

eu SUNT Arhanghelul Mihail.