Pupici și îmbrățișări sunt cel mai bun medicament pentru copii

Puține lucruri sunt la fel de confortabile și emoțional pozitiv, ca o îmbrățișare.

cele mai frumoase amintiri, intense, sunt construite de multe ori în jurul valorii de aceste momente în care ne aflăm, pentru câteva secunde, îmbrățișându persoanele pe care le iubesc cel mai mult.

putere de îmbrățișări și săruturi de la copiii merge dincolo de planul fizic. Sunt gesturi care să le permită să crească, consolidarea stimei de sine și chiar de securitate pentru a interacționa cu lumea.

Îmbrățișare este sănătate și medicină, care este atât de economice, care ar trebui să “gestiona” în fiecare zi, în special, la cele mai mici.

îmbrățișări și sărutări: medicament pentru creier

Conform unui articol publicat în revista Scientific American, una dintre cele mai tulburătoare din orfelinate este lipsa de mângâieri și gesturi de afecțiune.

în ciuda faptului că copiii sunt bine hrăniți și de a primi un tratament adecvat, nu este suficient de interacțiune pentru dezvoltarea creierului din acești micuți să găsească “scânteia,” afective cu care să crească cu mai mult de securitate.

Vă recomandăm să citiți, de asemenea, “Pat, arta de a reporni inima noastră”

copilăria timpurie, un moment-cheie

creierul unui nou-născut este o etapă, foame pentru experiențe, stimuli și emoțiile cu care să construiască noi interacțiuni neuronale și duce la mai mult volum și unele structuri ale creierului mai puternic.

  • cea mai mare de stres, teama sau nesiguranta, de dimensiuni mai mici vor avea anumite structuri, cum ar fi hipocampul (asociat cu memoria și afectivitatea).
  • Este cunoscut faptul că copiii care au crescut în medii cu sisteme imunitare compromise, lipsa de afectiune si contact fizic, pot dezvolta de stres post-traumatic, hiperactivitate, și stima de sine scazuta, și chiar comportamente de agresivitate ziua de mâine.
  • Potrivit unui studiu publicat în revista Dezvoltării și Psihopatologiei, s-a descoperit că multe orfelinate din România de-a lungul deceniilor de 80, copii sufereau de mare stres emoțional.
Articol similar:  Aici este Cum de A Menține O Respirație Sarut-Dovada

Vă recomandăm insistent să citiți “Tehnici Montessori pentru a canaliza furia la copii”

  • Acest stres a avut ca origine lipsă acută suferință emoțională în astfel de centre. Toate acestea împușcat nivelul de cortizol în sânge și, în special, în creierul lor.
  • Acest efect ar putea avea efecte negative în cazul în care nou-născuții au petrecut primele opt luni din viața acestui modul. Dacă au petrecut între două sau trei luni și, mai târziu, au fost adoptate de o familie iubitoare și îmbogățirea, acest efect ar putea fi inversat.
  • Conform acestui studiu, s-a descoperit că un copil care suferă de mare stres emoțional asupra lor primele opt luni de viață, se dezvoltă, în general, un iq mult mai mic, și mai mare comportamente de anxietate.

îmbrățișarea și sărutul, limbaj care este înțeles în toate limbile

nu este nimic atât de instinctiv, puternic și de vindecare ca îmbrățișarea unei persoane dragi. În cazul sugarilor și a copiilor este și mai necesar să se efectueze acest tip de acțiuni. Vom da o serie de justificări:

  • știm Deja că pozitiv gesturi pline de afecțiune, cum ar fi îmbrățișări, sărutări și îmbrățișări, act ca stres-reductoare și favorizează conexiuni neuronale copii.

Acum, avem, de asemenea, să ia în considerare faptul că îmbrățișări de a crea link-uri.

  • Pentru a promova unirea a părinților cu copiii, abrázalos de mici. Este foarte posibil ca, pe măsură ce cresc, această practică va merge o deranjează, dar este ceva imperativ să ne ajute să fim mai uniți cu ei.
  • experții ne spun că ar fi ideal la 4 sau 5 ani despertáramos și acostáramos cu un sărut și o îmbrățișare. Nimic de genul pentru a începe și a termina ziua cu acel gest de afecțiune.
  • pe măsură ce cresc în vârstă, imbratisarile sunt foarte terapeutice atunci când copiii sunt supărat, atunci când simți frică sau îngrijorare. Deși nu trebuie să fie un motiv specific pentru a îmbrățișa, există situații care striga la acea persoană de contact pentru a furniza securitate.
Articol similar:  Fructe Uscate: Proprietăți Și Beneficii (Nu Ingrasa)

în timp ce este adevărat că uneori suntem obosiți, că munca de părinte poate fi uneori obositoare, mai ales atunci când, de asemenea, au un loc de muncă pentru a îndeplini și alte sarcini pentru a ajunge la, este important să nu neglijați niciodată “îngrijire emoționale”.

Un copil are nevoie nu numai de hrană, îmbrăcăminte și o școală să participe.

copiii au nevoie de cuvinte pozitive, care ne pot participa la temerile tale, grijile tale, ne cere să fim buni manageri a lumii lor emoționale pentru a înțelege crizele lor, preocupările lor.

Vă recomandăm să citiți, de asemenea, “copiii sunt extrem de sensibili, copii ai luminii, copii ale inimii”

copiii, în plus, știți foarte bine când o îmbrățișare sau o mângâiere este cinstit și atunci când o facem în grabă. Dedícales timp.

Nici un gest de afecțiune este la fel de importantă ca un tată cu copiii lui, iar acest lucru necesită că suntem buni artizani în aceste clipe magice, care va dura pentru totdeauna în mintea lor.

Deci, spune-ne… ai îmbrățișat azi copiii? Nu ezita să facă acest lucru… Chiar dacă acestea sunt deja adolescenti!