Face eutanasia pentru un copil?

desigur, orice mama ar muri pentru copilul ei, speranța rămâne întotdeauna, chiar și în ciuda situației în care se află copilul lor și medicilor opinii care sunt în totală contradicție cu cele ale mamei. În acest caz, medicii doriți să eliminați intubat și sfârșitul agoniei suferit de mic, dar mama se luptă să urmeze intubat, nu vrei copilul dumneavoastră să moară.

Încă de la naștere, copilul este în Unitatea de terapie Intensivă de la Spitalul de Copii din Austin se află în Texas, conectat la un aparat de respirat și hrănit intravenos, nu este conștient de situație și de boli degenerative înec chiar mai mult în situația ta.

Este de neimaginat pentru a pune în loc de mamă, și în cazul de a face acest lucru, fiecare persoană va reacționa într-un mod diferit, experiența de viață, felul de a fi, situația… totul influențe pentru a determina una sau cealaltă poziție. O lege din texas vă permite să întrerupeți tratamentul, care ține în viață copilul întotdeauna și atunci când este demonstrat că există posibilități pentru el, mama se luptă împotriva legii în instanțele de judecată. A doua zi, 8 mai, va fi o audiere pentru a determina ce să facă.

situație Dureroasă, ce să fac, dacă nu există nici o speranță?, dar dacă speranța nu trebuie pierdută ce să fac atunci?, reflexia este profundă și credem că ar trebui să fie mama care decide cu privire la viața fiului său, nu o instanță mult mai puțin de o lege, deși, care ar fi acel copil, dacă mai e o zi mama?. Prea greu pentru a fi rezoluția în nici un fel.

Articol similar:  Cresterea parului: Accelerează acest proces cu un remediu natural.

Prin | Terra
Mai multe informații | Spitalul de Copii din Austin
Mai multe informatii | Stiri Acum