La Naiba, Da! Buzunar Infern este una dintre cele mai bune jocuri ale momentului

Unul dintre jocurile care mai de succes a fost obținut în trecut E3, bine-cunoscut expoziție pe digital entertainment, a fost în aplicație pentru iphone și ipad ‘la Naiba, Da! Buzunar Infern pentru a lua premiul de cel Mai bun joc descărcări, și cel Mai bun joc independent, ceea ce înseamnă că ne confruntăm cu o garanție de distracție.

povestea se învârte În jurul un straniu iepure care trebuie să rupe în jos pereții și busting pietre pentru a fi apoi masurata cu creaturi mai vorace de iad în care copiii noștri trebuie să aleagă calea corectă, dar vreau să fie cuprins în focul iadului.

la Naiba, Da! Buzunar Infern este unul dintre jocurile cele mai votate-din-2013

Platforme, de acțiune și jocuri de indemanare sunt cele trei ingrediente de bază ale Hell Yeah! Buzunar Inferno, care adrezados cu un joc care este foarte simplu și la îndemâna tuturor, va sari si trage, să-l facă una dintre senzatiile de moment, care va face cuvântul divertisment de cupru o nouă dimensiune.

un Alt dintre atracțiile acestui joc este prețul său. Ne va fi capabil să-l descărcați prin intermediul App Store pentru 0,89 euro. În plus, jocul a fost aprobat pentru utilizare de către copii peste 7 ani și nu prin scene violente, ci de necesitatea de a avea o anumită calificare cu manipularea pe care cei mici de aceasta varsta nu posedă încă.

vă Recomandăm jocul Hell Yeah! Buzunar Infern pentru Iphone și Ipad, pentru că…

acesta Este un joc bun pentru noi, pentru copii să se distreze după ore și ore de clasă, temele și activitățile extracurriculare.

Articol similar:  Știri plin de speranță: acest implant ar putea restabili mobilitatea la cei cu leziuni ale maduvei spinarii