Pinocchio. Este o poveste tradițională pentru copii

Într-un tâmplar bătrân, Geppetto, un domn amabil și simpatic, s-a încheiat încă o zi de muncă a pune ultimele retușuri de vopsea pentru a o papusa de lemn care au construit acea zi. Când te uiți la el, el a crezut: ce frumos a fost! Și ca papusa a fost făcută din lemn de pin, Geppetto decis să-l numesc Pinocchio. În acea noapte, Geppeto dus la culcare sperând că marioneta lui a fost un băiat adevărat pentru că el a dorit întotdeauna să aibă un fiu.

seara Vin și Geppetto, în timp ce el a fost profund adormit, a venit o zână bună, și văzând Pinocchio atât de frumos, a vrut să răsplătească tâmplar bun, da, cu bagheta lui magică, viata de papusa. Pinocchio, chiar dacă a fost o păpușă de lemn, a devenit un băiat adevărat.

neascultare, și rău de copii

A doua zi, când s-a trezit, Geppetto nu a dat credit la ochii lui. Pinocchio s-a mutat, a mers, a râs și a vorbit ca un băiat adevărat, mai mult spre deliciul de tâmplar bătrân. Fericit și foarte mulțumit, Geppeto trimis Pinocchio la școală. Am vrut să fie un copil foarte inteligent și să învețe multe lucruri. El a fost însoțit de prietenul său Pepito Grillo, regizorul care l-a dat zână bună.

Dar, în drum spre școală, Pinocchio a devenit un prieten de-al doi copii foarte bolnavi, în urma poznele lor și ignorând sfatul grillito. În loc de a merge la școală, Pinocchio a decis să păstreze noii lui prieteni, caut aventuri, nu foarte bun. Văzând această situație, zana buna va pune o vraja.

a nu merge la școală, el a pus două urechi de măgar, și pentru a comportat atât de rău, de fiecare dată el a spus o minciună, va crește la nas poniéndosela colorada. Pinocchio sfârșit prin a recunoaște că nu a fost bun, și s-a pocăit și a decis să găsească pe Geppetto. A știut atunci că Geppeto, plec cu dvs. de căutare pentru mare, a fost înghițit de o balenă uriașă.

Articol similar:  Gelatina este de origine animală sau vegetală?

Pinocchio, cu ajutorul grillito, a mers la mare pentru a salva bietul viejecito. Când Pinocchio a fost în fața balena, l-a rugat să se întoarcă la tatăl său, dar balena și-a deschis foarte mari, gura, și a înghițit-l, de asemenea. În burta balenei, Gepetto si Pinocchio sunt reunite. Și m-am gândit cum să iasă de acolo.

Și datorită Pepito Grillo găsit o cale de ieșire. Au făcut un foc de tabără. Focul a făcut să strănute, să enormă balenă, și pluta zburat cu cei trei membri ai echipajului. Toate au fost în siguranță.

Pinocchio s-a întors acasă și la școală, și din acea zi, mereu s-a comportat bine. Și în răsplata bunătății lor, zâna l-a transformat într-un copil în carne și oase, și au fost foarte fericit pentru mulți și mulți ani.

PENTRU