Mouse-ul mat mouse-ul. Ambarcațiunile idee pentru Ziua Tatălui

în zilele noastre există mulți tați și mame care lucrează cu un calculator și, dar, ceea ce nu este acasă. Pentru acest motiv, acest meșteșug pentru copii este un cadou bun pentru ziua mamei sau ziua tatălui. Acest mouse-ul mat mouse-ul va fi foarte frumos și original ca bază pentru mouse de calculator.

Acest meșteșug pentru copii va ajuta copiii dumneavoastră să învețe cum să taie, așa că va facilita dezvoltarea de abilități motorii. În plus, stimula concentrarea lor, pentru că au pentru a efectua o serie de pași care necesită atenție deplină.

Materiale

  • O bucată de cauciuc spumă gri 22 x 30 cm
  • non-suport antiderapant
  • O foaie de spumă de cauciuc violet
  • Adeziv lipicios
  • Simtit-violet, gri și negru
  • Panglică decorativ
  • Hârtie de ceară

Bord: aici te-am dat exemplu de un preș mouse-ul, dar puteți face, de diferite animale: o pisica, un elefant, un fluture. Pune-ți creativitatea și imaginația și… du-te pentru ea!

Cum sa faci, pas cu pas, un mat mouse-ul

1. Runde colțuri de-o parte scurta din spuma gri, și bucăți într-o altă formă triunghiulară. Urmări această formă pe o bucată de non-suport antiderapant și recortalo.

2. Creați o fata calcando partea triunghi de spuma, gri în spuma de locuit. Adaugă o linie curba de la partea superioară a feței și apoi recortala

3. Cu adeziv lipicios pentru a forma o coadă, și inserați oglindită versiune la spate. Pasta de alunecare pe spuma acoperă sfârșitul cozii de așteptare.

4. Pentru urechi, lipici două cercuri din fetru mov de la centru de două cercuri de gri simțit un pic mai mare. Adeziv gri cercurile de sub marginea de sus a feței violet.

Articol similar:  Infarctului ignorate de femei

5. Scurt mustăți bandă. Acoperi mustati cu un nas de fetru negru. Adaugă ochi de fetru negru și lipi fața de locuit în părul gri. Acoperă mouse-ul cu o foaie de hârtie de ceară, pune o carte grea pe partea de sus și lăsați să se usuce.