Twist de jocuri clasice a nume: Ricochet HD

Este dificil de a inova în lumea jocurilor video. Totul este deja inventat, și rămâne doar pentru a găsi poftă de mâncare de mai multe jocuri clasice, în căutare de succesul pe care aceste jocuri video au fost dezvoltate în trecut. Este cazul copiilor juca Ricochet HD pentru PlayStation, un remake al celebrului Arkanoid.

jocul este la fel de simplu la fel de captivant, o minge, un bar cu care să-l lovească, și sute de blocuri care distruge fara minge se strecoară prin partea de jos a ecranului, și apoi pentru copiii noștri pierde o viață, cu consecința de a avea de a re-începe nivelul.

copiii nu se opresc pentru a sparge blocuri cu Ricoșeu HD

Un joc care îmbunătățește coordonarea dintre cele mai mici, care trebuie sa fi foarte rapid vizuale și abilitatea manuală pentru a obține de pe punct, nebun, se deplasează pe ecran. Gameplay-ul este la fel de simplu ca mutarea bara de la stânga la dreapta, astfel încât toată lumea este în măsură să bucurați-vă cu acest titlu.

Ricochet HD este un joc arcade 100%, care a fost aprobat pentru utilizare de catre copii de peste 3 ani și poate fi descărcat pentru PlayStation 3 și PS Vita de pe platforma de download digital pe PlayStation Network la prețul de 7.99 euro.

vă Recomandăm jocul Ricochet HD pentru PlayStation 3 și Ps Vita, pentru că…

acesta Este un joc atât de simplu, care se încadrează pentru toți cei care joacă. Începând cu anii ‘ 80 a fost un divertisment de clasă mondială și copiii de astăzi nu ar trebui să fie fără gust. Distractiv.

Articol similar:  5 idei pentru bonusuri bogat și sănătos