Meu spiritual istorie – Partea a 4-a! Formarea mea ca terapeut.

am Făcut 4 ani și am absolvit în 2004. Ca antreprenor, living cu provocările legate de gestionarea unei afaceri, am decis să fac cursul financiare, de sănătate și de acolo am fost introdus la NLP. M-am simțit dragoste la prima vedere, vreau să știu mai mult. Viața a început să capete sens, pentru că, deși astrolog, a avut în suflet o provocare. Cum să vorbești de provocări dacă nu știți cum să vindece, în mod eficient, rapid și în mod eficient? Apoi l-am întâlnit a doua mea dragoste, NLP, și cel mai bun: fără judecată, pentru că este în regulă.

Acum n-aș putea trăi pe această planetă, pentru că el a avut un mod de a uni meu spiritual parte, care a fost întotdeauna puternic în mine, într-un mod academic. Am făcut o listă cu toate problemele mele și m-am scufundat 9 zile într-un hotel, de a face Master în NLP. M-am dus într-o singură persoană și frunze de un alt, mult mai ușor decât multe lipitori…. după aceea, am prins gustul la studiu, nu a vrut să se oprească.

am Făcut un coaching americane și europene, acolo mi-am găsit dragostea adevărată, Constelația Familiei. Dumnezeul meu, există o modalitate de a accesa noastră profundă amarul din sufletul nostru, mai mult decât atât, sistemul nostru. MINUNAT. Ceva mai mare are grijă de câmp și spectacole de lumină acolo unde este întuneric. Cel mai bun dintre toate este cel care este in control, nu de mine, îți dau inima mea, și miracolul se întâmplă.

Desigur, am avut provocări. Primul a fost de a găsi un timp pentru a studia, fiind o soție, mamă, femeie de afaceri, după ce mi-ai pus misiune mai presus de orice, totul, AFE!!! A fost foarte provocatoare, multe certuri, lacrimi… dar am fost purtat de ceva mai Mare și mă dau… si aici este partenerul nostru de 30 de ani a decis să nu reînnoiască contractul.

Articol similar:  Labrador Retriever: câinele de Scottex

primul impact a fost sentimentul de a deschide o gaură uriașă, dar de respirație, într-o zi la un moment dat, totul a mers bine. Ne-am închis în birou, am avut generozitatea de a utiliza funcția de un prieten în sao paulo cu Augusta – da, primul meu birou a fost în Adunarea Națională, chic, nu? Continuă să studieze, am fost primit cu o îmbrățișare uriașă de Cristina Cairo, pentru care sunt recunoscător, profund, și am putea studia limbajul corpului, meditație, vorbitul in public…

am Intrat în Proiect Sama, care este de lucru cu animalele. Nostru, totul se potrivește într-un puzzle: gigantică, Divină. Și pentru a încununa cu cheie de aur, am avut sprijin spiritual al casei Andrew Vânzări, și Tamar, care m-a întărit și mi-a dat de securitate, în primele etape, iar în a doua și a treia etape, deci, știi unde este, și până astăzi, și întotdeauna. Etapele următoare: să studieze hipnoza, face munca de voluntariat și de a continua, pentru că sunt un căutător de suflet, un căutător al Adevărului.

Urmări capitolele anterioare povestea asta:

Spun Povestea mea și spiritul – Partea 1

Spun Povestea mea și spiritul – Partea a 2 –

Spun Povestea mea și spiritul – Partea a 3-a