Cancerul nu asteapta. De ce ar trebui să am?

octombrie este Cancer Awareness Month sân și nu există nici un moment mai bun decât acum pentru a preveni. În timp ce consumul de alimente sănătoase și de ședere în formă poate ajuta la prevenirea cancerului de san, te poate lovi încă, în ciuda tuturor eforturilor tale. Prin urmare, este absolut necesar pentru a programa proiectii periodice pentru cancerul de san sau testarea ADN-ului. Cu descoperirea unei tumori la sân înainte, cea mai mare șansele de supraviețuire deveni.

Aici este o privire la unele dintre riscurile de stilul de viață pe care le putem controla:


Fiind obezi sau supraponderali – dieta bogata in grasimi saturate
– Mai mult de 2 băuturi alcoolice pe zi – Prea puțină activitate fizică
– Ia pilule contraceptive pentru mai mult de 10 ani, dacă sub 35 de ani

Alte pericole care nu au nici un control asupra:

– Menstruație precoce sau menopauza tardiva – Primul copil cu vârsta de peste, sau care nu au dat naștere
– Varsta. Mai ales la persoanele de peste 65 de ani
– riscul, destul de mare, dacă aveți un istoric familial de cancer de sân (mai ales mama sau sora), antecedente personale de cancer mamar boli benigne (non-canceroase) de sân și/sau de san
tesut dens. – Ei, de asemenea, au un risc ridicat dacă ați avut în trecut radiații la piept. Alți factori includ tratamente de hormon, mutații genetice ca BRCA1 sau BRCA2, sau un părinte, frate, soră sau copil cu aceste mutatii genetice: Li-Fraumeni, Cowden, sau sindromul Bannayan Riley Mintzer sindrom.

Articol similar:  Metadona: ce este și cum funcționează

Când și cum de a începe ancheta, cum a recomandat de American Cancer Society:

– Între 20 și 30 de ani ar trebui să aibă un examen clinic sânilor la fiecare trei ani
-. În 40 de ani, au un examen clinic de san si mamografie în fiecare an,
-. Pentru cei cu un mic risc crescut ar trebui să consulte medicul lor, dacă și atunci când adăugați proiecția de imagistica prin rezonanta magnetica pentru
mamografie anual – Pentru persoanele cu risc ridicat un rmn si mamografie ar trebui să fie făcut în fiecare an începând cu vârsta de 30 de ani.

este foarte important ca toate dintre noi au fost pe partea de sus de sănătatea noastră, dacă ne sunt de un bărbat sau de o femeie. Deci, de ce așteptați până când este prea târziu pentru a realiza ceea ce sănătatea dumneavoastră este prețios. Un simplu test ADN poate determina dacă pot fi predispusi genetic la cancer de san. Pentru mai multe informații despre cum puteți preveni, nu uitați să vizitați testarea ADN-ului direct CyGene pentru toate nevoile de personal. Toate CyGene Direcționează ‘teste ADN se poate face anonim și în confortul de propria casa ta.